Saturday 25 August 2012

Golden pink

   Salutari! Am incercat sa postez alaltaieri dar teroristul de David m-a scos din minti. Pe seara a trebuit sa ies cu el in parc pentru ca mi-a zis ca nu are prieteni si va dati seama ca nu am putut sa mai zic nimic la chestia asta nu? Santajist sentimental! :))
   Avem dispute, il cert, il corectez, il punct la punct si tot la mine vine :))) Si zic "Nu ar putea sa nu iti placa de mine?" "Nu" Si-a declarat iubirea eterna fata de mine deci nu am scapare :)  Se agata ca o iedera de mine, ma ia in brate si se pisiceste. Ma ajutala treaba, imparte dulciurile si fructele cu mine, imi alege cerceii cand ies din casa, imi analizeaza fardurile, ojele si asa cum stie el acolo, pentru cei aproape 6 ani pe care ii are, e atent si dragut ca si cand as fi prietena lui. Isn`t that cute? :p

   Ieri am avut probleme cu site-ul unde incarc pozele pentru blog dar am aflat ca eroarea respectiva care imi tot aparea era de la ei. Azi a mers sa inacrc pozele, asa ca acum vi le pot arata.
   Fetelor, nu am mai postat un machiaj de nu stiu cat timp! Am gasit unul facut luna trecuta, de aceea o sa vedeti ca am parul ca focul si radacinile nevopsite. Intre timp mi-am mai inchis parul, neintentionat, o sa va povestesc in alta postare de patania cu ultima vopsea folosita.
   Machiajul este delicat si feminin in partea de sus iar in partea de jos colorat si vibrant.
   Scuzati starea groaznica a genelor, nu stiu de ce dar rimelul de atunci s-a aplicat aiurea. Incercati sa ignorati da? :p









   Am aplicat un roz deschis si un alb-auriu pentru a obtine o combinatie inedita de roz-auriu.
   In pliu am adaugat vreo 2 nuante de maro si am extins spre partea de sus cu un nude combinat cu maro pentru a face trecerea mai lina.
   Am conturat cu un gri si am facut o codita pierduta.
  Jos am alaturat un albastru si un lime iar la interior un galben.




   Buzele le-am colorat cu un roz Barbie, foarte frumos si lucios.


   Obrajii i-am lasat cat mai naturali, cu o nuanta piersicie.




   Sper sa va inspire machiajul si daca va place sa il realizati. Daca nu sunteti adeptele culorilor vii, atunci pe pleoapele inferioare puteti trasa cu un liner gri inchis sau puteti aplica un maro mediu. 
Acesta este un machiaj care poate fi purtat ziua, in timpul liber dar si la servici sau scoala si se poate adapta si pentru o iesire seara, intensificand un pic umbrele din exterior si din pliu dar si conturul cu un negru.


   Va pup!

   Pe curand...

18 comments:

  1. e tare simpanic machajul... si potrivit pt zilele astea calduroase... e usor dar rafinat.. :)

    xoxo
    D.

    ReplyDelete
  2. Vai ce ochisori frumosi ai cu machiajul asta. Imi place grozav. Eu de fiecare data cand folosesc fard pe pleoapa inferioara arat de parca m-am manjit si ma enerveaza la culme...

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ai niște ochi superbi, Ela.
    Îmi place la nebunie și glosul. Ești foarte chic.

    ReplyDelete
  4. Cherry Queen,

    Merci!

    Eh,chic e in partea de sus,in partea de jos e mai copilaros,cele doua parti ale firii mele ;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Dia,

    Multumesc mult!

    Incearca sa foloseti o pensula subtire pentru detalii si aplica fard peste creion pentru a-l fixa ca sa nu se mai intinda.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. ZADIN,

    Multumesc!Machiajul poate modifica multe :)
    Este ruj dar e lucios.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. mi-am adus si eu cateva farduri de baza in gran canaria, cu gand sa ies la plaja / bar / promenada / etc "all glammed up".. vezi sa nu! la caldurile de aici, dusuri si balaceli permanente, nu m-am atins de nimic, cand si cand putin rimel si un ruj nude, seara in special.. noroc totusi ca am fost cu capul pe umeri si nu am imapchetat tot arsenalul, am presimtit ca asa se va intampla.. in schimb maine seara, in ultima zi, o sa-mi vopsesc parul ;)

    ReplyDelete
  8. Buna

    Ti-am lasat un mail :)

    ReplyDelete
  9. Foarte dragut, sa stii ca iti sta foarte bine cu combinatii de genul, colorate, vibrante. Imi place albastrul acela, poate faci un machiaj unde sa-l folosesti intr-o proportie mai mare, ce zici?

    ReplyDelete
  10. Lory Loredana,

    Merci!Ti-am raspuns.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Simona,

    Multumesc!
    O sa incerc sa mai fac unul.

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Mihaela,

    Pentru vacanta un ruj dragut nude ziua si colorat seara,corector,blush si crema de protectie e super suficient.Eu mai aplic si creion de ochi pentru ca mi se pare ca fara el sunt cam stearsa,parca nu ma avantajeaza.

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. frumos machiaj! misto,ca sa zic asa... :P culori placute.

    ReplyDelete
  14. Daniela,

    Saru`mana! :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  15. Foarte dragut machiajul...l-ai surprins foarte bine in poze....apropo, ce aparat folosesti?

    ReplyDelete
  16. Alexandra,

    Merci!

    Aici cred ca foloseam un compact de la Sony.Oricum pana acum doar compacte am avut sau mai faceam poze si cu telefonul.

    Te pup!

    ReplyDelete
  17. Eu am un aparat foto compact Olympus si nu scoate nici sa-l bati machiajele in poze :( Cred c-o sa-mi cumpar un altul, ca si asa asta a inceput sa dea rateuri, il am de multi ani. De data asta ma voi indrepta catre un Sony sau un Canon.

    ReplyDelete
  18. Alexandra,

    Nici eu nu puteam sa fac poze bune cu aparatul meu mai ales la lumina artificiala,la lumina naturala era totul ok.
    Am acum un Nikon dar inca trebuie sa ma familiarizez cu el.

    ReplyDelete