Wednesday 15 August 2012

Exotic

   Ro: Astazi am fost plecata toata ziua. Dimineata m-am intalnit cu mama, apoi am fost la dermatolog, apoi la cumparaturi, am alergat sa platesc factura de mobil dar nu am putut pentru ca nu aveau deschis asa ca m-am intors acasa. Am mancat si apoi iar am plecat cu treaba. Pe seara am trecut prin Plaza si m-am uitat pe la Sephora, Bamboo si Meli Melo. Daca tot eram imbracata in ceva care am crezut eu ca merita surprins in poze, l-am rugat pe Silviu sa imi faca poze, pe care le veti vedea alta data. Acum insa am niste poze un pic mai vechi, din luna iulie, facute a doua zi dupa ce relatia noastra a implinit 6 ani!

   En: Today I was out all day! In the morning I met my mother, then I went to the dermatologist, after that I went shopping and I tried to pay the mobile phone bill but couldn`t because they were closed so I went back home. I ate and then I went out to take care of some business. In the evening I went to Plaza, in Spehora, Bamboo and Meli Melo. I was wearing something that I thought was worth capturing in pictures  si I asked Silviu to take some. You`ll see them some other time. But now I have some older photos, from July, that were taken the day after our 6th year anniversary!































   Ro: Imprimeul fustei, accesoriile, culoarea si design-ul top-ului alcatuiesc un look exotic, ceva ce as purta daca as merge in vacanta pe o insula.

   En: The print of the skirt, the accessories, the colour and the design of the top make an exotic look, something that I would wear if I were to spend my vacation on an island.


   Ro: Top - House of art
          Fusta - No name (Vintage)
          Sandale - No name
          Geanta - No name
          Cercei - No name
          Colier si bratara - Handmade (colierul din Sir si bratara din Mamaia)
          Bratara impletita - Handmade by me
          Ochelari de soare - Erroca

   En: Top - House of art
         Skirt - No name
         Sandals - No name
         Bag - No name
         Earrings - No name
         Necklace and bracelet - Handmade (the necklace is from Sir and the bracelet from Mamaia)
         Braided bracelet - Handmade by me
         Sun glasses - Erroca

   Pe curand...

13 comments:

  1. este cumva fusta in care eu te-am cunoscut? mai stii prima poza pe care mi-ai trimis-o, stateai pe o creanga...si aveai parul creeeet! daaa! CRET! :D asa cum ar trebui sa-l ai tot timpul....uoof! :P posibil sa confund fusta, dar chiar daca o confund mi-a amintit de vremea cand ne-am cunoscut, acilisea pe internet. :) e bun la ceva si netul asta. uneste oameni de unde nici nu te astepti... :)

    ReplyDelete
  2. Foarte frumos outfitul si pozele :X

    ReplyDelete
  3. Fusta e superba... de multa vreme tot visez si eu la o fusta lunga,dar nu stiu cum se face ca inca nu am luat una. Ramane pe vara viitoare ca acum parca simt ca vine toamna si nu mai imi vine sa iau haine subtiri.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Pretty girl!
    Multi ani inainte! :P

    ReplyDelete
  5. n-am mai purtat demult fusta lunga, in schimb mi-ar fi placut o rochie maxi, dar n-am gasit-o pe cea perfecta pt. mine (nici nu am cautat indeajuns).. am fost cat pe ce sa iau una cu un nr. mai mare, nu arata rau pe mine, dar am renuntat.. peste 2 zile pornim spre "tarile calde" in concediu, poate pe-acolo gasesc modelul pe care il vreau :)

    ReplyDelete
  6. Danielusa,

    Ce memorie de elefant are,domnule!Asta-i fusta de care spuneai :)

    L-as lasa cret dar nu imi place cum imi sta si oricum se incurca si se ciufuleste repede :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Andra Malin,

    Multumesc!
    Te puuuup! :* :* :*

    ReplyDelete
  8. Dia,

    Iti multumesc!
    Mai bine sa incepem sa luam haine pentru toamna si doar daca gasim chilipiruri la haine subtiri sa mai indraznim :) Eu asa mai fac,daca e ceva irezistibil,cumpar sa fie acolo pentru la anul.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Te prinde lookul acesta uşor gipsy.

    Sandalele îmi plac foarte mult.

    ReplyDelete
  10. Federova,

    Thank you! ;;)

    Multumim,multumim!

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Sara,

    Thanks for your appreciation!

    Kisses!

    ReplyDelete
  12. El mundo en colores,

    Atat fustele cat si rochiile maxi sunt superbe si vin bine aproape oricarei femei,spun aproape pentru ca uneori nu se potrivescc cu inaltimea dar improvizam.

    Bafta la cumparaturi!May you find THE ONE! :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Ce frumos lumineaza topul intreaga tinuta si complementeaza culoarea parului tau, imi place mult!

    ReplyDelete