Thursday 17 May 2012

Pearly purple

   Ro: Cu toate ca imi plac la nebunie am rezistat tentatiei de a-mi face unghiile in culori tari si am incercat o nuanta foarte soft. Manichiura mea din ultima vreme a fost realizata cu oja primita de la Cupcake. Este o oja de un violet perlat, nu e nici roz si nici lila, e ceva special si mi-a rezistat foarte mult pe unghii desi am spalat vase, am spalat rufe. Aplicata intr-un singur strat nu este suficient de opaca, asa ca necesita 2 straturi sau chiar 3.

   En: Although I`m madly in love with them I resisted the urge to do my nails with bold colours and tried a new nail polish in a very soft shade. Lately my manicure was done with the nail polish that I received from Cupcake. It`s a pearly purple, it`s not pink nor is it lilac, it`s just a special shade and it lasted a long time on my nails even though I washed the dishes and clothes. It`s not opaque enough if you apply only one coat so it`s better to apply 2, even 3 coats.

   Un strat / One coat:


   Doua straturi / Two coats:


   Ro: Chiar inainte sa ma culc urma sa imi dau cu crema pe fata, asa ca am profitat de ocazie si mi-am hidratat ci cuticulele.

   En: Right before going to bed I was putting some cream on my face so I thought why not do the same with my hands and moisturize my cuticles.



   In lumina naturala a soarelui / In natural sunlight:


   Ro: A venit momentul sa va arat si ce am folosit. Am aplicat tratamentul pentru unghii de la Farmec si dupa ce s-au uscat unghiile, am aplicat base coat-ul de la Avon (cel verzui din imaginea de jos). A urmat oja in doua straturi si la final lacul de la Flormar.

   En: It`s time to show you what I`ve used. I first applied the Farmec nails treatment and after my nails were dried, I applied the Avon base coat (the green one in the photo below). Next two coats of the nailpolish and in the end the Flormar clear nailpolish.


   Ro :Oja de care va spuneam este de la Avon si se numeste Romance :)

   En: The nailpolish that I was talking about is from Avon and it`s called Romance :)


   Hope you like it and try it!

   Pe curand...

5 comments:

  1. e pe gustul meu, personal am renuntat la culorile tari o vreme, mi-e mult mai la indemana sa aplic culori mai soft, am impresia ca "aluneca" oja mai bine si parca dureaza mai mult, fara sa se zgarie/ciobeasca.. dar m-am programat la pedichiura weekendul viitor, asa ca acolo voi alege cu siguranta o nuanta inchisa :)

    ReplyDelete
  2. Ce dragut arata oja la lumina naturala...imi place:D

    ReplyDelete
  3. El mundo en colores,

    Si eu am ramas cu aceeasi impresie si as adauga la ce ai spus tu faptul ca la nuantele deschise nu e asa de evident daca ai gresit un pic sau daca ai dat pe langa ;)

    Ce culori porti de obicei la unghiile de la picioare?Ai vreuna favorita pe care sa o fi purtat de mai multe ori?

    ReplyDelete
  4. Dia,

    E o nuanta delicata.Astfel de oje ma introduc in atmosfera de basm a povestilor pentru copii.Parca te simti inocenta,dragalasa si delicata ca o printesa purtand asa o oja!

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. nu cred ca am o culoare preferata nici pt. manichiura, nici pt. pedichiura.. daca 'ma fac' eu, prefer ceva mai deschis, si astfel evit sa ma murdaresc prea mult, dar daca merg la un salon, atunci aleg o culoare mai tare :) weekend placut!

    ReplyDelete