Saturday 5 May 2012

GR dark orange

   Ro: In ultimele doua saptamani am purtat o oja care desi este ieftina este si destul de buna.
Este un portocaliu inchis, care insa la lumina naturala se vede mai deschis. Firma producatoare este Golden Rose, o stiti cu toatele, numarul 213 iar pretul cu care am cumparat-o este de 5 lei.

   En: These past two weeks I`ve been wearing a nailpolish that is cheap but pretty good quality. The shade is a dark orange, that shows lighter in natural sunlight. It is from Golden Rose, which is familiar to all us girls from Romania, number 213 and the price is 5 lei.

Cu blit/With flash





   Lumina naturala/Natural sunlight


   Ro: Dupa cum vedeti, nu este destul de opaca din pacate deci necesita sa aplicati fie 3-4 straturi, fie sa aplicati mai inati o oja alba si abia apoi doia straturi din aceasta.
   
   En: Unfortunately it`s not very opaque so you need to aply 3-4 layers of polish, or first aply a white nailpolish and then 2 layers of this.


   Awesome effect right? :D

   Have a great weekend guys!

   Pe curand...

8 comments:

  1. draguta culoarea!foarte potrivita pt zilele insorite:)

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa culoarea! Mi-am luat si eu astazi una asemanatoare, abia astept sa o port... :P
    Pupici!

    ReplyDelete
  3. nu stiu daca m-ar prinde culoarea, dar imi place cum arata in lumina naturala :) weekend placut!

    ReplyDelete
  4. Wow, este senzationala culoarea!
    Este de altfel, nuanta vedeta a sezonului, din cate am citit prin reviste. Acest oranj puternic vine foarte frumos pe unghii si sigur voi cauta nuanta. Sunt multumita de ojele GR, sunt rezistente si foarte ieftine. Pe la mine costa 3 lei, dar in Bucuresti am vazut ca sunt mai scumpe. Voi cauta si un rosu aprins!

    ReplyDelete
  5. Cupcake,

    In pozele astea a iesit mai deschisa,adica exact asa cum imi doream dar se pare ca una pare in lumina puternica si alta in rest :( Oricum este ok.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Simona,

    Sa o porti cu placere!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. El mundo en colores,

    Poate un oranj mai pal ar fi frumos pentru culoarea pielii tale.
    Multumesc la fel!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Aurora,

    Sa fii atenta cand o alegi sa te uiti bine de tot pentru ca eu am luat teapa,credeam ca este deschisa si cand colo bate spre rosu :( Pozele arata altceva,ca de obicei aparatul meu nu vrea sa coopereze.Daca vrei o nuanta exact cum este in poze iti recomand sa alegi alt numar.Ia una care pare prea deschisa,aia sigur o sa fie ceea ce vrei tu defapt!

    Te pup!

    ReplyDelete