Sunday 12 February 2012

Whitney Houston is dead / A murit Whitney Houston


   In afara titlului rasunator mai avem nevoie de altceva?... Da, trebuie sa stim cauza pentru ca daca este crima, ucigasul trebuie pedepsit insa ea tot moarta ramane... Aceasta realitate incredibila pentru atat de multi oameni din lumea intreaga este una pe cat de socanta, pe atat de trista. 
   Pentru mine, moartea acestei dive nu este o simpla stire in programa de la televizor, radio sau alte surse media. Eram in bucatarie cand am aflat. Mama iubitului meu ne-a spus ce se intamplase si am ramas fara cuvinte. Imediat a venit si explicatia ei: "lua droguri, medicamente si tot felul de chestii". So what? Asta este cauza oare? De ce trebuie sa tragem atat de repede concluzii? Si chiar de ar fi asa, cine suntem noi sa judecam? Stim toate circumstantele in care Whitney Houston s-a apucat de acele mizerii de droguri? Stim doar ceea ce a declarat ea sau ce s-a mai speculat pe ici colo insa niciodata nu vom stii tot adevarul, toate micile detalii ale vietii sale. 
   Acum sa va spun si motivul pentru care am facut o postare dedicata ei. Am crescut cu ea, parintii mei aveau CD-uri cu melodiile sale, mereu o ascultam si chiar si acum, mare, o ascultam ocazional, fie pe youtube, fie descarcam cantece care imi erau drag in mod deosebit. 
Cand eram vesela ascultam cantece care intareau aceasta stare, iar cand eram trista sau nervoasa, la fel procedam si chiar ma ajutau. 
   Doar cateva dintre melodiile despre care va spuneam mai sus si care ma inspirau si ma regaseam cate putin in ele. Enjoy THE VOICE!

   "I wanna dance with somebody"


   "I`ll try it on my own"


   "I`m every woman"


   "I learned from the best"


   "It`s not right but it`s ok"


   "When you believe"

   O admiram (si o admir in continuare) pentru vocea sa grozava, pentru frumusetea exterioara dar si interioara, pentru felul cum stia sa atraga publicul prin reprezentatiile sale live. Stiind ca a avut probleme personale, cand am auzit ca este posibil sa revina am avut o mica raza de lumina in suflet, eram nerabdatoare la ce va face pe viitor. Iar cand a revenit pe scena, m-am bucurat pentru ea, am crezut in ea si speram sa ne incante din nou multi ani cum o facea si pe vremuri.
   A fost, este si va fi un simbol al muzicii adevarate! Imi pare rau ca a parasit aceasta lume la varsta de 48 de ani, mai avea multe de oferit, multe de trait alaturi de familie si publicul sau. 





   Daca imi impartasiti durerea si iubirea vesnica pentru aceasta mare artista, postati ceva despre ea, puneti o poza cu ea si scrieti care este legatura voastra cu ea. Haideti sa o comemoram astfel, nu sa ii distrugem imaginea si acum cand nu mai este aici ca sa poata sa se apere! Sa ne amintim doar de lucrurile bune pentru ca ea sigur nu ar fi vrut ca dupa moartea sa, lumea sa vorbeasca despre ea ca si cand ar fi fost o drogata. Ea fost o artista iar drogurile au reprezentat doar o parte a vietii sale, sa nu amestecam lucrurile...


   Odihneste-te in pace, Whitney! / Rest in peace, Whitney!


   I will always love you, Whitney Houston!

   Pe curand...



6 comments:

  1. E foarte emotionant articolul tau. E intr-adevar o mare pierdere. In situatii ca aceasta trebuie sa apreciem artistul si nu sa criticam omul, care a luat unele decizii neinspirate.

    ReplyDelete
  2. Intr-adevar asa ar trebui sa procedam pentru ca pana la urma toti suntem predispusi greselii prin natura noastra umana.

    Te pup,Di!

    ReplyDelete
  3. Monica,

    Asa am zis si eu...Pacat pentru ca mai vroiam sa o vad,acum am ramas doar cu amintirea si muzica ei!

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Pacat,am pierdut inca o mare valoare!!!Reace in peace,WHINEY!

    ReplyDelete
  5. Doina,pe zi ce trece pierdem din ce in ce mai multe valori...Uneori pierdem oameni,alteori pur si simplu principii de viata...

    ReplyDelete