Monday 27 February 2012

Sunny winter day

   Iarna este momentan mai buna cu noi, a lasat-o mai moale cu temperaturile joase, nici nu ne-a mai ingropat in zapada si acum putem sa iesim mai relaxati la cate o plimbarica mai lunga.
   Saptamana trecuta am avut de facut un drum si am profitat de ocazie ca sa intru intr-un parculet si sa fac cateva poze pentru voi. Am optat pentru o tinuta serioasa, aproate toata in negru, cu mici accente de culoare pentru a imblanzi acest aspect cam prea aspru pentru varsta mea.














   Cerceii i-ati mai vazut aici.




   Ori de cate ori port aceasta gentuta de blana (artificiala), Silviu ma intreaba "Iar ei catelul cu tine?" :))) Barbatii, habar n-au ei ce e aia moda! :p Ca sa nu mai zicem ca se mira cand vede ca desi este micuta, indes o gramada in ea si apoi daca imi ingheata mainile, tot pe el il rog sa o deschida si sa scoata ceva de acolo pentru ca are un fermoar mic si abia poti baga mana in ea. Pe principiul "what goes in never comes out" :)) Nu-i nimic I still like my little bag!



   V-am pupat! O sa scriu pe seara lista cu fiecare haina de unde este. Ma grabesc. Am fugit!

   LATER EDIT: I`m back! Treaba a durat  mai mult decat preconizasem asa ca here I am, la 1.48 pe blog, incercand sa completez postarea.

   Caciula - No name
   Fular - No name
   Haina - PNK
   Rochie neagra - PNK
   Dresuri - No name
   Cizme - Nu se mai vede numele firmei
   Gentuta de blana artificiala - No name
   Cercei - LBVYR
   Curea - No name

   Pe curand...

1 comment:

  1. cocheta:> cocheta:> e asa de cute gentuta:)) nu-l asculta pe silviu:)) seamana cu o pisica:))
    glumeam:D


    te pup!>:D< esti o dulce!:D

    ReplyDelete