Friday 16 September 2011

Shorts and heels

   Am perioade cand ma atrag mai mult hainele serioase, mai putin revealing si altele cand simt nevoia sa arunc pe  mine o pereche de pantaloni sau rochite scurte. Zilele astea am mers pe a doua varianta, am uitat de idei preconcepute, de privirile rautacioaso-invidioase ale unora si am ales doua perechi de sorturi pe care le-am combinat cand cu tocuri, cand cu platforme iar rezultatul a fost destul de indraznet. 
   Astazi va prezint  prima tinuta a carei piesa de rezistanta este sortul mulat si scuuurt....















   Sa aveti o seara cu aroma de ceai de musetel ;)

   Pe curand...

6 comments:

  1. OwwwW:d Ai ce sa arati!:) Iti sta superrrr!:D pantofii sunt super!:D

    Te pupacesc:X>:D<

    ReplyDelete
  2. Multumesc iubita!
    Si eu te pup,Monicut!

    ReplyDelete
  3. Deci cred si eu ca ai nascut invdii, iti sta foarte bine. Ai ce arata, nu te preocupa de altii:*

    ReplyDelete
  4. uuuuuuuuuuu!!!!nice!!draguta combinatie de tinuta:>

    ReplyDelete
  5. Multumesc,Dia pentru incurajare!Nu toate fetele sunt capabile sa admita ca le place ceva la alta fata,dimpotriva sunt oricand gata sa iti arunce priviri pline de ura sau mai mult,sa iti faca rau.
    Stii ce ma deranjeaza cel mai mult?Eu nu sunt o persoana cu incredere prea multa in propria infatisare si cand simt atata ciuda din cauza aspectului meu,nu inteleg de ce.Sunt atatea fete cu adevarat frumoase in lumea asta,sunt fete care isi permit orice si care nu au de ce sa se simta complexate tocmai de mine.E ciudat.
    E adevarat ca imi pun in evidenta cate ceva mai mereu dar o fac tocmai pentru a ma simti mai bine in pielea mea.Imi cunosc partile bune si nu sunt prea multe si nici prea grozave,cu toate astea,incerc sa le cosmetizez cumva ca sa fiu ok macar in fata iubitului meu.
    Sunt atatea persoane care cred ca am o impresie extraordinara despre mine insami,ma critica,ma judeca gresit dupa vreun decolteu,vreun accesoriu,un gest timid spunand ca sunt ca o printesa...dar evident nu in sens bun...

    ReplyDelete
  6. Merci,Cupcake!Ma bucur ca iti place!

    ReplyDelete