Thursday 8 September 2011

Silk dress

   Nu degeaba se spune "atingere fina ca matasea"! Nu stiu cine a descoperit acest material dar a  facut foarte bine caci este NE-MAI-PO-ME-NIT! Usor, catifelat, fin, racoros, feminin, senzual! Cine a dormit in asternuturi de matase stie despre ce vorbesc. Parca esti invaluit intr-o senzatie de liniste si armonie, combinata cu un sentiment de pace si fericire. Un material care te face sa te simti ca o regina! Un rasfat...

   Acum cateva zile va spuneam despre brand-ul PNK si va prezentam o rochie de la ei (dati click aici daca ati pierdut postarea). Ei bine, astazi va voi arata o alta creatie de-a lor, de data aceasta fiind vorba despre ceva mai romantic dar la fel de dragut si de bun gust: rochia de matase!

   In ziua cand am imbracat rochia respectiva am avut de mers in cateva locuri, apoi am fost la o biserica din apropiere si pentru ca in fata ei este un parculet am zis ca ar merge o sedinta foto chiar acolo.












    And some cute silkyness...





   Matulina neagra era a cuiva pentru ca avea la gat o zgarda cu clopotel si dupa ce a pozat frumos pentru mine, s-a dus in scara blocului, in a carui gradina era.

   V-au placut matasicile cu sufletel? ;;)

   Pupici dulci!


LATER EDIT: LA MULTI ANI tuturor celor care azi au onomastica! ;)


   Pe curand...

8 comments:

  1. da, cunosc brandul asta, am si cateva haine de la ei,dragute. imi place mult rochita asta a ta, nu am observat-o in magazin. puup

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca va place!
    Probabil pentru ca nu este din colectia actuala,ci din cea de anul trecut.Eu am primit-o deci nu pot sa spun nici macar pretul dar poate mai au ceva asemanator.Nu m-am mai uitat pe site-ul lor de vreo cateva luni bune.

    ReplyDelete
  3. Pisiiiiiiiiiiiiiiii! :X:X:X:X:X:X:X:X

    ReplyDelete
  4. Ce frumoase erau!Cea neagra s-a apropiat cand am chemat-o si s-a asezat asa in fata mea dar pastrand totusi o distanta de siguranta :)

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa rochia asta, ca si cea precedenta. N-am auzit de PNK pana acuma, insa par sa aiba haine frumoase. Iti sta foarte bine roscata. Te pup.

    ReplyDelete
  6. Alexandra,

    PNK Casual au lucruri atat pentru office cat si pentru timpul liber.
    Este un brand preferat de Dana Rogoz.
    Te avertizez ca preturile nu sunt mici deloc,eu am avut noroc ca toate lucrurile mele de la ei le-am primit.

    Te pup!

    ReplyDelete