Sunday 18 September 2011

One man show

   Pe 14, incepand cu ora 19.30 am avut deosebita placere de a-l asculta pentru prima oara live pe artistul Horia Brenciu. Concertul a tinut o ora si jumatate, s-a tinut intr-un loc neconventional si anume in garajul Europa fm. A fost un show adevarat, plin de distractie si voie buna, glume si muzica buna. Horia a avut invitati pe Monica Anghel, Alexandra Ungureanu iar la sfarsit s-a lansat piesa "Diamantele se sparg", cand au aparut si Guess Who si Grasu XXL. Recunosc ca nu (mai) sunt fana a acestui gen muzical insa daca mai dau de cate o melodie worth listening to, mai plec urechea. De asemenea am recunoscut inca o persoana care a fost candva in atentia publicului, Anca Florescu (fosta membra a formatiei Laguna care apoi s-a lansat solo). Daca nu stiti cine este sau nu va mai amintiti puteti sa o (re)vedeti aici (o melodie mai veche varianta de studio) si aici (intr-un concert live) .
    Am fost multi (femei insarcinate, tineri, copii, persoane mai varstnice, oameni de 40, 50 de ani - mi-au placut devotamentul fata de interpret, sustinerea si dinamismul lor), spatiul inchis si de aceea cu totii am facut o sauna de zile mari impreuna dar a meritat efortul! Ma bucur ca am avut ocazia sa il ascult si sa il vad face-to-face pentru ca mi-am facut o parere foarte buna despre acest artist subestimat. Nu inteleg de ce unii il critica, fac misto sau chiar spun ca este plictisitor si patetic, cum chiar el insusi a spus ca a fost acuzat a fi, caci mie mi se pare un om de milioane, "a one man show" (vorba prietenei mele Mihaela), deloc fitos, interesant, sarmant si mai ales talentat!
   Dupa concert s-au facut poze, s-au dat autografe si s-au cumparat materiale cu el (CD-uri).


   Pentru aceste eveniment am imbracat o rochie lejera pe care am acesorizat-o cu o curea, cercei mari, bratara si lant cu pandantiv cu elefanti. In picioare am avut balerini pentru confort. Parul l-am lasat liber, la concert l-am prins cu o clama mare pentru ca era caldura mare mon cher ;)





   (Cum de a stat la locul sau pandantivul? Este dispus cu un ac astfel ca poate fi purtat ca brosa dar si pandantiv. M-am gandit ca daca tot e acel ac acolo sa profit si sa il si prind de materialul rochiei ca sa nu se miste in toate partile cat timp ma zbantui la concert)














   O surpriza de final just for you guys...




   Sunt filmate de catre iubitul meu, atat cat a putut de bine, avand in vedere ca nu eram asezati nici prea in fata, nici prea in spate. Pana la urma conteaza amintirea cu care am ramas, asta este doar o bucatica din experienta noastra personala, care speram sa va placa.


   Pe curand...

12 comments:

  1. Ce frumos iti vine rochita aceasta, ai un corp superb...

    ReplyDelete
  2. Si mie imi place Brenciu, emana o energie pozitiva si nu mi se pare demodat sau alte cela. Tu esti o frumosa like always:)

    ReplyDelete
  3. gentuta ta e adorabila!!!
    si mie imi place horia brenciu,dar mai ales mamei mele,nu lipseste la nici un concert de-a lui daca e pe aproape de casa.
    vorba ta,nu stiu dc zic oamenii lucruri rele despre el,el este un artist adevarat:)

    ReplyDelete
  4. Multumesc,Dia!
    Unii oameni nu stiu sa aprecieze muzica adevarata.

    ReplyDelete
  5. Multumesc mult,Cupcake!Este o gentuta care se poate purta in diferite moduri,o sa fac o postare si despre anumite genti care devin altfel again and again prin mici tranformari ;)

    Acei oameni zic ce zic pentru ca habar nu au despre ce vorbesc,valorile lor sunt nonvalori si atunci e si normal ca astfel de interpreti le zgarie auzul.

    ReplyDelete
  6. Cred ca a fost o atmosfera foarte placuta.Mi-a parut rau ca nu am fost si eu acolo...Iubesc muzica de calitate si oamenii care fac muzica de calitate sau o interpreteaza, intr-o Romanie in care inca "troneaza" manelele si prostul gust. Sunt binevenite astfel de concerte.Horia Brenciu este un adevarat artist, el traieste muzica, nu este preocupat de fite si te incarca cu energie.Poate uneori atitudinea lui este exagerata, insa cred ca isi doreste foarte mult sa fie cat mai aproape sufleteste de public.Nu am fost(inca) la nici un concert de-al lui, insa de fiecare data cand il vad la TV ma face sa zambesc, sa cant si sa simt ca traiesc :)

    ReplyDelete
  7. Weeeee cu Brenciulica in pozaaaaa! suuuper! :) Despre garajul Europa fm si concertele de acolo stiu de ceva vreme pentru ca sunt o ascultatoare fidela. :D Si Loredana a cantat acolo.
    Mihaela, sa stii ca manelele nu mai sunt chiar la moda. Nici la nunti nu se mai canta ca inainte. Se prefera folclorul, muzica noastra populara din diferite zone. Atmosfera pe care o creeaza o astfel de muzica la un astfel de eveniment nici nu se compara cu maneaua!
    Va pup! :*

    ReplyDelete
  8. Mickynevscky,ce bucurie ca ai venit in vizita pe aici! :)
    O sa fie iar un concert acolo:Iris!If you want you can come ;) Ne mai auzim la un telefon.
    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  9. Da,am aflat si eu abia saptamana trecuta ca a fost si Loredana.Daca stiam mergeam si atunci pentru ca imi place mult.

    Si noi va pupam si va steptam prin Bucuresti.Probabil ca ti-a spus deja Cristy planul lui care dintr-o coincidenta a coincis cu al nostru... ;)
    Muuuah!

    ReplyDelete
  10. Ce frumos:D:) Plimbareti sunteti frumosilor!>:D< Pupici:D iti ador tinutete!

    ReplyDelete
  11. Multumesc frumos,Monicut!

    Ei nu suntem dar eu sunt "capul rautatilor" de cele mai multe ori pentru ca daca ar fi dupa el am prinde radacini in casa :p
    Cu toate astea ideea de a merge la concert a fost a lui.

    Te pupacesc!

    ReplyDelete