Thursday 1 September 2011

Coral Bikini

   Doamnelor, domnisoarelor, cum stati cu pasiunea? Inainte de a-mi raspunde cu ton apasat ca asta este ceva intim care nu se vorbeste prin aceste locuri atat de publice, deci accesibile oricui, va opresc pentru a va spune ca intrebarea mea nu este ceea ce pare. 
   In ultima vreme nu prea am avut incredere in mine sau in look-ul meu desi exteriorul poate a aratat contrariul. De fapt, ce zic eu aici, niciodata nu am fost sigura pe mine si pe fizicul meu. 
   
   Ca o mica paranteza, sunt voci, priviri acuzatoare care au impresia GRESITA ca eu am o parere extraordinara despre mine, ca ma cred cine stie ce printesa superba si ca am figuri sau mai stiu eu ce prostii din astea. Dragelor, unu la mana, m-oi crede eu orice, numai superba nu. Prietenele mele, iubitul meu, cunosc foaaaaarte bine cam pe unde se situeaza nivelul stimei mele pentru ca mereu am ceva negativ de comentat la adresa mea, mereu sunt nemultumita de aia si ailalta. Doi la mana, daca as fi super incantata de mine si infumurata, cu siguranta ca nu as mai cadea in plasa unora si a altora si nici nu as mai avea cuvinte de lauda si de incurajare pentru X si Y, mai ales dupa experiente de acest gen. Asadar, lasati aparentele la o parte si incercati sa ma cunoasteti cu adevarat! ;) 

   Dupa cum spuneam, stau prost cu stima de sine, nu prea ma simt in apele mele si sunt cam jos cu moralul. Asta se intampla des, e ceva normal pentru mine, a devenit astfel desi nu se observa de la distanta si uneori nici de aproape ;) 
    Nu prea mai simt pasiune catre nimic: filme, carti, dragoste, plimbari, hobby-uri... Dar ce era sa fac? Sa las lucrurile asa? Nu, nu, nu, nu! Fortez un pic si daca nu vine pasiunea la mine, vin eu spre ea! Im cvreez un univers romantic, senzual in spernta ca daca imi creez toate conditiile necesare pentru a fi ingrijita si ok la exterior, poate voi incepe sa ma simt astfel si la interior. Ce ziceti? La voi merge?
   
   Trucurile (rapide dar temporare) pe care le folosesc pentru a ma ridica nitel si a ma simti mai femeie si mai plina de viata?


  • Punerea in evidenta a formelor mai voluptoase  (sanii, posteriorul)
  • Ruj rosu
  • Oja rosie
  • Unghii lungi
  • Tocuri
  • Par cu volum, spre salbatic
  • Multe tutoriale despre beauty, health, care
  • Carti bune
  • Reviste interesante
  • Muzica ritmata

   Postarea de astazi cuprinde doua dintre metodele mele infailibile pentru a-mi ridica moralul.



            Unghii in culoarea pasiunii: rosu sau coral!


    Nuanta se numeste Coral Bikini, de aici titlul postarii. Un nume sugestiv, numai bun pentru a deschide portile imaginatiei si a lasa loc mintii sa zburde catre locuri calde, exotice, pictate in culori aprinse si mirosind a nisip si cocktail-uri apetisante.

    Aceasta manichiura am purtat-o de pe la mijlocul saptamanii trecute si pana in acest moment. Deja ar fi trebuit sa o sterg pentru ca s-a stricat dar mi-e asa de mila de culoarea aceasta. Promit sa imi sterg unghiile in cursul zilei de azi! :p

   Dupa ce mi-am facut unghiile, pana s-a uscat primul strat, am urmarit un tutorial mai special.



   (am facut cele doua poze just for you, girls :* :* :* , chiar atunci cand vizionam acest video; era tarziu, de aceea lumina era stinsa si nu se vede decat imaginea de pe monitor)

   Este vorba despre un tutorial incorporat intr-un mic scenariu (care vrea sa transmita un mesaj de dragoste si nu numai) realizat chiar de ea. Mereu ma surprinde placut si ma destinde domnisoara Phan.

   Fie ca te gasesti intr-o situatie ca a mea, fie ca te confrunti cu probleme mai mari, fie ca esti confuza sau ai niste decizii de luat, fie ca este vorba despre viata personala sau / si profesionala, nu uita ca exista o solutie pentru orice si ea s-ar putea afla chiar in fata ta. Uneori cautam solutii complicate cand poate ca ar trebui sa ne simplificam modul de a gandi pentru a ne descatusa de preconceptii, frustrari, complexe, dileme si a depasi orice impas.
   Nu e greu sa iesi din anumite pase proaste sau sa te mobilizezi catre ceea ce iti doresti in viata, conteaza sa gasesti calea potrivita pentru tine si sa fii hotarat sa o urmezi!



   Pe curand...

4 comments:

  1. Cand am vazut titlul ma gandeam : " oare despre ce bikini vorbeste ca a trecut vara?" hahahaha:D:)

    Si pt. mine manichiura e o modalitate de a ma relaxa, probabil de-asta nu-s buna sa o fac pentru bani, cred ca ma intelegi, iar cand am stari mai nasoale dau drumu' la muzica, ma calmeaaaza sau, sau ma apuc sa ma uit la tutoriale despre unghii, make-up, ceva care sa-mi ocupe timpul...

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  2. Thank you,Clara!I will!
    Kisses!

    ReplyDelete
  3. I love the Avon colored nail varnish so cute! I'm your newest follower! Let's follow each other!! xx

    Urban art + street fashion addict:
    C.ULT FRIDAY.

    ReplyDelete
  4. I like them too,their quality is pretty good.
    Thank you for following my blog!

    I`ll check it out!

    Have a great day,Viva. V!

    ReplyDelete