Monday 5 September 2011

Accessories&cosmetics

   Aveam asa o dorinta arzatoare sa imi iau un ruj portocaliu, nu pentru ca este in trend, ci pentru ca am vazut cateva nuante deosebite care m-au atras. Deja imi imaginam cum mi-ar sta pe buze, cum l-as combina cu alte nuante de rujuri sau gloss-uri si mai ales ca ar merge foarte bine cu noua mea nuanta de par, care acum este mai deschisa decat ceea ce ati vazut voi in pozele de dupa ce eram proaspat vopsita.
   Am mers intr-un loc unde stiu ca au multe cosmetice si la preturi de nimic, hotarata sa cumpar ceva. Nu vroiam neaparat ceva de firma caci nu imi permit si nici nu era cazul sa investesc prea multi bani pe asa ceva. Intentia mea era sa gasesc o nuanta frumoasa, vie, un ruj cu o textura usor cremoasa, nu neaparat foarte rezistent. Insa acolo unde m-am dus nu aveau ceea ce cautam eu insa am ochit alte nuante si in viitorul apropiat ma voi intoarce ca sa le iau. Am luat totusi doua creioane: unul alb si unul coral.
   Iubitul meu a venit cu ideea sa incercam si la standul Flormar din Cora asa ca am fost tare bucuroasa si nerabdatoare sa ajungem la locul cu pricina pentru ca aveam siguranta ca acolo voi gasi ceea ce vreau. Si asa a si fost! Iar pentru ca aveam nevoie de un lac transparent de unghii, am luat tot de la ei o sticluta, pe care l-am folosit deja de cateva ori. 
   Curioasa si cu pofta nebuna de noutati si nimicuri sclipitoare, am intrat si in alte magazinase iar din doua dintre ele mi-am achizitionat cateva accesorii. 
    Here is everything that I bought:


                          Creioane ochi / buze Ada 
                          Pret: 1.5 lei fiecare


   Ruj Flormar Pretty Cream & Glaze P 322 (culoarea rujului este mai inchisa decat a iesit in pozele de deasupra)
    Pret: 17 lei



   Pe buze insa culoarea este deschisa si aprinsa, just how I like it!



   Lac de unghi transparent Flormar Supershine Shine and Hot Long Wear 
   Pret: 6 lei



                        Bratara cu elefanti Diversity 
                        Pret: 10 lei



                    Cercei caluti de mare Diversity 
                    Pret: 10 lei



                           Cercei pisicute Diversity
                           Pret: 4 lei



                                 Inel Meli Melo
                                 Pret: 9.99 lei



                        Inel trandafir mare Meli Melo
                        Pret: 9.99 lei


   Mergand prin Cora am dat de o oferta irezistibila si dorindu-mi de mult timp sa incerc un produs de acest gen, nu am mai stat pe ganduri si l-am si cumparat.
   Este vorba despre un ondulator de par. Parul meu natural este ondulat cu tendinta de electrizare, asadar nu prea are o forma. De obicei il prefer drept insa ma gandeam ca daca as avea niste bucle bine conturate, nu mi-ar displacea sa il am si asa sometimes. Am vazut pe interent multe tutoriale in care fetele respective foloseau un ondulator si parca, parca m-au molipsit si pe mine. 
   Dorindu-mi-l doar din pura curiozitate si pentru a mai schimba din cand in cand cofura, mi-a convenit ca am gasit unul la un pret foaaaarte mic. Am vazut eu altele, care mi s-au parut interesante insa inainte de a lua unul mai scump am zis sa il iau pe acesta si daca nu ma plictisesc de el, atunci sa iau altul mai scump si mai bun.   
   L-am folosit o singura data si nu chiar corect, adica nu mi-am impartit parul in sectiuni si nu l-am pieptanat prea bine, doar asa reusesti sa il stilizezi ca lumea dar eu am vrut doar sa il incerc repejor sa vad ce rezultate obtin. Sa va spun ca m-am ars in doua locuri? Sub barbie si pe gat :)) Graba strica treaba, that`s what I always say! Next time I`ll take my time :)


Ondulator de par Sinbo
Pret: 29.90 lei


   Inca nu am descoperit tot ce pot face cu el but I`m working on that. Cand  si daca voi merge sa iau altul, as vrea sa fie unul caruia sa ii pot seta temperatura  (acesta are un fel de setare dar este prea simplista: low and high) si sa fie dintr-un material care sa protejeze cumva firul de par. We`ll see...

   V-am pupat si va urez sa aveti o noapte cu parfum de liliac!

   Pe curand...


LATER EDIT: Simona, am transformat leii vechi in noi, sper numai sa nu fi facut vreo greseala :p Imi pare rau ca te-am indus in eroare si poate si pe alte fete dar eu nu prea m-am obisnuit cu leii astia noi.

10 comments:

  1. sa ma vezi pe mine la standul flormar , cu toate portocalele m-am dat[in dorinta de a avea un ruj corai], dar nu imi sta bine... te puup,frumoaso!!!

    ReplyDelete
  2. E super rujul oranj...Creioane Ada folosesc si eu dintotdeauna :p
    Foarte dragute cumparaturile tale si chibzuita la buget, de apreciat :p numai ca m-ai derutat cumplit cu leii vechi... :P

    ReplyDelete
  3. :)) Poate cu o nuanta de portocaliu mai spre roz si cu o textura mata...
    Si eu va pup,Modniza!

    ReplyDelete
  4. Mereu am fost asa cand am iesit sa cumpar ceva.La haine iau in calcul daca e ceva care se poate asorta la cat mai multe tinute,la accesorii aleg ce e mai deosebit dar mai accesibil si in general caut sa achizitionez chestii ieftine care sa nu isi arate adevaratul pret :) Cand ai finante putine esti nevoit sa fi cumpatat.

    Mie mi-e mai usor cu metoda veche,de aceea am si scris asa dar o sa fac modificarile de rigoare.

    Te pup,Simona!

    ReplyDelete
  5. Merg si eu saptamana aceasta sa incerc rujul Flormar, imi place enrom cu se vede pe buze.

    La fel analizez si eu totul cand merg la cumparaturi, rar ma bag cu capul inainte si exagerez, in ultimul timp chiar deloc...

    Te pup, merci pt modificare, acum e muult mai bine :P

    Am vazut si minunatiile pe care le faci pe celalalt blog si nu pot decat sa te felicit, esti o fata cu o personalitate minunata si plina de talente...

    ReplyDelete
  6. Ce frumos e rujul. Imi place:). Eu nu am facut niciodata shooping de accesori,dar incepi sa ma molipsesti:).Cred ca o sa profit si o sa imi iau una alta de pe aici din spania, daca gasesc reduceri:))

    ReplyDelete
  7. Cu placere,Simona!Ma bucur ca ai gasit ceva care iti place si sper sa fi multumita de cum se vede si pe buzele tale.


    Multumesc insa acelea nu le fac singura,am ajutor de la iubitul meu.

    ReplyDelete
  8. Ce follower fidel am!Pana si din Spania imi citeste blog-ul :)

    Acolo sigur o sa gasesti accesorii deosebite.
    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  9. Oh! such a cute bracelet!
    xoxo
    Vicky
    www.styleandfashionlover.com

    ReplyDelete
  10. Thank you,Stylelover!I like elephants a lot!

    ReplyDelete