Friday 1 July 2011

Lucky clover

   Again as promised fac prezenta pentru a doua oara pe ziua de azi. Am destule poze facute si as vrea sa vi le arat caci daca le voi tot amana nu voi ajunge niciodata la zi asadar, cu riscul de a va plictisi, here it is, another outfit that I wore last week on a sunny day.

   Am ales sa port o rochita scurta in nuante de verde deschis si inchis, sandale maronii care se infasoara pe glezna si o geanta perfecta pentru tinutele de vara, chiar si pentru un picnic sau pentru plaja.







    Nu stiu de ce dar am simtit nevoia sa accesorizez cu ceva auriu, ceva ca de bronz pentru ca acestea ma duc cu gandul la caldura, vara, soare...



   Il am de la o fosta amica, mi l-a daruit de 8 martie anul acesta. L-am transformat intr-un pandantiv si l-am pus pe un lant al unui pandantiv pe care il aveam printre bijuuri.


   Ocazional mai port cate doua lanturi. Vroiam neaparat sa port trifoiul dar simteam ca ceva lipseste asa ca am adaugat si acest lant lung pe care il am de la Avon.

   Fara bratari caci uneori vreau sa am incheieturile mainilor libere. Insa cred ca look-ul acesta a mers foarte bine si asa fara ceva la maini. A fost a to-go look.

   Sper ca v-a placut si cea de-a doua tinuta si pe viitor o sa pregatesc o postare in genul celei de aici pentru ca si aceasta rochie se poate transforma cat ai zice "fashion" ;)

   Ei bine, dragele mele, imi iau "la revedere" si ma imbrac pentru a face putina miscare pe afara. Stiti ca imi place sa merg pe jos pentru sanatate si intretinere, ceea ce va sfatuiesc si pe voi (30 de minute de miscare pe zi fac foarte bine si daca nu ma credeti pe mine, intrebati orice medic).

   Va urez o seara cu aroma de vanilie si scortisoara!

   Pe curand!

   P.S: I almost forgot! Am uitat sa fotografiez machiajul din ziua respectiva si pentru ca m-am intors tarziu, cam pe la 23 si ceva va dati seama ca nu am mai avut chef de poze.
Imi amintesc ca am folosit un pic de portocaliu pe pleoape si roz in pliu, extins un pic in sus. Am creionat ochii cu putin negru si am aplicat pe buze un ruj caramiziu. Poate o sa il refac one of these days ;)

13 comments:

  1. Lucky outfit! :D Imi place:X:X:X:X Ti-am mai zis:) tie iti sta bine cu orice pui pe tine scumpo:X


    Te pup:X

    ReplyDelete
  2. PS: ador geanta si cercelusii:X hai ca si pandantivul e dragut:X

    ReplyDelete
  3. Outffitul asta imi place in mod deosebit...rochita+verde+geanta cute:)

    ReplyDelete
  4. foarte frumos te-ai asortat ,look beautiful! puup

    ReplyDelete
  5. "Lucky outfit" I like it! :p

    Multumesc!
    Pupaceala!

    ReplyDelete
  6. Stiu eu de ce iti place,Dia...Am retinut din trecut ca iti place verdele.

    ReplyDelete
  7. Multumesc!Nu prea am stat pe ganduri,l-am pus la punct imediat.
    Va pup,Modniza!

    ReplyDelete
  8. You look lovely in that green dress! Have a great weekend!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    ReplyDelete
  9. ...Imi place mult lantul acela de la Avon si sandalutele. Oricum tu ai un corp asa de frumos, astfel incat iti vine bine orice... :P
    pupici!!!

    ReplyDelete
  10. Am vrut sa imi iau si eu rochita asemantoare cu a ta, insa pana la urma am ales-o pe cea lunga pe care am prezentat-o pe blog. :))

    Pup! U looked lovely!

    ReplyDelete
  11. Thank you,Erin!You too!Kisses!

    ReplyDelete
  12. Merci,Simona dar nu ma avantajeaza chiar orice haine.
    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Ia sa ma uit eu ca sunt extrem de curioasa despre rochie ;;)

    Te pup,Anda!

    ReplyDelete