Thursday 7 July 2011

Jumpsuit and a make-up inspired

   Cel putin odata pe saptamana navighez pe internet in cautare de poze cu articole vestimentare si ceea ce imi place salvez, bag la cap si ulterior cand imi vin in maini cativa banuiti dau o fuga la magazin pentru a-mi achizitiona ceva pe gustul meu. Intalnindu-ma cu mama intr-o zi, nici nu mi-a trecut prin cap ca voi primi ceea ce imi doream de atat timp:a jumpsuit! Mama a insistat sa imi aleg ceva dintr-un magazin iar eu imediat ce am vazut mi-a si placut. Nici nu a fost nevoie sa probez caci am ochiul destul de format asa ca am stiut pe loc ca imi vine. Va dati seama ca ajunsa acasa, imediat am pus pe mine darul si m-am gandit cum o sa asortez, ce machiaj o sa port s. a. m. d. :) I like it a lot! E comod, practic, dragut, la moda si nici nu a costat mult. Un adevarat chilipir!
   So mom, SARU` MANAAAAAA!!!

























   La aceasta tinuta am avut un machiaj foarte simplu de realizat insa cu efect dramatic.


   Inspiratia mea a fost frumoasa si talentata Kandee Johnson, care ia uitati ce atragatoare descriere ii face:
"I love this look....it makes eyes look AMAZING! Brown eyes look gold....blue eyes will look glowing....and hazel or green are going to look like smoldering EMERALDS!"











   Pentru acest machiaj am folosit fond de ten, concealer si pudra ca baza. Nu am aplicat fard de pleoape.
   Pentru conturul de sus am folosit un creion de buze rosu pe care l-am fixat cu un fard de ochi mat intr-o nuanta asemanatoare. Jos am conturat cu creion negru pe care, de asemenea, l-am fixat cu un fard de ochi mat negru.
   Am aplicat rimel iar buzele le-am conturat cu un creion roz stins peste care am aplicat un ruj nude.

    Bineinteles ca varianta mea nu este nici pe departe la fel de reusita precum este cea a lui Kandee, insa am incercat sa iasa macar cat de cat apropiata.


   Pe curand...

8 comments:

  1. Imi place look-ul tau, accesoriile sunt minunate si culoarea de asemenea. :)
    pupici!

    ReplyDelete
  2. :)Ce super e machiajul....si eu vreau creion rosu. Si imbracamintea e super:D imi place lookul asta in mod deosebit:)

    ReplyDelete
  3. Multumesc pentru complimente!
    Te pup,Simona!

    ReplyDelete
  4. Cand am remarcat acest machiaj si am incercat sa il fac prima oara,l-am purtat seara cu asa o mandrie si un entuziasm dar apoi in acea noapte a murit tata si totul s-a naruit.Machiajul de care eram atat de incantata nu a mai insemnat nimic,a fost umplut de lacrimi.Astfel ca atunci cand am imbracat jumpsuit-ul si am vrut sa il refac,am avut emotii pentru ca mi-am amintit...Plus ca de data aceasta l-am purtat ziua si ma gandeam oare o fi prea puternic.

    Creionul rosu este un simplu creion Ada pentru contur de buze dar se poate folosi si pentru ochi.

    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  5. Este foarte bine ca ai avut curaj sa il refaci ( machajul ) dupa asa un episod tragic, oricum eu consider ca ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...
    Esti o frumoasa ( si fizic si sufleteste ) si o sensibila, iar Dzeu intotdeauna rasplateste oamenii buni...Nu uita, suferinta purifica spiritul!
    te pup, noapte buna!

    ReplyDelete
  6. Imi place! Cat imi place cum iti sta! :D geanta, inelul acela cu floare si pantofii sunt my fav.! :D

    Machiajul, foarte reusit! Imi place, culoare frumoasa si te prinde si bine!:D

    Te pupacesc>:D<

    ReplyDelete
  7. Da,asa este!Pana la urma este un simplu machiaj insa atunci cand porti ceva cu ocazia unui eveniment sau a unei intamplari tragice,dupa aceea vei asocia mereu cu ceva negativ.

    Multumesc mult pentru ce mi-ai spus!Inseamna mult mai ales a doua parte(pentru ca pentru mine fizicul este ceva trecator asadar ii acord importanta cuvenita si nimic in plus).

    Sa stii ca intr-adevar suferintele te calesc,doar in anumite cazuri mai si strica sufletul daca persoana respectiva nu este de ajuns de puternica si nici nu are sprijin in ceilalti pentru a merge mai departe.

    Noapte buna si tie si inca odata multumesc pentru cuvintele tale!

    ReplyDelete
  8. Multumesc,Monica!Ma bucur ca ti-a placut!
    Inelul il port cam rar(evident tot de la mama,ca majoritatea accesoriilor mele).
    Te pup!

    ReplyDelete