Saturday 16 July 2011

In gradina

   V-am aratat gradina prietenei nasilor, acum a venit si randul gradinii lor. Ei stau la bloc dar undeva mai la marginea orasului este un teren impartit in doua: in stanga au ei gradina iar in dreapta altcineva. Se vede clar unde este partea lor caci acolo este ingrijit, totul pus la punct, frumos facut cu mare drag. Nasa este cu florile iar nasul cu restul: rosiile, ardeii, fasolea, mirodeniilezarzavaturile, fructele.
   Cand eram mai mica si veneam la mare la ei, in fiecare zi mergeam la gradina. Nasa ma ruga sa culeg rosiile si sa le pun in cos iar eu le puneam bine de tot in stomac :)) Le spalam si le mancam ca pe mere. Nu exista rosii mai bune decat cele de gradina fara prostii in ele! Ce frumos sa te ocupi cu plantarea si ingrijirea legumelor, fructelor! Te mai scapa de gandurile rele si te si tine in forma! Basca te mai si bronzezi cat lucrezi acolo :))











Gura leului


Albastrele


Rochita randunicii


Nu stiu cum se numesc dar le vedeti prin parcuri, pe strazi.


Craite


Un trandafir superb!


Un melc micut se odihnea pe o frunza.


Si alte vietati...


Iar spre final va daruiesc cateva...


Pe curand...

4 comments:

  1. Superb! :X Sar'na pentru zmeura:X:X:X

    ReplyDelete
  2. MErci de zmeura...si bunica trenuie sa aiba, dar n-am mai ajuns de ceva vreme pe la tara. E rau sa nu circule autobuze peste tot si sa nu ai propriul mijloc de transport:*

    ReplyDelete
  3. Cu placere!
    Pai si noi ajungem cel mult odata pe an la nasii mei din cauza distantei(in traducere libera,a banilor ;) ).

    Te pup,Dia!

    ReplyDelete