Saturday 2 April 2016

Review Gel de dus cu aloe vera si tea tree VivaNatura


    Salut! Daca as fi nevoita sa ma spal pe corp doar cu un singur tip de produs toata viata acela ar fi gelul de dus. Este foarte usor de folosit si imi place ca lasa un film hidratant pe suprafata pielii. Cum pana acum incercasem nenumarate sapunuri naturale, am zis sa incerc si un gel de dus de acest gen. M-am lasat pe mana celor de la Plafarul INIMA VERDE (click pentru a accesa site-ul) care mi-au recomandat Gelul de dus antibacterian cu aloe vera si tea tree (click pentru a accesa pagina cu prezentarea produsului) de la VivaNatura, o firma despre care v-am mai povestit anterior.


   Ce spun producatorii:



   “Gelul de dus antibacterian cu aloe vera si tea tree purifica si revigoreaza pielea datorita principiilor active din plante si uleiuri naturale, presate la rece.

   Formula gelului de dus, contine ingrediente cu un puternic efect antibacterian, dezinfectant si emollient ( ulei de tea tree, ulei de oregano, ulei de cajeput, aloe vera, galbenele, nalba, coada soricelului etc). Astfel gelul de dus ofera o curatire eficienta, inlaturand impuritatile de la nivelul pielii, Ceaiul verde, trandafirul, impreuna cu uleiul de sparmint, tonifica si revigoreaza epiderma, lasand totodata si o senzatie placuta de prospetime”



    Parerea mea:

   Ambalajul este unul simplu, nepretentios, un tub alb de 250 ml, din plastic, cu capac, as fi preferat sa fi fost transparent pentru a vedea cat produs a mai ramas inauntru. Gelul de dus este destul de lichid deci este putin dificil de controlat cantitatea de produs care iese si este si incomod de folosit in timpul dusului pentru ca de fiecare data trebuie inchis ca sa nu curga. Pentru a rezolva acest inconvenient l-am descarcat intr-o sticluta veche transparenta de sapun lichid, care avea pompita. 


  




   Cand deschideti capacul si inlaturati sigiliul veti simti un puternic miros mentolat care se datoreaza uleiului de tea tree dar si spearmint. Culoarea sa este verde si are o consistenta lichida, ca a unui sapun lichid putin diluat.


   Ca oricare produs cu ingrediente naturale, atunci cand este intins pe corp nu face spuma dar devine de o consistenta usor vascoasa. Nu trebuie sa va ingrijorati, acesta curata bine pielea, lasand o senzatie de prospetime. Ceea ce am observat este ca e necesar sa folosesti mai mult gel pentru a spala o zona a corpului, ceea ce inseamna ca se va consuma rapid, motiv pentru care nu il voi mai cumpara. Nu mi se pare spornic si cosider ca nu merita achizitionat decat daca doresti sa il folosesti cu scopul de a-ti curata fata, astfel ca va tine mai mult timp. 
   Pretul acestui gel de dus este de 14.88 lei (este putin mai ieftin cel de pe site).


   Per total mi se pare un produs bun si l-as recomanda tuturor celor care vor sa excluda produse de ingrijire corporala cu ingrediente dubioase.

   Review-ul acesta reflecta parerile personale ale mele si nu este realizat in scop comercial. Postarea nu este sponsorizata.

   Ce preferati gel de dus sau sapun? De ce? 

   Pe curand...

6 comments:

  1. nu l-am folosit dar imi plac sampoanele lor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coco,

      Si eu am folosit unul dar nu a fost potrivit pentru scalpul meu.

      Delete
  2. Suna interesant,l-as incerca si eu!

    ReplyDelete
  3. Si eu tot gelul de dus il prefer, insa sa fie crema. De la vivanatura am incercat in trecut o masca pt par care contine petrol. Era f buna, insa mirosul ramanea mult timp in par si n-am putut s-o mai folosesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra,

      A,pai daca ramane mirosul acela este chiar neplacut :(

      Te pup!

      Delete