Friday 8 January 2016

New Year`s Eve 2015 - 2016

   Va salut! De Revelion aveam de gand sa mergem la munte dar au aparut cateva probleme financiare asa ca am decis sa ramanem in oras. In ajun am stat cu mama, care a facut special pentru mine o piftie cu ciuperci si o salata de boeuf fara carne si cu maioneza facuta din cartofi. 
   Tinuta mea a fost una simpla dar am incercat ca de fiecare data sa fie cumva speciala iar puloverul cu fir stralucitor m-a ajutat sa o scot putin din obisnuit. De asemenea, alegandu-l m-am asigurat ca port ceva nou in seara aceea, asa cum obisnuiesc in fiecare an. Am accesorizat cu bijuuri argintii iar ca incaltaminte am avut cizme. 
 









   Cand eram mica si aveam musafiri parintii mei mereu faceau creveti. Nu aratau ca acestia si aveau forma chipsurilor dar tot asa albiciosi iar gustul la fel cu al acestora.


   Inka cu frisca facuta de mama.





    Piftia si hreanul preparate de mama. A fost asa frumos din partea ei ca, atat de Craciun cat si de Revelion, a gatit special pentru gustul meu! :) Ii place sa faca multe mancaruri si alimente, care, sincer va spun, sunt mult mai sanatoase si de o mie de ori mai gustoase decat cele cumparate din magazine.


   De Anul Nou, mama are o traditie, face cate un cadou celor cu care petrece acea seara :) 


   Un aranjament improvizat de mine pentru acea seara.


   Pe 1 ianuarie am iesit in oras cu Tudor si Mihaela. Am cautat un local unde nu se fumeaza si am gasit Andy`s Pizza, o pizzerie deosebit de cocheta si luminoasa. Ne-a placut asa ca am ramas sa ciugulim cate ceva. Noi am mancat cate o portie de cartofi prajiti asortati iar ei au impartit un cheesecake si o prajitura cu ciocolata. Am ras mult si ne-am simtit foarte bine!   
   Tinuta din acea seara a fost compusa dintr-o rochie-pulover foarte groasa, o bluza pe dedesubt, pentru ca rochia nu are maneci, dresuri si cizme. Aceleasi accesorii ca si in ajun doar ca am mai pus un inel si pe mana stanga.















   Outfit 1: 

   Cercei - Moda Collection
   Colier - No name
   Pulover - No name
   Inel - No name
   Jeggings - Am rupt eticheta
   
Outfit 2:

   Cercei - Moda Collection
   Rochie - A & P
   Bluza - No name
   Inel negru - Avon
   Inel argintiu - No name

    Am listat doar obiectele vestimentare care se vad in poze.


   Pe curand...

6 comments:

  1. Replies
    1. Vision By Mila,

      Numai bine si un an plin de calatorii frumoase! ;)

      Te pup!

      Delete
  2. frumoase poze, sa ai un an minunat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coco,

      Multumesc!La fel!Numai bucurii!

      Te pup!

      Delete
  3. Ce dragut din partea mamei tale!! vreau si eu racitura cu ciuperci.. :)
    Eu nu mananc carne, asta la inceput o deranja pe mama (acum ceva ani buni), dar pana la urma s-a obisnuit, ba chiar imi face si mie mancare speciala cand ne intalnim! Asta ma bucura enorm.
    Te-ai aranjat foarte frumos in ambele ocazii, tin sa spun ca ador cerceii si inelul <3 esti foarte frumoasa!
    Ah, si ai mei faceau creveti cand eram mica.. erau uleiosi tare, dar ce buuni :)) mi-e dor.
    Te pup!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evelyn H,

      Eu mancam doar carne de pui si peste si foarte,foarte rar,poate odata pe an carne de oaie.Acum am renuntat si la acestea si ma rezum la peste.Nici mama nu prea era 100% convinsa dar nici impotriva si intelege si respecta alegerea mea.Singurul care accepta pe deplin este Silviu,restul...Dar nu ma intereseaza,I do my thing.

      Merci mult!Cerceii fac parte dintr-un set,inelul este de la mama.

      Amintirile copilariei,ce dulci momente!...

      Si eu te pup cu drag!

      Delete