Friday 27 November 2015

Review Viva Natura GennaDent Junior Pasta de dinti cu argila si portocale

   Salut! Acum cateva luni s-a deschis un nou plafar denumit INIMA VERDE. Am intrat de curiozitate si inca de la inceput am fost placut suprinsa de felul cum am fost primita de cei care lucreaza acolo. Foarte prietenosi, cu zambetul pe buze, dispusi sa te ajute si sa iti gaseasca produsul conform cerintelor tale. Cautam o pasta de dinti naturala iar sub indrumarile unei doamne imbracata in uniforma de famacista, am descoperit o gama de paste de dinti care parea sa fie exact ceea ce cautam. Firma Viva Natura care produce aceste paste de dinti, are o intreaga linie de diverse alte produse destinate parului si pielii. Mai incercasem de la ei un sampon despre care va voi vorbi intr-o alta postare, asa ca am fost curioasa in privinta acestor paste de dinti cu un procentaj foarte mare de ingrediente naturale. Am cumparat cateva dar una dintre ele mi-a placut in mod special si despre aceasta vreau sa va vorbesc astazi. 
   Junior cu argila si portocale este o pasta de dinti conceputa pentru copii incepand cu varsta de un an datorita gustului fructat insa este foarte apreciata si de catre adulti pentru ca lasa o senzatie de proaspat si isi face treaba foarte bine. In imaginile de mai jos veti vedea poze cu ea si printre ele si lista cu ingrediente, 99, 3 % fiind naturale si procesate la rece, astfel ca se poate si inghiti dar bineinteles ca nu va recomand sa o intindeti pe paine ca marmelada ;) 






    Cand m-am spalat prima oara cu ea ma asteptam sa simt un gust de portocale, in schimb gustul este identic cu cel de coaja de portocala, asadar mult mai intens si aromat, ceea ce mi-a placut datorita persistentei sale. As putea spune ca este chiar un pic usturator, probabil ca daca obisnuiti sa mestecati coaja de portocala, stiti la ce ma refer. Nu este deloc deranjant, din puctul meu de vedere pentru ca eu prefer o pasta de dinti cu un astfel de gust dar daca nu suportati arome tari, nu v-as sugera sa o incercati. 
   Producatorii sustin ca aceasta pasta de dinti regenereaza tesutul gingival, nu am sesizat mari schimbari dar nici nu am avut probleme din cauza ei. Am gingii sensibile, se inflameaza, sangereaza dar nu am observat sa agraveze aceste probleme. 
   De asemenea, toata gama de paste de dinti de la Viva Natura promite sa aiba griji de prevenirea tartrului si a cariilor. Dintii mei s-au pastrat curati intr-adevar dar nu am avut cine stie ce rezultate in privinta tartrului, in sensul ca nu l-a indepartat.
   Un alt avantaj al acestor paste de dinti este lipsa fluorului, care stim foarte bine ca poate afecta atat dantura cat si organele, pana si memoria celor care ingereaza acest ingredient pe termen lung. 
    Pasta de dinti Junior, ca si toate celelalte paste de dinti Genna Dent, nu contine parabeni si nici spumanti astfel ca la contactul cu dintii nu vor avea aceeasi reactie, nu vor produce acea spuma, cu care v-ati obisnuit. Nu va ingrijorati, ele curata foarte bine in ciuda acestui lucru. Argila este componenta cheie a acestor produse datorita proprietatii sale antiseptice. 



   Pretul sau este de 9. 67 lei si o gasiti si in varianta cu capsune pentru cei care vor ceva fructat dar nu atat de aromat precum portocala. 


   Review-ul acesta reflecta parerile personale ale mele si nu este realizat in scop comercial. Postarea nu este sponsorizata.


   Sper va fie de folos! 


   Ce pasta de dinti folositi? Ati folosi o pasta de dinti naturala sau preferati o pasta de dinti obisnuita? 

 
    Pe curand...

7 comments:

  1. Nu am folosit niciodata o pasta cu ingredient e naturale, cert este ca imi place aroma mentolata a unei paste obisnuite si senzatia de prospetime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ella Fairytale,

      Se gaseste si mentolata. Eu mi-am si facut una cu argila si menta si a fost super.

      Delete
  2. Eu prefer chestii mentolate, nu la extrem, dar nici mild.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vision By Mila,

      Si mie imi plac pentru ca ador menta si ca ceai si in combinatie cu ciocolata. Lumea nu prea stie ca exista variante naturiste care tot aceeasi senzatie lasa ca si cea obisnuita doar ca nu face spuma si nu are acea culoare alba.

      Te pupacesc!

      Delete
  3. Suna bine mai ales pentru fetita mea, nici pana acuma n-a inteles ca pasta de dinti nu se mananca :))) Cred totusi ca cea cu capsune ar fi potrivita pentru ea. O trec pe lista, multumesc. Te pup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra,

      :)) Uite nu imi mai amintesc daca si mie mi s-a parut comestibila, o voi intreba pe mama :)

      Cu drag,ma bucur ca ti-a fost utila recomandarea!

      Te puuuup!

      Delete
  4. Luiza,

    Asa-i ca e minunata?! O descoperire buna! Chiar,e pe terminate pasta noastra asa ca trebuie sa mai dau o fuga pana la plafar sa mai iau caci nu vreau sa mai folosim din aceea obisnuita.

    Te pup!

    ReplyDelete