Saturday 21 March 2015

Jurnal de vacanta (decembrie 2014- ianuarie 2015) - A patra zi - Busteni

   Salut! Unde ramasesem? A da! Eram in Predeal. Burtile pline si noi eram gata sa pornim la drum dar nu catre casa ci catre Busteni. Vroiam de foarte mult timp sa revad o manastire draga sufletului meu, de care m-am indragostit in liceu. Locul este superb si vi-l recomand daca doriti sa va resetati ;) Eu l-am vizitat pe timpul verii cand totul era inverzit si inflorit, era soare. Pe atunci nu era construita biserica mare, ci una din lemn micuta dar frumoasa. Nu era nimeni inauntru, m-am rugat acolo, m-am recules, am meditat si am simtit o energie imensa pozitiva. A fost ceva ce nu mai simtisem nicaieri, ceva cu adevarat divin. Amintiri foarte speciale, de tinut minte o viata intreaga!
   Pentru Silviu a fost o premiera, locul l-a impresionat si cat timp am stat acolo i-a venit ideea ca primul proiect, dupa ce ajungem in Bucuresti, sa fie o cruce din lemn, care acum este in sufragerie :)





   Un pufos irascibil :)



   Si altul mai mic ca varsta dar deosebit de dulce! M-a topit pe loc dar nu stiu daca mai era nevoie sa va spun asta :)









   Micutul statea pe langa un magazin iar vanzatoarea vroia sa ii gaseasca stapan. Daca nu aveam deja patru cateluse sau daca stateam singuri l-as fi luat! Sunt convinsa ca cineva l-a vrut pana la urma pentru ca era superb! Mai exact superba :P

























































   Sfantul meu! :)







   Ma bucur ca acest obicei de a lasa biletele nu s-a schimbat, de cand fusesem eu ultima oara. Fiecare noteaza ceea ce simte: dorinte, rugaciuni, orice vorba, orice simtire...









   Dragul de el a rezistat vremii crude! Natura nu inceteaza sa ma uimeasca!





   Am fotografiat tot ce s-a putut, am admirat animalele si pasarile din curte si ne-am curatit inimile. Am aprins lumanari si am mai luat doua mai mari, una sa ii ducem mamei si una pentru noi. Tot din magazinasul de la intrare ne-am mai cumparat cate un suvenir. Cand s-a inserat ne-am hotarat cu greu sa plecam dar am promis ca ne vom intoarce cat mai curand, eventual in aceasta vara. Avem in plan ceva. Speram sa reusim sa mai ajungem. 

   Caciula - No name
   Fular - No name
   Canadiana - Meli
   Pulover - No name
   Colanti - Stradivarius
   Bocanci - Stone Creek

 

     Va pup! Sambata placuta sa aveti!

   Pe curand...

4 comments:

  1. Doamne ce frumos catelul!!! Si poneiul asa de dulce!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      :) Interactiunile cu ei au fost atat de satisfacatoare!Mereu ma simt excelent dupa ce interactionez cu animalele, sunt cele mai curate fiinte!

      Delete