Friday 20 March 2015

Jurnal de vacanta (decembrie 2014-ianuarie 2015) - A patra zi - Predeal

   Neata! Dragilor ne apropiem de finalul jurnalului de calatorie din iarna care tocmai s-a terminat, desi dupa temperaturi si micile fulguieli, nu s-ar zice. A patra si ultima zi petrecuta la munte am ales sa o traim la maxim, desi am fost sfatuiti sa plecam pe la pranz spre casa.  Ne-am trezit dimineata cu gandul de a ne face repede bagajele si sa pornim spre Busteni. Oriunde ne cazam incercam ca la plecare sa lasam camera cat mai aproape de cum am gasit-o la venire, ni se pare de bun simt sa procedam asa pentru ca in urma noastra sa nu fie dezamagit nimeni de noi si sa nu deranjam. Ca sa nu mai spun ca este si o dovada de recunostinta pentru gazda noastra, cea care se ocupa de vila singura si care a fost foarte discreta si serioasa.
 Dupa ce am aranjat, am dus toate bagajele in masina si ne-am dus la restaurantul unde am mancat cu atata placere, ori de cate ori am avut ocazia. Au o mancare asa de bunaaaa! Si la preturi de necrezut iar personalul nu

este antipatic, nimeni nu are fite, nimeni nu te analizeaza, nimeni nu face mutre, ti se vorbeste frumos si esti servit impecabil. Da, da, exista asa ceva si se numeste Turistul! Vi-l recomand cu maaare drag si incredere! Au si cazare dar nu pot beneficia decat cei din cadrul M. A. I.-ului. Restaurantul, in schimb, este deschis si disponibil oricui! Yeeeey! Go and enjoy the freaking amazing food! You`re welcome!


























   Caciula - No name
   Fular - No name
   Canadiana - Meli
   Pulover - No name
   Colanti - Stradivarius
   Bocanci - Stone Creek
 

   Imi cer scuze ca m-am lungiiiit cu aceasta serie! Stiu ca e trecut de jumatatea lui martie dar sper ca totusi va veti bucura de aceste poze. Am tinut mortis sa inchei seria desi recunosc ca era mai usor sa le pun pe toate pe Facebook si sa va dau un link.
 Pentru cei care s-au saturat de iarna si de pozele mele cu muntele ne vedem peste vreo alte doua postari! :) 

   Va pup! Sa aveti o zi frumoasa, dragii mei!


   Pe curand...
  

6 comments:

  1. Papanasii aia.. ciudat la noi papanasii sunt altfel, din branza de vaci.. nici nu mai stiu exact cum ii facea mama, da' oricum , erau cu totul altfel decat cei din poza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila,

      Eu numai asa am intalnit,in forma asta.Chiar m-ai facut curioasa cum arata cei de la voi.

      Te pup!

      Delete
  2. Cele mai frumoase amintiri ! Voi radiati ,se citeste fericirea pe fetele voastre ! Frumoasa trecere dintre ani,! Cu drag, maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria,

      Da,am fost foarte multumiti de aceasta vacanta!Ma bucur ca se vede fericirea asta si in poze,astfel o dam mai departe si altora.

      Te pup si eu cu mult drag si recunostinta!

      Delete
  3. Brrr... cata zapada, ma ia cu frig acum sa ma uit la aceste poze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Si pe mine dar tot abia astept iarna!Stiu ca o sa deger dar o iubesc!

      Delete