Saturday 21 February 2015

Macar am incercat...

   Salut! Sunt dezamagita... Am anuntat atat de pe Facebook cat si aici ca se va desfasura un protest in centrul capitalei si v-am rugat sa veniti. Care a fost raspunsul? Nimeni nu a venit, nu s-a apropiat nimeni de mine sa imi spuna "Sunt X-ulescu, iti urmaresc blogul, am vazut anuntul si iata-ma aici sa sustin cauza in care crezi!" Bravo, mai, bravo! Daca puneam un anunt despre nu stiu ce eveniment fashion, despre nu stiu ce lansare de cosmetice, daca ziceam ca se dau chestii gratis veneati nu? Hm. 
    Nu stiu cate vizualizari, cu sutele si nici un comentariu la postarea anterioara. Unul, frate, unul macar! Lipsa de timp nu? Eu zic ca lipsa de interes.
   Tara aceasta are nevoie de oameni treji, nu de lasi. Tara asta are nevoie sa fim uniti, sa nu ne bazam ca fac altii pentru noi.
   Noroc ca mai exista oameni cu initiativa, cu dorinta de schimbare, oameni care sunt dispusi sa renunte la plimbarile prin mall, la filme, la odihna, la orice, numai ca sa faca parte dintr-o miscare din aceasta care urmareste un scop nobil, ca altfel chiar ca s-ar duce totul de rapa. Noroc ca sunt oameni care inteleg ca a nu face nimic este egal cu a face rau... Dar degeaba daca sunt asa de putini. Nu ma refer la mine, ca si eu sunt un firicel mic de nisip in lumea asta plina de oameni buni si curajosi, nu am nici cele mai bune conditii si nici nu sunt cine stie ce persoana populara care sa atraga atentia si sa stranga oameni multi pentru o adunare sau pentru o donatie dar macar am incercat...
   

   Pe curand...
   

8 comments:

  1. Ahh ce trist si cata dezamagire se afla in spatele cuvintelor tale inteleg fff bine . Maria o fata din medgidia ( de cativa ani nu mai stau )

    ReplyDelete
  2. Si da, as putea comenta la infinit in leg cu ". Daca era ceva de beauty" sigur se gaseau fetele cochetele ! Ca de cu un salar de frigotehnist , vanzator, tamplar etc adica cu 10 mil siguuuuuur imi pot cumpara mac kiko,chanel etc ! Dar muuuuulta lume in aceasta lume insa putini oameni .aceeasi maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria,

      Multumesc pentru intelegere!Se pare ca unii oameni sunt capabili sa simta pentru altii,sa ii inteleaga,sa ii consoleze,fara sa se simta lezati,fara sa inceapa cu tot felul de scuze pentru ei insisi.Ma bucur ca simtim la fel!

      Te pup!

      Delete
  3. Hmm.. oarecum mi se pare ca nu esti corecta in textul de mai sus.. nici tu nu poti stii ce motive au avut oamenii sa nu vina la acel protest, sau sa nu comenteze la postare, etc. De exemplu eu nu am participat si nici nu voi participa niciodata la proteste de absolut nici un fel, si totusi imi fac datoria de cetatean in alte moduri, chiar daca nu mai locuiesc in Romania. Iar ca mine pot fi multi altii. Oricum, in Romania protestele sunt, din pacate, de cele mai multe ori useless. Oamenii "de rand" rar reusesc sa schimbe mentalitati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila,

      Textul de mai sus nu a fost scris pentru cei care chiar au avut motive foarte bune pentru a nu se implica,pentru restul carora chiar nu le pasa nici cat negru sub unghie...Sau si pentru cei ipocriti care spun ca asa si pe dincolo dar cand e sa faca ceva aleg sa dispara.
      Eu am tot auzit aceeasi vorba mereu "Ce crezi ca voi schimba eu?Nimic!" Imagineaza-ti cum ar fi fost daca toti oamenii ar fi gandit asa de la inceputul omenirii si pana acum...S-ar mai fi realizat ceva?Orice?Au existat insa unul, doi, trei, o grupare,depinde de caz,care au avut idei,au crezut,au indraznit si au spart gheata!
      Nu mi se pare ok ca uitandu-ne in jurul nostru si vazand haosul sa renuntam si noi spunand ca oricum nu se mai poate face nimic.De acord ca aici in tara asta de rahat nimic nu se intampla asa cum ar trebui dar asta nu inseamna sa abandonam totul si sa ne preocupam doar de noi insine.
      Orice om care acum este "cineva"a fost la un moment dat "om de rand"... De fapt toti suntem la fel indiferent de pozitia sociala pe care o avem.Toti gresim si toti suntem muritori.

      Te pup!



      Delete
    2. Iar apropos de lasatul comentariilor, sincer, nu cred ca din sutele de oameni care mi-au vizitat blogul in acea zi, nu s-au gasit macar cativa care sa aiba ceva de spus and that is a fact!

      Delete