Saturday 14 February 2015

Jurnal de vacanta (decembrie 2014-ianuarie 2015) - A treia zi

   Hello! Dragilor, stiti ca nu cred in Valentine`s Day dar daca voua va place aceasta zi nu pot decat sa va urez sa va distrati si sa o faceti cat mai prudent, if you know what I mean ;) Daaaar amintiti-va de cel iubit sau de cei dragi si in restul anului, nu numai odata pe an fiindca sincer, oamenii importanti din viata noastra merita cadouri, gesturi si cuvinte frumoase tot timpul. Si lasati inimioarele, bomboanele, chestiile roz si alte prostioare pentru copii si adolescenti. Pentru ei astfel de comportament inca are sens si este si nitel amuzant si simpatic dar de pe la 18 incolo ar fi cazul sa ne cam vina mintea la cap si sa oferim ceva venit din inima, fara o ocazie speciala, pur si simplu pentru ca cel caruia il daruim ne face sa ne simtim ca in al noualea cer si vrem ca el sa stie asta. Un "Te iubesc"spus cu seriozitate si sinceritate face mai mult decat jdemii de dulcegarii inutile si nejustificat de scumpe.  Ca sa nu mai spun ca producatorii si comerciantii abia asteapta sa va ia banii din buzunar si apoi sa rada pe seama voastra. Nu le mai dati bani, pastrati-i si folositi-i pe ceva folositor si real! Ceva care sa ramana in timp si care sa dovedeasca celui iubit ceea ce ganditi si simtiti pentru el. Think about it! Aaa si daca totusi vreti sa sarbatoriti ceva, sarbatoriti DRAGOBETELE CARE ESTE SARBATOAREA NOASTRA A ROMANILOR!!! 


   Let`s get back to bussines! Astazi poze de la munte.
   De Revelion am stat pana tarziu, cam pana pe la 4, 5 asa ca a doua zi nu am putut sa fim fresh decat pe la pranz :)) So am avut un fel de brunch gustos, am mai lenevit prin camera si pe dupa amiaza spre seara am iesit la o plimbarica. Am mers pana in centrul Predealului, in alta parte chiar nu vroiam sa ne deplasam si daca tot am gasit in drumul nostru cateva magazine, ne-am aprovizionat cu painica si floricele :) Eu cautam o pereche de pantaloni de fas dar preturile din magazinele cu haine sport erau pana la cer de mari asa ca am zis pas. Asta pana am dat de un magazin cu preturi bunicele. Mi-au atras atentia niste pantaloni care erau simpli, negri si marimea mea, ceea ce se intampla cam rar. Am ochit si o salopeta pufoasa si groasa, care imi venea cam larga. Nehotarata din fire am cerut ajutorul lui Silviu, sa imi dea un sfat. El a zis sa iau pantalonii, care desi mai scumpi imi veneau foarte bine, eu am ales sa raman cu salopeta, mai econoama si practica, mi s-a parut mai versatila si foarte buna pentru friguroasa de mine.
   Invartindu-ne pe strazi ni s-a facut foame, asa ca ne-am intors la vila, am lasat cumparaturile in camera si apoi ne-am indreptat catre restaurant. Se pregateau sa inchida dar au fost tare draguti si ne-au servit. Dupa aceea, nu stiu cum dar au inceput sa mai vina si altii si uite ca s-a umplut localul. 
 Saracii au fost nevoiti sa lucreze pana tarziu. Dar oamenii ospitalieri si buni sunt recompensati pe masura, asadar am fost si noi recunoscatori cu ei pentru efortul depus si tot tratamentul oferit.

   Am dat o fuga pana in camera, ne-am imbracat mai gros fiindca aveam in plan o joaca pe partie si cateva ture cu sania. Am aratat ca un urs pregatit de razboi dar nu mi-a pasat pentur ca la cat de blindata eram, puteam sa si dorm in zapada! :)))
   Cazaturi la greu, rostogoliri, alergatura, rasete copioase si multa sanatate! I looove snow! O sa vedeti ce bine ne-am distrat! Am stat pana cand ne-au stins luminile si nu mai vedeam ce facem pe derdelus :P





































   Yeah baby!!! Obosita dar foaaaarte multumita! :))


   Caciula - No name
   Fular - No name
   Canadiana - Meli
   Manusi - 3M

   Pulover - No name
   Salopeta -Petit Prix

   Bocanci - Stone Creek
  


   Sa aveti un sfarsit de saptamana fantastic! V-am pupat!


   Pe curand...

6 comments:

  1. Ce poze frumoase! Ti-am mai spus ca tare tanjesc si eu dupa o asa vacanta? La anul sigur-sigur voi avea. Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra,

      Multumesc!

      Sa iti dea Dumnezeu o vacanta de trei ori mai frumoasa decat a mea!

      Te pup!

      Delete
  2. Bravo pentru clipele faine, cand esti obosit dar implinit e tare bine! Am savurat imaginile si m-am teleportat in copilarie.
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela Pojogu,

      Asa-i!Acest gen de oboseala nu deranjeaza deloc :) Daca ar fi asa tot timpul...

      Te pup!

      Delete
  3. Ce frumos! Super fotografii!!! Chiar v-ati simtit bine, se vede

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Da,avem amintiri placute si de aceea am revenit si in mai.Si o sa mai mergem.

      Te pup!

      Delete