Wednesday 3 July 2013

Make a knot

   Va salut! Ploaia de duminica a facut ca temperatura sa scada la una perfecta si acceptabila pentru o vara normala, ca atunci cand eram copila si era o placere sa iesi afara sa te plimbi, fara sa iti faci griji ca te vei intoarce acasa gafaind si ars de soare. Asa da, domnule! Doamne ajuta sa nu mai creasca prea mult, eventual pana pe la 31 de grade, hai 33 trase de par :)) 
    Pentru ca este atat de frumos afara si pentru ca am nevoie de un sampon si vopsea de par, dupa ce termin cu postarea, o sa dau fuga pana la niste magazine din apropierea casei si mai tarziu poate ma imbrac sport si fac o plimbare mai lunga. Iubeeeesc sa merg pe jos! (va tot bat la cap cu asta dar sper ca poate va molipsesc si pe voi :p)
    Dragilor, pozele de azi sunt facute intr-o zi cand nu vroiam sa ma aranjez prea mult, nu aveam chef de tocuri si nici de chestii prea feminine. Am incropit o tinuta simpla, pornind de la o camasa din aceea mai lunguta care poate fi purtata peste colanti sau ca rochie de vara. Eu am mai gasit o modalitate de a o purta la pantaloni scurti, facand un nod in fata. Outfitul este in stil cowboy, schimbat pe ici pe colo prin mici detalii, ca sa se potriveasca dispozitiei mele.








   Cineva avea chef de joaca cu parul meu :p




   Camasa - Hashun
   Cercei - No name
   Ochelari - Erroca
   Inel argint - No name
   Geanta piele - Bosboom (vintage)
   Shorts - Redtype
   Curea - No name
   Ghete -  No name

   Va urez sa aveti o seara cu aroma de fructe de padure :)

   Pe curand...

6 comments:

  1. foarte draguta tinuta.. ai un aer deosebit, ca de fiecare data
    iubesc gentuta ta.. e adorabila
    pupici!

    ReplyDelete
  2. super jucausa tinuta. Iti sta foarte bine. Pupici

    ReplyDelete
  3. Te rog sa nu cobesti si sa lasi soarele si caldura in pace, ca peste 4 zile ajung in Romania :P Imi place rujul din poze, eu nu ma pot obisnui nicicum cu nuantele puternice pe buzele mele, sau poate n-am gasit-o pe cea perfecta inca..

    ReplyDelete
  4. Cherry Queen,

    Multumesc frumos!
    Si eu o iubesc mult!Este incapatoare si practica.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Ramona,

    Mercic! :)

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  6. Michaela,

    Sa fi vazut ce fata am facut eu cand cineva mi-a dat pentru prima oara cu ruj rosu-sangeriu :)) Nu ma recunosteam.Dar am observat ca imi stau cel mai bine nunatele intense.

    Te-ar ajuta mult daca ai testa mai multe nuante,astfel ai vedea care te pun in valoare si apoi de fiecare cand ai merge la cumparaturi ti-ar fi foarte usor sa alegi.
    Eu acum deja stiu ce imi vine bine si ma duc direct la ele.

    Te pup!

    ReplyDelete