Monday 3 June 2013

My week in photos (58)

   Hello! Stiti ce e azi? Ok, e luni dar in afara de asta? Este prima zi de cand Silviu si tatal lui sunt colegi de servici :) Been there, done that deci de aceea zambesc. Ati fost pusi in aceasta situatie? Sa lucrati cu ai vostri sau sa invatati in scoala, liceul, facultatea unde preda unul dintre parinti? Ei bine eu am fost angajata la o firma unde lucrau atat tata cat si mama. Tata lucra la sediul firmei iar eu si mama acolo unde era santierul. Nu intru in amanunte, nu-i nimic interesant la acel domeniu in care am activat si nici macar nu ma mandresc cu asta desi vezi Doamne cei de acolo se purtau de parca ar fi fost cei mai tari. Experienta aceea a avut atat parti bune cat si parti rele, ultimele fiind in numar mai mare, bineinteles :)) A lucra cu ai tai este pe cat de ciudat si stanjenitor, pe atat de fascinant si frumos. Ne certam des, ma corectau, ma controlau daaar ma si ajutau si protejau de tot ce se putea intampla daca ei nu ar fi fost in preajma mea (de la avansuri sexuale si pana la inscenari profesionale...yeah!...). 
   Peste cateva ore o sa se intoarca baietii de la servici si abia astept sa aflu cum a fost prima zi de lucru impreuna, ce reactii au avut ceilalti, cum s-a comportat patronul, ei doi cum s-au inteles. I think it`s so funny ca Dumnezeu a aranjat lucrurile asa fiindca cei doi domni nu prea erau apropiati in trecut, in ultima perioada insa au mai facut cate un pas unul catre celalalt iar cu ocazia aceasta legatura se va suda si mai mult. He, he! God works in misterious ways! :)) Sunt bucuroasa pentru ei, God knows cat mi-as dori acum sa mai pot face si eu  asta cu tata...



   Luni / Monday


   Ro: Va place compotul? Acesta cu pere, piersici si ananas a fost pur si simplu delicios!

   En: Do you like stewed fruit? This one with pears, peaches and pineapple was delicious!



   Marti / Tuesday


   Ro: Finala Masterchef! Abia astept sezonul 3!

   En: Masterchef final! Can`t wait for season 3!



   Miercuri / Wednesday


   Ro: Ma uitam la un documentar.

  En: I was watching a documentary.



   Joi / Thursday


   Ro: Asta da trandafir inalt! :)

   En: Now that`s a tall rose! :)



   Vineri / Friday


   Ro: Giugiuleala!

   En: Cuddling!



   Sambata / Saturday


   Ro: La cununia civila a unui verisor de-al lui Silviu. Casual elegant outfits.

   En: At the wedding of one of Silviu`s cousins. Casual elegant outfits.



   Duminica / Sunday


   Ro: Ne-am uitat la un film pe care vroiam sa il vad de mult. Ghiciti? 

   En: We watched a movie that I wanted to see for such a long time. Can you guess the name?



   Va doresc sa aveti o saptamana ca un curcubeu!

   Pe curand...

12 comments:

  1. Nu am lucrat niciodata cu ai mei si parca nici nu m-ar tenta:)). M-am uitat si eu la finala master chef dar doar la finala, nu pra am rabdare sa ma uit la fiecare episod:) Acum sunt curioasa care e filmul de care zici tu aici:)
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Mila's World Of Colours3 June 2013 at 14:02

    Aoleu, dar ce loc de munca era ala unde se intamplau si avansri sexuale si inscenari profesionale? Viata bate filmul? A fost si aia o experienta pana la urma.. ce film e in utlima poza? Pe asta nu-l ghicesc..

    ReplyDelete
  3. Dia,

    :p

    Eu m-am uitat la fiecare editie,imi place foarte mult acest gen de emisiune!

    O sa scriu in postarea de maine cum se numeste filmul.Te pup!

    ReplyDelete
  4. Mila's World Of Colours,

    Ooo da!Viata bate filmul!As spune exact numee firmei dar inca lucreaza mama acolo si nu vreau sa ii fac probleme.Vorba lui Silviu: "Am mai auzit de firme naspa dar acolo unde ai lucrat tu parca s-au adunat toate jogodiile!"

    He,he!Stiam eu ca pe acesta nu o sa il ghicesti :p Scriu maine in postare ce film este ca sunt curioasa daca ghiceste cineva :D

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. simpatice castronele , am si eu si ma binedispun !

    ReplyDelete
  6. Filmul se numeste The Truman Show si il are ca actor principal Jim Carrey.Un sfat...incearca sa fii mai putin fandosita si sa nu mai exagerezi atat de mult.

    ReplyDelete
  7. Coco,

    Si pe mine,de aceea incerc sa le folosesc ori de cate ori am ocazia :)

    ReplyDelete
  8. Anonim,

    Corect!Ma bucur ca a ghicit cineva!

    Ceea ce nu inteleg este motivul pentru care spui ca as fi fandosita si ca as exagera...De obicei este bine sa si argumentezi cand afirmi sau negi ceva.Asadar?

    ReplyDelete
  9. Asadar in filmarile tale de pe youtube ai o atitudine de fandosita, cat despre exagerat..nu exagerezi deloc, chiar tu ai avut cel mai prost servici cu cei mai obsedati colegi, tie ti se intampla toate rele si ai cea mai grea viata.
    Dar hey ..zambeste maine poate fi mai rau!

    ReplyDelete
  10. Mihaela Pojogu,

    Cand sunt prin magazine vesela mai deosebita ma atrage,cele obisnuite sunt ok dar cele mai originale dau personalitate unei bucatarii.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Anonim,

    Multumesc pentru raspuns!

    Fiecare are dreptul la o opinie dar banuiesc ca uneori unele opinii pot fi eronate nu?
    Te-ai gandit macar o singura data ca poate nu sunt asa cum m-ai catalogat?Sau ca poate par asa pentru ca am emotii pentru ca sunt la inceput si inca nu pot fi relaxata in fata camerei?
    Am mai scris de atatea ori ca aparentele pot fi inselatoare dar probabil ca nici nu vrei ma descoperi cu adevarat,probabil ca vrei sa gasesti hibe,defecte,chestii negative la mine pentru ca asta te face pe tine sa te simti mai bine cu tine.
    Iar in legatura cu exagerarile,NICIODATA nu am afirmat ca as fi cel mai amarat om de pe planeta.Nici in aceasta postare nu am spus asta,nu m-am plans,doar am povestit care a fost situatia mea,pe care tu oricum nu cred ca o cunosti deci nu ai dreptul sa vorbesti despre asta.

    Gandeste-te un pic macar,o persoana fandosita si falsa,publica toate comentariile rele sau bune?Raspunde civilizat?Sau poate tocmai pentru ca sunt falsa ma dau drept o minunata si cand colo vai de mama mea nu?...
    Nu mai incerca sa ma ataci fiindca nu ma doare.Stii ce ma doare?Cand cei pe care ii iubesc nu sunt sanatosi!Atat!Atat conteaza 100% pentru mine!

    Inca un lucru,daca nu iti place de mine,te invit sa nu imi mai accesezi paginile online,in acest fel vei fi scutit/a de deranjul de a-mi suporta ifosele.

    ReplyDelete