Saturday 4 May 2013

Shop and tell (8)

   Hello guys! Nu am mai facut un Shop and tell de ceva vreme si acesta o sa fie un pic cam mititel, avand in vedere ca am cumparat putine lucruri. Sunt atatea postari frumoase de acest fel, cu muuulte cumparaturi, lucruri cu adevarat faine ca ma si intreb oare oamenii care deschid pagina mea pleaca dezamagiti? Acelasi lucru ma intreb in general vis-a-vis de postarile cu tinute sau manichiuri, care prin comparatie cu ale altora sunt mediocre. Oh and by the way nu sunt neaparat demoralizata dar vroiam sa va spun ce simt si eventual sa vad feedback-ul care va fi. Pe de alta parte sunt si persone care ma urmaresc tocmai pentru ca sunt cat se poate de normala din toate punctele de vedere si atunci pentru acei oameni, in special, merg mai departe si revin aici cu drag. Voua va multumesc din suflet pentru ca ma apreciati asa cum sunt: fara cine stie ce posibilitati materiale, cu un  look modest, vorbareata, foarte sensibila si ironica. Va imbratisez si va multumesc!


   COSMETICE:









   Creion sprancene Flormar nr. 401 - magazin piata
   Pret: Nu mai tin minte

   Eram prin piata si cautam un creion pentru spracene ieftin si bun. Pentru ca vroiam o anumita nuanta cautarea mea ma dezamagise, greu gasesti un creion bun si unul nepotrivit iti poate strica toata fizionomia.    Am intrat intr-un magazin pentru a ma uita la niste masti de par si am intrebat intr-o doara daca au creioane iar cand vanzatoare a raspuns afirmativ aproape ca nu imi venea sa cred, pana atunci alte vanzatoare imi aratasera creioane prea inchise la culoare sau in nuante ciudate si altele nu pricepusera ideea si imi propusesera creioane de buze care au o texrtura cremoasa deci care s-ar fi aplicat aiurea peste par. What the fuck? Asa ca de data aceasta eram super incantata ca tipa intelesese cu adevarat ce ma interesa, ba chiar am avut o surpriza placuta cand am observat ca ceea ce imi aratase era de la Flormar. Doua nuante de maro, una deschisa si una inchisa. Cea deschisa ma gandeam ca o fi pentru blonde dar vanzatoarea m-a sfatuit ca totusi sa o testez pe mana si bine ca am facut asta caci pana la urma pe aceea am si cumparat-o. Daca o alegeam pe cea inchisa ar fi trebuit sa am mare grija cum o aplic, altfel foarte usor ar fi creat un look prea aspru pentru mine.
   Sunt multumita de acest creion si il voi recumpara.





   Fond de ten Farmasi Hydravite nr.  04 Fair Ivory - stand Farmasi Cora
   Pret: 28 lei

   Va spusesem intr-un video ca am incercat un fond de ten Dydravite si ca nu e cum pretind producatorii si cu toate acestea am fost curioasa sa il incerc intr-o nuanta mai inchisa decat cea pe care o aveam deja.
   O sa fac un review in curand...



  

   Lac Flormar nr. 301 - magazin Flormar Cora
   Pret: 7 lei

   In magazin erau vreo 3 tipuri de lacuri transparente: acesta, inca unul micut si unul pe care il mai incercasem, asadar as fi vrut sa testez unul dintre primele doua. Vanzatoarea mi l-a recomandat pe acesta, as pus ca e mai calitativ. 





   Oja cu sclipici Golden Rose Jolly Jewels nr. 111 - stand Golden Rose Cora
   Pret:16 lei

   In locul standului Flormar s-a deschis un tsnad cu produse cosmetice Golden Rose, lucru care m-a bucurat pentru ca sunt la preturi mici si unele sunt si bune.
   Admirand colectia impresionanta de oje am vazut ca separat, undeva mai sus erau asezate cateva oje aparent nou aparute, oje cu sclipici. Aveau doar 4 nunate parca, un rosu, un albastru si acest turquoise. Fiindca aceasta nuanta imi lipsea(rosu si albastru inchis mai aveam in diverse combinatii) m-am decis sa o cumpar si sa le iau pe celelalte alta data.
   Am pregatit o manichiura cu aceasta oja si cel mai tarziu saptamana viitoare o voi posta.



   ACCESORII:



   Cleste pentru par Carrefour - hypermarket Carrefour
   Pret: aproximativ 20 lei

   De cum l-am zarit am stiut ca va fi al meu! Orice este de inspiratie asiatica is wonderful to me iar acest cleste m-a uimit. Stiti acele betisoare cu care mananca chinezii? Acelea se folosesc si pe post de acceosrii pentru a-ti prinde parul numai ca uneori pot aluneca si coafura se distruge. Clestele acesta imbina doua produse intr-unul. Se prinde ca o clama iar in par se vede ca si cand ai avea doua betisoare separate prinse cu iscusinta. Smart ha?! I love it!









   Geanta no name - de la mama



   HAINE:



   Bluza K. K. E. - de la mama




   DIVERSE:





   Dischete cosmetice Family Care - hypermarket real
   Pret: Nu mai tin minte

   Au doua suprafete: una spft si una absorbanta. Sunt destul de groase si rezista binisor la apa si demachiant dar eventually in fnctie de cum le manuiesti se vor desface.
Isi fac treaba bine si sunt si multe intr-un saculet, 120 de bucati.





   Lame de ras Bic Flex - hypermarket Cora
   Pret: Pana in 20 lei

   Au 3 lame ce ce asigura un ras mai eficient. De asemenea au o banda cu Aloe si viamina E.


   Voi ce v-ati mai cumparat in ultima vreme? 

   Pe curand...

12 comments:

  1. sa le folosesti pe toate cu placere, draga mea
    e foarte dragut clestele de par
    eu nu am zarit ojele golden rose in Cora din Constanta.. :(
    dar o sa le mai caut
    pupicei :*

    ReplyDelete
  2. Eu mi-am facut de cap in DM in Austria, dat fiind ca la noi nu este, mi-am luat toate prostiile posibile si imposibile, m-am dezlantuit la propriu, pt. ca pe aici rar vezi un produs la 1-2-3 euro.. dar mi-am luat chestii care se vor termina relativ repede, pt. ca le folosesc constant (demachiante, creme de maini, fata, etc), nu de alta dar in iulie sper sa ajungem in Romania, si deci ma pot aproviziona iar. Recunosc ca am iesit cu greu din magazin, si asta doar pt. ca ni se termina biletul de parcare :))

    ReplyDelete
  3. Ai cumparat destul de multe produse. imi place mult clestele de par. Te pup, Paste fericit va urez.

    ReplyDelete
  4. Hristos a inviat! multa fericire, bucurii si liniste sufleteasca. mi-am schimbat telefonul si din pacate am pierdut toate numerele din cel vechi, deci nu mai am nr tau.
    pls cand poti, suna-ma ca sa am nr tau, as vrea sa ne mai vedem prin parc, la o punga de floricele.
    te pup cu drag.

    ReplyDelete
  5. Sa le folosesti/ porti cu drag :*

    ReplyDelete
  6. Sa le folosesti cu placere! Imi plac ojele de la Flormar, am multe de la ei, pentru ca sunt si ieftine si singurele care se usuca pe unghiile mele :)) Si tare draguta bluza :X

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  7. Cherry Queen,

    Si foarte practic! :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Michaela,

    Te-a prins febra cumparaturiloooor! :D

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Ramona,

    Multumim!

    Si mie imi place foarte mult!
    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Teo,

    Hey girl!Te sun zilele astea.Chiar ma intrebam ce mai faci.

    Te puuup!

    ReplyDelete
  11. Camy,

    Saru`mana!

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Adina N,

    Multumesc frumos!

    Eu apreciez la ei varietatea nuantelor.

    ReplyDelete