Friday 1 March 2013

My week in photos (44)

   Buna dimineata! Bine ai venit primavara! Diminetile si serile inca sunt foarte friguroase dar razele soarelui au inceput sa se zbata sa castige batalia si peste putin timp chiar vor reusi. Trebuie sa va recunosc ca abia acum doua seri am redecorat prin camera si am scos ce pusesem in decembrie fiindca ma tineam cu toata puterea de atmosfera magica a unei ierni feeruce si a unui Craciun fericit, de care nu am avut parte... Sper ca din luna martie, caldura sa imi dezmorteasca sufletul si mintea si sa am mai multe impliniri decat pana acum, ceea ce va doresc din suflet si voua, dragii mei. Nu in ultimul rand sper ca sa ma reintorc la activitatea mea intensa de blogger, caci in ultima vreme am cam neglijat acest aspect si chiar nu vreau sa va pierd. Chiar ieri, am vazut un comentariu de la cineva care imi urmareste blogul si care imi spunea ca nu ii place pentru ca postez rar. Fir-ar! Eu nu faceam asta, incercam sa postez zilnic si ratam  poate doar cate o zi, doua pe saptamana. Iertati-ma! Este intr-adevar spatiul meu, il organizez cum doresc insa nici nu trebuie sa ignor totusi anumite responsabilitati care vin odata cu cresterea numarului de vizualizari si followeri. Nu vreau sa va supar sau sa credeti ca nu acord importanta cuvenita, ba dimpotriva, vreau sa incerc sa va multumesc atat cat ma pricep si de aceea, uneori oricat de obosita as fi, oricate vorbe si priviri ciudate as primi din jur, ma mobilizez si revin aici. Silviu ma mai cearta uneori si imi spune sa mai las tastatura ca imi pica ochii in gura :p 
   Lucrez de anul trecut la un proiect, mai am inca mult de invatat pana cand o sa ajung unde vreau dar asta nu ma va indeparta de acest blog care de multe ori m-a facut sa ma simt mai bine cand lucrurile din viata mea luasera o intorsatura foarte urata.

   E vineri si eu de abia acum postez pozele de saptamana trecuta. Offf! Mama lui de timp care trece fara sa realizez! Inca odata va rog sa ma scuzati pentru absenta si sa tineti minte ca feedback-ul vostru inseamna foarte mult pentru mine, indiferent daca este ceva pozitiv sau negativ. Atata timp cat este ceva constructiv orice parere este binevenita pentru ca ma ajuta sa progresez.


   Luni / Monday


   Ro: Hering cu sos de tomate. Nu este preferatul meu dar am adaugat putin curry, cimbru si inca un sos facut de mama si parca a fost mai gustos asa.

   En: Herring with tomato sauce. It`s not my favourite but I added curry, thyme and another sauce that my mother made and I almost was more tasty.



   Marti / Tuesday


   Ro: De fiecare data cand deschid PhotoScape ca sa editez ceva (pentru blog) apare o noua poza. Iata ce a aparut de data aceasta. O frumoasa pasare colorata. A trebuit sa v-o arat si voua.

   En: Everytime I open PhotoScape to edit something (for the blog) a new picture appears. Look This what popped up that day. A beautiful colorful bird. I just had to show you guys.



   Miercuri / Wednesday


   Ro: I was teasing Taz. I put wood chips on jis little head but he wasn`t angry :))

   En: Il tachinam pe Taz. I-am turnat talas pe capsor dar nu s-a suparat :))



    Joi / Thursday


   Ro: Mazare, fasole pastai, boabe de porumb, ardei si morcovi. Miam!

   En: Peas, beans, corn, peppers and carrots. Miam!



   Vineri / Friday


   Ro: Niste cercei foarte speciali pentru mine. Sunt facuti de tatal meu.

   En: A pair of earrings that are very special to me. They were made by my father.



   Sambata / Saturday


   Ro: Silviu m-a surprins in timp ce faceam poze pentru voi, astfel testand noul meu telefon.

   En: Silviu caught me while I was taking pictures for you guys, at teh same time trying out my new phone.



   Duminica / Sunday


   Ro: Ne plimbam prin ploaie in Herastrau cand Silviu mi-a atras atentia sa ma uit in dreapta mea si iata ce era acolo. Stiti cumva cum se numeste aceasta pasare?

   En: We were walking in the rain in Herastrau when Silviu brought to my attention that I should look to my right and here is what was there. Do you happen to know what is this bird called?



   Dragilor, va multmuesc din nou pentru rabdare si loialitate si va imbratisez cu drag.
   Dragelor, astazi este ziua voastra, ziua noastra, a tuturor femeilor si vreau sa va doresc sa aveti langa voi doar oamenii de care aveti nevoie, sa fiti intelepte si sa alegeti si cu capul, nu numai cu inima si sa fiti demne mereu. O primavara luminoasa si multa sanatate!



   Pe curand...
  

12 comments:

  1. AHA! Ai telefon nou! LA MULTI ANI si o data cu 1 martie sa vina soareleeeeeeeeee! Imagineaza-ti ca la noi e soare de cateva zile, si incepe sa se topeasca zapada (a se intelege NAMETII!).. pheew, finally getting there! Pupici!

    ReplyDelete
  2. frumosi cerceii de la tatal tau...imi imaginez cat de importanti sunt pt tine. fotografiile cu noi din afi o sa ti le trimit pe mail in calitate buna. week end ul asta o sa ti le trimit. te pup

    ReplyDelete
  3. Nu se vede prea bine pasarea deci nu stiu ce ar putea fi, in Scotia erau multe pasari negre cu cioc portocaliu, micute.
    O primavara frumoasa! :*

    ReplyDelete
  4. O primavara frumoasa Ela. Am simtit si eu lipsa ta da aveam un feeling ca de data asta e de bun augur:)

    ReplyDelete
  5. Este o pretenţie foarte mare să încerci să postezi zilnic şi să fie şi interesant ceea ce postezi. Cel puţin eu aşa gândesc.

    Când eram mai la început postam aproape zilnic, fără să-mi dau seama că mă stresam singură... când de fapt nu asta este ideea.

    Tu poţi face ceea ce ţi se potriveşte mai bine, dar ţine cont că bloggingul este un domeniu la care ne facem singuri regulile, deci nu e cazul să ne împovărăm.

    Felicitări pentru achiziţia telefonului.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  6. P.S. O primăvară pe măsura sufletului tău frumos.

    ReplyDelete
  7. ce poze expresive :) iti doresc o primavara minunata!

    te pup,Lorena

    ReplyDelete
  8. Michaela,

    De era ce sa se topeasca si la noi,asa doar ma topesc eu de ciuda ca nu a fost o iarna ca lumea :)

    Yup!Un telefon care imi place foarte mult desi inca mai am pana sa ma obisnuiesc cu el.

    La multi ani si tie si mamei tale!

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  9. Ramona,

    Multumesc!Sunt inconjurata de lucruri care au fost ale lui sau care au fost facute de el si sunt nepretuite!

    Aaa,ok atunci le astept si nu mai iau de pe blogul tau.

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  10. Miha.ela,

    Multumesc la fel!

    Nu am reusit sa ii fac o poza mai buna pentru ca imi era teama sa nu se sperie si sa zboare,asa ca am folosit zoom-ul.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. ZADIN,

    Eu cand postam zilnic postam asa de placere insa uneori nu este posibil.Oricum nu m-a deranjat ca mi s-a atras atentia ca postez rar pentru ca inteleg ca este frustrant.Ba chiar ma simt flatata pentru ca daca cineva este deranjat de acest aspect inseamna ca ma urmareste cu interes.

    Multumesc!Imi doream asa un telefon de foarte mult timp.

    Multumesc pentru urare!

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Lorenamarchis,

    :)

    Multumesc frumos!

    ReplyDelete