Thursday 7 February 2013

Modern Victorian outfit

  Seara buna, prieteni! Socializarea online imi place si nu prea. Cum vine asta? Imi place sa admir pozele si videourile existente pe internet, imi expun si eu putin din viata mea, comunic cu cativa oameni insa nu sunt genul de persoana care sa stea toata ziua la taclale pe Facebook, am cont de Twitter dar rareori scriu ceva acolo iar pe Messenger intru doar daca vreau sa dau de cineva sau daca am stabilit ca voi vorbi cu cineva. Nu agreez ideea de a scrie din secunda in secunda ceea ce fac, de a pune poze din ora in ora iar cand vine vorba sa relationez, intru la discutii cu oricine dar pastrez legatura cu putini. Daca nu am ce sa comunic cu cineva, daca nu simt o compatibilitate si mai ales daca nu am incredere, evit orice contact. 
   In ziua de azi accesoriul cel mai de pret al omenirii este telefonul, pe care nu il lasa din mana decat la buda si atunci cand dorm. Mi se pare foarte gresit sa devii dependent de retelele de socializare si de alte minunatii unde se incarca poze chiar si cu scama care sta pe covorul de pe hol. Probabil multi vor spune ca sunt in urma, ca asta este viata in 2013 si ca nu-i nimic rau in asta. Ba este dragii mei, este! Stiti de ce? Pentru ca uitam sa ne bucuram de viata. Simple as that. 
   Acum vreo saptamana si ceva mi-am verificat si eu mailurile de pe contul meu personal si am descoperit ca aveam un mesaj pe Facebook de la o fosta colega de clasa din liceu (strict pentru asta am eu cont de Facebook, pentru a pastra cat de cat legatura cu cei pe care ii cunosc, pe care altfel nu as avea cum sa ii vad). Ea sta in Italia si venise in Romania sa isi vada rudele si cunoscutii. Evident ca am hotarat sa ne intalnim, nu puteam rata ocazia, nu o mai vazusem de la o reuniune din primul an de facultate.
   Din pacate vremea nu ne-a permis sa stam prea mult afara, asa ca am intrat intr-un local, am vorbit, ne-am amintit de vremurile cand eram mici si zvapaiati. 
   Apoi am facut cateva poze prin apropiere, moment in care am profitat sa o rog sa imi fotografieze nitel tinuta (pentru voi bineinteles) dar nu am stresat-o prea mult pentru ca nu am vrut sa aiba neplaceri, ea fiind insarcinata. 










    Isn`t she a sexy future mommy? Si ce ziceti de tinuta ei? I love everything: rochia, haina, cizmele cu sireturi, accesoriile. Foarte in trend si foarte cute!






   Tinuta am alcatuit-o plecand de la dorinta imensa de a purta din nou o bluza superba, vintage, pe care v-am mai aratat-o si toamna trecuta. Am vrut neaparat sa o asortez diferit, mult mai sobru de data aceasta dar foarte feminin si dragut. Look-ul final mi-a amintit de stilul victorian datorita detaliilor bluzei. 
   Astept pareri.

   Haina - PNK Casual
   Cardigan - No name
   Bluza - No name (vintage)
   Geanta - Avon
   Pantaloni - Re&X
   Cizme piele - No name
     

   V-am pupaaaat!

   Pe curand... 


10 comments:

  1. Ela cat de frumoasa e haina ta, completeaza perfect tinuta, imi place la nebunie coloristica intru totul :)
    Viitoare mamica si eu mi-am zis ca e de admirat ca nu uita sa fie femeie si arata tare bine!
    Nastere usoara, e splendida!
    Te pup!!

    ReplyDelete
  2. imi place bluzica ta. Este superba:)

    ReplyDelete
  3. Chiar ca e o viitoare mamica frumoasa.Bineinteles ca si tu esti frumoasa ca de obicei:)Imi place tare mut haina si pantalonii stii deja ce-mi plac. De bluzica vintage nu mai zic nimic ca e superba.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. 2 frumoase! imi place bluza ta, si culoarea pantalonilor! am vrut sa te anunt ca minciunica mea s-a rezolvat ok, all well & Pickles happy :)) te pup si weekend placut!

    ReplyDelete
  5. Miha.ela,

    Multumesc mult!

    De ar fi asa toate femeile din lume...Mi se pare trist cand vad o femeie care se neglijeaza.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Ramona,

    Multumesc frumos!Si eu o ador!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Dia,

    Ea este o fata frumoasa oricum dar noul statut ii da parca un aer dulce si o infrumuseteaza si mai mult.

    Multumesc!Ma bucur ca iti place tinuta!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Michaela,

    Saru`mana! :p

    Hi,hi!I`m so proud of you!:D ;)

    Ti puuuup!

    ReplyDelete
  9. mia-mi place de ela craciun de la antenna 3.aceeeai bunaaaa//////

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonim,

      :)) Nu stiu cine este dar voi cauta,m-ai facut curioasa.

      Delete