Friday 1 February 2013

Checkmate

   Hi! Astazi sunt bucuroasa si mi-e teama sa ma las prada emotiilor ca nu cumva peste vreo ora sau in cursul zilei sa mi se darame totul. Mi s-a spus ca nu e bine sa te entuziasmezi de ceva pana nu il obtii, pana nu e tangibil, pentru ca la un moment dat ceva iti poate da totul peste cap si dezamagirea va fi prea mare insa daca esti mai retinut iti va fi mai usor sa accepti esecurile. Cred in asta, admit ca este o strategie excelenta insa mai trebuie sa o si pui in practia iar mie nu imi reuseste mereu. Va spuneam acum ceva timp ca am un gol inauntru, ca uneori sunt amortita si nu ma mai exprim conform situatiilor in fata carora sunt pusa. De fapt tanjesc dupa emotii, vreau sa fiu capabila si sa am motive sa strig de bucurie, sa urlu de durere si sa ma simt libera. Niciodata nu regreti si nu apreciezi ceea ce este important ca atunci cand le-ai pierdut sau mai bine spus ratacit, in cazul meu. Umanitatea mea inca exista, dupa cum mi-au confirmat-o de atatea ori oameni care m-au descris asa cum eu poate ca nu ma vedeam. Am observat ca partea aceea pasionala din mine se trezeste foarte usor daca mediul si conditiile potrivite sunt indeplinite dar foarte greu se mentine la un nivel inalt. Fac un pas inainte si daca vad ca feddback-ul este negativ fac 5 pasi inapoi. Poate imi veti reprosa ca sunt slaba, ca sunt influentabila, prea sensibila, ca prea ma complic si ca trebuie doar sa fiu hotarata si sa fac ceea ce vreau. Aveti dreptate! Nu pot sa contrazic ceva ce chiar eu gandesc despre mine insa vreau sa traiesc cu speranta ca in mine exista si o putere, acea magie interioara care nu ma lasa sa dau prea mult inapoi si care odata si odata ma va impinge atat de mult incat va fi imposibil sa ma retrag in cochilie asa cum fac acum.
   Recitesc ce am scris mai sus si constientizez cata nevoie de descatusare am, cu orice ocazie caut sa vorbesc despre ceea ce ma framanta, ma explic desi nu am de ce sa dau socoteala nimanui sau poate... Poate singura persoana in fata careia trebuie sa raspund sunt chiar eu. Trebuie sa ma regasesc iar pentru asta sa ajung la un pact cu mine insami, cu trecutul. Trebuie sa fac ordine in prezentul haotic pentru a avea un viitor limpede. 
   Ieri una dintre dorinte mi-a fost indeplinita. Dupa cum afirmam la inceputul postarii, sunt bucuroasa si o sa fac tot ce imi sta in puteri ca sa nu imi mai ia nimeni si nimic asta. Iar daca totusi se va intampla ceva care sa umbreasca totul, nu ma voi da batuta si voi incerca pe alta cale sa obtin ceea ce vreau. Rugamintea mea la voi este sa ma trageti de maneca daca vedeti ca ma las dusa in jos de probleme si de sentimente negative si sa imi amintiti de aceasta postare.



   Asa cum i-am promis Diei, tinuta de astazi este cea pentru care am facut poze saptamana trecuta.  Ieri v-am aratat o tinuta all black cu auriu iar acum urmeaza tot o tinuta in care negrul predomina. Este o simpla coincidenta si sper sa nu va plictisiti de hainele negre pentru ca eu una le ador! Negrul nu reprezinta numai doliu sau limite ci si eleganta, simplitate, bun gust.






















   Pentru realizarea coafurii m-am inspirat de la cineva de pe Youtube si am adaptat-o cum,va parului meu. A iesit ceva messy, romantic dar foarte cute, zic eu :) Spoer sa va placa si voua intregul look.

   
   Haina - PNK Casual
   Pulovar -Marrtic
   Helanca - Fc Elenor Fashion Club
   Cercei - No name
   Geanta - Avon
   Pantaloni - PNK Casual
   Cizme - No name (magazin Sir)
   
       
   V-am pupat cu bucurie (si un pic de teama) in suflet... ;)

  Pe curand...
  

7 comments:

  1. in rpimul rand imi place cum a iesit coafura :) in al doilea rand capul sus si gandeste pozitiv si vei vedea ca totul va fi perfect! Pupici!

    ReplyDelete
  2. astept sa-mi creasca si mie parul sa-i pot face una alta.. weekend placut!

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca soarele a iesit pe strada ta, sper sa straluceasca cat mai mult. Tinuta nu mi se pare asa blac, adica are si culoarea necesara. Dragut ti-a iesit si coafura.
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Ramona,

    Merci!
    Stiu,trebuie!

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Michaela,

    Atunci sa il lasi sa creasca,sa nu il mai tunzi,te roooog.Ti-am zis ca imi place cum iti sta cu parul lung.

    Multumesc!
    Weekend placut si tie!
    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Dia,

    Nu pot sa spun ca straluceste dar macar o raza tot a ajuns si pe la mine :)

    Merci frumos!
    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ganduri bune iti trimit si starea de bine sa dainuie cat mai mult si sa te ajute sa faci lucruri minunate! Pupici

    ReplyDelete