Friday 26 October 2012

Shop and tell (4) swatches

   Buna seara! :p Fetelor, ce ziceti ca niste swatches? Hai ca va plac, stiu eu! O sa va arat cosmeticele cumparate de ziua mea, pe care le-am incercat deja si acum revin cu un mic review si poze demonstrative.
   Enjoy!

   Oja Flormar True Color Crystals  nr. 118

   Este o oja cafenie, alsmost like caramel, cu sclipici fin verde, galben-portocaliu si cred ca si argintiu. Trebuie aplicata in 3-4 straturi daca vreti ca acoperirea sa fie foarte buna dar pentru a economisi din oja dar si dion timpul vostru pretios, recomand folosirea unei baze opace si apoi aplicarea acesteia. Ca orice oja cu sclipici si aceasta se usuca repejor si rezista zile in sir pe unghie.












   Oja Flormar Duo Chrome nr. DC02

   Este o oja superba, cu reflexii de bronz si verde inchis, cu finish metalic. Amplicat-o in 3 straturi si abia asa am fost 100% multumita de rezultat insa cred ca ar fi ok si cu 2 straturi mai grosute. Nu stiu sigurcat tine pe unghii insa cel putin 3 zile nu se misca de acolo.











   Oja Gabrini nr. 14

   Are o nuanta frumoasa de gri nici prea deschis, nici prea inchis. The downside este acoperirea care it sucks! Eu am plicat-o pe acest swatch in 4 straturi insa ulterior, cand mi-am facut manichiura, am aplicat o baza si de data aceea 2 straturi au fost suficiente.









   Creion de buze Luoys nr. 207

   Este uscacios si are o nuanta aproape insesizabila pe buzele mele, fiind un nude foarte deschis.











   Ruj Divine Lux nr. 31

  La prima vedere tubul ar putea fi confundat cu un produs scump, de lux dar te trezesti la realitate de indata ce il atingi si simti plasticul usurel, ieftin. Nu asta ne intereseaza ci rujul in sine asa ca inainte de a va arata pozele, precizez ca nu are o consistenta densa si trebuie insistat putin ca sa obtii cat de cat culoarea din tub insa e dragutel. Pare un roz aproape neon dar pe buze este mai stins si miroase a crema.










  





   Ruj Umbrella nr. 18

   Este un ruj care,la fel ca si cel de dinaintea sa, nu are o consistenta densa insa nici sheer, aplicarea nu este excelenta insa destul de buna si cred ca la ambele ar merge folosit un primer, un concealer sau chiar un creion alb, ca sa prinda mai bine.
  Miroase ok, ca unele rujuri din comert. Nuanta credeam ca este cea din tub dar chiar si dupa ce am incercat-o in magazin si am vazut ca este un pic mai deschisa tot mi-a placut si consider ca este potrivita pentru toamna si iarna. Este mai frumos in realitate. I love it!














   Imi pare rau ca nu am reusit sa surprind adevarata nuanta, care este mai inchisa decat ceea ce vedeti in poza de mai sus.

   Aplicate intr-un strat subtire, cele doua rujuri par asemanatoare in poze (si obisnuite ca altele de roz si plum) desi in tuburi sunt foarte diferite insa daca se insista, nuantele capata un aspect sexy dar nu vulgar.








   V-am pupat cu buzele (inca) nerujate! ;)

   Pe curand...

7 comments:

  1. poate-mi iau si eu o oja din aia duo cand vin in romania, mai sunt si alte combinatii de culori?

    ReplyDelete
  2. multumim de swatch-uri, sunt faine :*

    ReplyDelete
  3. Mihaela,

    Cum sa nu!Mai sunt 6 in afara de aceasta prezentata de mine:una aurie,una verzulie,una rosiatica,una rozaliu inchis,una mov si una maronie,asta asa ca nuante dominante,ca reflexiile nu le stiu exact.Gasesti multe poze pe net cu manichiuri in fiecare nuanta.

    Eu mai vreau sa imi iau din fiecare cate una ca sunt faine rau!

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Miha.ela,

    Cu mare drag!Ma bucur ca ti-au placut!

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  5. Salutare! Am inceput sa public pe blog....incet dar sigur :)))
    Te pup eluta, frumoase rau ojele, mai ales cea bronz!

    ReplyDelete
  6. incerca cu ramy-s.blogspot.com..... uneori merge cu .com, alteori cu .it....:P:P:P

    ReplyDelete
  7. Ramy,

    S-a rezolvat!A mers cu .com

    ;)

    ReplyDelete