Friday 12 October 2012

Spinning around

   Hello again! Ieri si azi am stat in casa,nu am iesit deloc fortata de imprejurari. parintii lui Silviu si-au pus centrala ca sa nu mai depindem de nimeni cand vine vorba de apa si incalzire iar zilele acestea s-au tot straduit sa aduca totul la normal dar profesionistii de la noi din tara ne-au cam incurcat programele promitand ca vin la o anumita ora si apoi lasansu-ne balta. Aaaau tot amanat pana cand aseara pe la miezul noptii (da, da ati citit bine!) au catadicsit sa apara sarezolve poblema reglarii centralei. Asa ca neavand drumuri de facut, am inceput sa editez pozele stranse prin calculator si pentru ca acum ma plictisesc, mi-a venit ideea sa postez iar :) 

   Pozele sunt de luni seara cand am fost la o plimbare prin imprejurimi, am intrat prin parc si ne-am invartit ca bezmeticii intr-o roata din locul de joaca al copiiilor. Cu ocazia aceasta va arat si tinuta mea, nu foarte in detaliu, nu prea am close-ups dar eu zic ca se vede totul destul de bine. Se descarca aparatul foto si asta ne-a cam limitat sedinta.






   Eu ma chinuiam sa fiu cat de cat serioasa, in acelasi timp tinand de chestia aceea galbena ca sa nu ne rotim iar Silviu imi boicota totul, ba se mai si stramba :) Uitati-va cum parul meu sta foarte aproape de barbia lui si pare ca are un ditamai ciocul :))))))) O sa ii spun "parinte" de acum inainte :))



   O poza facuta pe strada, in drum spre casa. Probabil ati observat in unele poze ca 3 dintre unghiile mele sunt facute cu oje diferite. In acea zi am incercat niste oje ca sa vi le arat intr-o postare viitoare. Mai exact o sa fie un shop and tell mai maricel ;)


   Silviu a observat forma aceasta si mi-a aratat-o. V-am zis ca gasim peste tot inimi. Ieri am gasit in cafea, saptamana trecuta in trunchiul unui copac. Atatea semne de iubire, numai sa le vezi, sa le apreciezi si sa tii cont de ele. 
   Voi vedeti semne?


   Geaca - Feifa Fashion
   Bluza - Sindo
   Colanti - Berfino Sports
   Dresuri - No name
   Cercel (am purtat unul singur :p) - No name
   Elastic par - No name
   Botine - No name

   Pe curand...

12 comments:

  1. Hi, hi! Ce haioasa ai fost la faza cu ciocul lui Silviu.:))
    Imi place ca v-ati asortat amandoi, la geaca de piele.Si acum o remarca, care sper sa nu te supere: prietenul tau este absolut superb. Cred ca m-am uitat de 10 ori la pozele cu el, asa ca te sfatuiesc sa nu ni-l mai arati in detaliu, caci o sa facem o echipa de fana si o sa ti-l rapim. Seamana foarte tare cu un tip dintr-un catalog de lenjerie intima, care m-a bantuit (pe mine si pe o prietena, de fapt) vreun an de zile. Nu ii stiu numele, dar am o poza destrabalata tare cu el, pe care o ascundeam de fiecare data cand ma vedeam cu cineva si laptopul meu era....expus :))

    ReplyDelete
  2. Aurora,

    De 10 ori zici aaa? :D E cazul sa imi fac griji? :))

    Silviu are aspect oriental din punctul meu de vedere,eu mereu ii zic ca pare turc :)

    Mai intai si-a luat el geaca de piele(sub influenta mea ca daca ar fi dupa el nu prea ar fi atent la astfel de chestii)si apoi mi-am cumparat si eu.Cand iesim imbracati cu ele suntem ca two partners in crime :)))

    Te pup!


    ReplyDelete
  3. Si eu am crezut ca si-a lasat barba :))

    ReplyDelete
  4. hei hello! in primul rand trebuie sa-ti spun ca te-a recunoscut Andreea in poze. ne uitam impreuna pe net in timp ce ascultam cantecele. e un compromis favorabil pt ambele parti. :) in al doilea rand as mai vrea sa spun ca turcii sunt frumosi, turcii de acolo, de la mama lor. pe la noi prin Dobrogea mai sunt si combinatii.... deci pazea! ca nu se stie, de 10 ori e mult... :))))
    te pup! e timpul pt uțeț, adica iaurtel.

    ReplyDelete
  5. Ce draguti sunteti:) Cred ca to-am mai zis ca imi place de voi:D
    Si prietneul meu a gasit vara asta o pietricica in forma de inima cand am fost sa ne scaldam in aries si mi-a daruit-o..inca o am pe undeva;)
    Cum e vremea la bucuresti? Eu abia imi fac curaj sa ies din casa...

    ReplyDelete
  6. Ce simpatici sunteti! Imi place de voi si-mi mai plac botinele tale, Ela.

    ReplyDelete
  7. Imi place cum v-ati asortat, sunteti foarte draguti!
    Si eu caut dragostea in fiecare obiect de pe pamant, chiar daca nu toate au forme clare de inima mie imi place sa le colectionez si sa cred in ele.
    Iti multumesc pentru comentarii si pentru urari!
    Si tu esti o persoana deosebita, calda.

    O noapte linistita! :*

    ReplyDelete
  8. Vision by Mila,

    Zici ca e fie un preotel mai upgraded,fie un tap :))
    Las` ca o sa citeasca el comentariile si o sa intru la belele ca facem misto de el pe aici :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Daniela,

    :) Fata asta a ta o sa ma inmoaie de tot!
    Pupici pentru Andreuta!

    Turcii "e" baieti "fremosi",rasa pura sau corcituri :)))

    Papa bun!

    ReplyDelete
  10. Dia,

    Da,da si apreciem :)

    Frumos gestul iubitului tau!sa o pastrezi si peste ani sa o arati nepotilor,o sa fie o amitire faina!

    Vremea aici e asa si asa,oricum recisor dar daca te imbraci bine plimbarile sunt placute.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Di,

    Multumim!

    Botinele astea sunt un pic cam incomode daca mergi mult dar pentru ca arata cum arata suport! :)) Am atras multe priviri cu ele,atat feminine cat si masculine pentru ca au o forma foarte senzuala.

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Miha.ela,

    Cu placere!Le-am spus din suflet!

    Si eu vad frumosul si iubirea peste tot insa de ceva vreme vad semne concrete si deja am depasit faza in care credeam ca este doar o coincidenta.

    Multumesc frumos!

    Te pup!

    ReplyDelete