Thursday 4 October 2012

My 27 th anniversary

   Dragele mele va multumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase in care mi-ati lasat urari pentru ziua de nastere! Sunteti super si mi-ati completat bucuria simtita cu aceasta ocazie speciala! Va trimit multe sarutari chiar daca doar virtuale, va apreciez si va sunt recunoscatoare. 
   Unele dintre voi mi-ati urat sa am o zi frumoasa si sa ma simt bine iar spre uimirea mea chiar asa a si fost. De ce am fost umita? Fiindca viata mea de zi cu zi e cam monotona si presarata cu mici sau mari probleme, de care am avut parte chiar inainte de ziua mea. Am primit niste vesti nu tocmai bune, unele care schimba radical viata mea dar mai ales a unei persoane foarte dragi mie. Voi mentine acest aspect ascuns din respect pentru acea persoana si din dorinta de a pastra totusi cateva lucruri private, chiar daca imi face bine sa scriu aici, este totusi un spatiu public prea larg pentru a face marturisiri atat de personale. Sper ca intelegeti. 
   Asadar ziua de luni am iesit la o scurta plimbare prin parc, soarele care de obicei imi place si ma destinde total, de aceasta data nu mi-a priit 100%. Simteam de parca lumea din jur si vremea frumoasa sunt cumva sfidatoare la tristetea mea, ca si cand ar fi un contrast prea mare intre lumea exterioara si lumea mea interioara. 
   Asa cum fac de obicei, cand a venit timpul sa fac poze pentru blog, fata mea a incercat sa fie prietenoasa, zambetul a rasarit; nu e cazul sa transmit ceva negativ celor care intra sa vada o tinuta si nu o figura acra nu? Dumnezeu stie de cate ori  in viata asta, gura zambea iar ochii erau tristi si privirea pierduta. Incerc sa fiu puternica pentru mine, pentru cei dragi si nu in ultimul rand pentru a nu primi reactii rautacioase din jur... Oamenii nu prea inteleg si nu prea mai au rabdare sa te compatimeasca, sa sufere alaturi de tine, sa te asculte. 
   Ne-am intors acasa, Silviu a plecat la servici peste  vreo ora si eu am ramas singura cu gandurile mele si cu o stare groaznica, ceva ma apasa. Nu am facut nimic altceva in acea zi, nu am putut. Am si dormit la amiaza si parca m-am mai linistit, apoi am primit un telefon in care eram anuntata de cateva modificari, ceva imbunatatiri dar foarte mici. 
   Seara s-a intors Silviu si dupa ce am vorbit putin, ne-am dus sa facem un dus. Dintr-odata il vad ca iese cu nu stiu ce pretext. Nu mi-a dat de banuit nimic. Revine si ia ceva de sub cada zicandu-mi ca ii trebuie tatalui sau a doua zi ca sa chituiasca ceva la wc-ul de servici. Ok. Termin dusul, ma simteam purificata datorita apei calde si pielea mirosea asa de bine incat parca si inauntru eram mai impacata. Ies din baie si pe jos vad imprastiate multe petale roz de trandafir care duceau catre camera noastra. Petalele erau si pe birou, pe tastatura, pana in fata unei vaze in care era un buchet cu 3 trandafiri si un biletel facut de mana. Pe masura ce citeam imi dadeau lacrimile. Cuvintele scrise acolo nu erau pompoase, nimic poetic dar aveau o incarcatura sentimentala deosebita caci eu si iubitul meu am trecut prin multe incercari si unele erau gata, gata sa ne desparta... Nu spun ca s-au rezolvat, inca ne chinuim sa razbatem, sa rezistam dar nu stim care va fi deznodamantul. De aceea, vorbele sale m-au impresionat si am reactionat astfel. 
   Au urmat apoi cateva clipe de liniste, imbratisati sarutandu-ne. Am adunat toate petalele de pe jos, am cules cateva frunze si inca doua petale de la unul dintre trandafiri si le-am asezat intr-un bol, ca sa le privesc iar si iar.
   Mi-a destanuit care a fost planul sau si cum a reusit sa tina totul secret. A lasat trandafirii in balcon, petalele le-a rupt de la niste trandafiri din gradina blocului si le-a pus sub cada acoperite cu ceva si apoi s-a grabit sa termine dusul inaintea mea ca sa pregateasca surpriza :) Mi-a placut gestul sau si mi s-a parut ceva frumos si romantic.
   A doua zi , avand in minte ceea ce urma sa facem, tot traseul, am luat-o incetisor, batraneste :) Ne-am imbracat casual dar aranjati, am fost undeva sa mancam. Am luat haine sport si am pornit spre Herastrau. Am facut mai intai poze cu vestimentatia casual, abia dupa aceea m-am schimbat ca sa mergem cu rolele si bicicleta.  
   Pentru ca era cald si pentru ca era destul de devreme, am ales sa inconjuram lacul si cand ne-am saturat de plimbare, ne-am urcat in masina si ne-am intors acasa. Eu mi-am schimbat din nou tinuta, am ales ceva mai pentru seara dar comod, ceva potrivit pentru un film. 
   Verificand programa de la cinema Afi am dat peste un film cu actori cunoscuti si indragiti de mine, "Terapie de cuplu". Va recomand filmul! Este o comedie romantica buna, nu din aceea prosteasca si mai si iesi de acolo cu intrebari si concluzii... Nu pierzi timpul degeaba that`s what I`m trying to say. Pentru noi a fost filmul perfect avand in vedere situatia noastra, de care va spuneam mai sus.
   Ceea ce nu mi-a placut a fost aerul conditionat prea rece si ma intreb cum de nu am racit sau nu m-am pricopsit cu o durere de cap.
   Aceasta a fost ziua mea de nastere, sper ca ati avut rabdare sa cititi, daca nu, aveti poze mai jos. Enjoy!







   Dupa dus so yeah, that`s why I`m wearing a bath robe.


   Trandafirasi din gradina mamei. Love them! 


   S-au deschis repejor si inca se tin bine desi mi-i i-a dat sambata!!!



   De la mama lui Silviu.

   Acum pozele din parc. In primul set de poze va arat prima tinuta, mai lady like, de zi.













   Next: cateva poze prin parc, in cea de a doua tinuta, cea sporty.



   Nu am facut poze in detaliu pentru ca nu prea am avut chef de asta, eram setata pe miscare atunci :)
   Accesoriile au ramas la fel ca in prima tinuta de oras.





   Ultimele poze sunt cele de la mall, cand am fost la cinema. Tinuta este tot casual dar cu tenta eleganta.





   Silviu mi-a facut o alta surpriza si a inchiriat toata sala pentru noi doi...


   Neeeeeeeeaaaaah! Joking! Am sosit acolo, am luat bilete si cand am intrat in sala.... pustiu. Stiti ca la inceputul filmelor sunt reclame la alte filme (15 minute) si vazand ca trec minutele si nu mai apare nimeni am inceput sa ne amuzam ca suntem singuri, ca e sala a noastra si vai ce onoare pe noi. Abia cand ne obisnuisem cu ideea asta, au intrat inca vreo 3 cupluri. Noua ne place sa fie oameni multi ca de asta si mergem la cinema sa vedem un film, pentru atmosfera de acolo. There is no fun in seeing a film alone... at the cinema but hey, asta e.

   A fost foarte fain filmul, dramatic, comic si romantic si sunt convinsa ca o sa va placa mult pentru ca trateaza majoritatea aspectelor problematice dintr-un cuplu deci anyone can relate to that.






   In sfarsit cea de-a treia tinuta:









   Prima tinuta:

   Bluza - LJR
   Fusta - No name
   Ochelari - No name
   Cercei - Avon
   Bratara - Fossil
   Sandale - Elite


   A doua tinuta:

   Bluza - Abitare
   Pantaloni scurti - Etam (DIY project)
   Ochelari - No name
   Cercei - Avon
   Bratara - Fossil


   A treia tinuta:

   Bluza - Am taiat eticheta si numai tin minte cum se numeste magazinul :(
   Jegginsi - No name
   Pantofi - No name
   Cercei - No name
   Bratara lata - H&M
   Bratara - Fossil
   Geanta - No name

  
   Pe curand...

12 comments:

  1. La muti ani, Ela. Gestul iubitului tau este remercabil, merita sa-l iubesti.

    Imi pare rau sa aud ca treci si tu printr-o perioada dificila. Daca ai nevoie de ajutor de la mine nu ezita sa ma contactezi.

    ReplyDelete
  2. ZADIN,

    Multumesc!
    Da,a fost un gest dragut pe care nu il voi uita.

    Si mie imi pare rau si am impresia uneori ca necazurile nu se vor risipi niciodata...
    Multumesc pentru sprijin!

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. frumos din partea lui!
    avem si noi bilete gratis pt. 2 filme la cinema, valabile pana in noiembrie, dar nu am gasit recent un film sa merite, asa ca mai asteptam.. pana atunci, sambata mergem la teatru.. din nou, am primit bilete de la cineva care nu mai poate merge.. ca nu o sa pricep nimic, fiind in finlandeza, asta e alta poveste.. dar am inteles ca e ceva gen musical, asa ca poate n-o fi chiar rau.. motiv sa ma "imbrac frumos" :D

    ReplyDelete
  4. Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, dragut din partea lui sa-ti faca o asa surpriza, pare romantic baiatul ;)).

    ReplyDelete
  5. Felicitari!! Cercei in forma de ceas... idee foarte originala, imi plac foarte mult)

    ReplyDelete
  6. MA bucur ca ai avut o zi de nastere frumoasa. Sper sa ai si un sfarsit de an la fel de frumos. Te pup:*

    ReplyDelete
  7. foarte frumos ce a facut silviu :X:X:X
    foarte frumoase tinutele...
    si tu esti frumoasa... arati super.. :D
    imi place rochita mov tare mult.. :)

    te pup!

    ReplyDelete
  8. Vision by Mila,

    Glad you like it!

    Noi nu mai fusesem la cinema de vreo doi ani cred :)
    Aporops de imbracat mai frumos,ocaziile cand pot scoate hainele mai speciale din dulap sunt atat de rare incat sunt cam dezamagita dar e bine si asa...

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Federova,

    Nu e foarte romantic dar incearca.

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Vica,

    Multumesc!

    Cred ca te referi la prima pereche de cercei :) Sunt in forma de sarpe incolacit :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Dia,

    Si eu sper asta pentru ca de atatia ani a fost cam banal...

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Cherry Queen,

    Multumesc mult!Am incercat sa arat bine desi aveam a bad hair day :))
    Rochita e de fapt bluza :p

    Pupaceala!

    ReplyDelete