Wednesday 30 May 2012

Masculine yet feminine

   Am mancat niste paste cu sos de ciuperci si piper din plin iar acum simt nevoia sa mananc ceva dulce dar nu cred ca am nimic care sa imi potoleasca pofta. Poate doar niste miere dar eu vreau ceva nesanatos si bun! :)) Incerc sa ignor senzatia si ma concentrez la postare si in acelasi timp ma delectez cu un video de-al unui guru absolut special. O sa scriu saptamana viitoare despre ea. Sigur o sa va placa! Probabil va intrebati cum pot sa ma uit la doua chestii in acelasi timp. Ei bine, acum scriu de pe laptop si la calculator urmaresc tutoriale sau ascult muzica. De ce? Pentru ca PC-ul a luat-o razna si trebuie inlocuit a.s.a.p! Nu mai pot intra pe site-ul unde incarc pozele pentru blog, asa ca de editat le editez in calculator dar cand vine momentul sa le atasez in postari, scot frumuselul meu de laptop micut si rezolv tot.
   Apropos am gasit o oferta intr-un pliant, 12 rate fixe pentru o unitate care costa vreo 13 milioane. Voi mai stiti oferte? Ce unitati imi recomandati? Ca sa stiu ce ii zic lui Silviu, pana la urma este totusi calculatorul lui desi il folosesc mai mult eu! :))

   Ro: Pentru azi v-am pregatit o tinuta, pe care am purtat-o duminica, atunci cand afara era cam racorica. Este un pic sobra dar cu accesoriile potrivite s-a mai indulcit putin :)

   En: Today I prepared an outfit that I wore on Sunday, when it was a bit chilli ouside. It`s a liitle bit sober but I made it look more feminine and sweet with the right accessories :)








Mda... Fotograful m-a prins clipind...





   Ro: Ce parere aveti de acesti pantaloni? Eu nu sunt prea incantata de ei desi eu singura mi-i i-am luat. Nu prea mi se pare ca imi sta bine cu acest stil (sus mai larguti si de la genunchi in jos stramti) dar am vrut sa ies din tiparul meu. Mi se pare ca vin ciudat. Iubitului meu i-au placut. Nu stiu, parca ma simt ridicola cu ei desi ma simt eleganta si stylish. Are sens ce zic? :))  Voi ce ziceti?

   En: What do you think of these pants? I`m not too pleased about them even though I bought them myself. I don`t think that this type of pants( wider in the upper area and more fitted from the knees down)  look good on me but I wanted to step out of my usual pattern. I think they look weird. My boyfreind liked them. I don`t know, I feel ridiculous wearing them although I feel elegant stylish. Does that make sense? :)) What do you think?


   Ro: Am mai facut o poza cu cravata ca sa o vedeti mai bine.

   En: I took another picture with the tie so you could see it better.


   Ro: Cardigan - No name
          Bluza - No name
          Pantaloni - Young Collection
          Dresuri - Rompa
          Botine - No name
          Geanta - Avon 
          Cercei - No name
          Cravata - No name
          Inel - No name 

   En: Cardigan - No name
          Blouse - No name
          Pants - Young Collection
          Tights - Rompa
          Booties - No name
          Purse - Avon
          Earrings - No name
          Tie - No name
          Ring - No name

   Pe curand...
      

4 comments:

  1. n-am purtat cravata niciodata, si parca nici nu ma tenteaza.. aveam o colega in Irlanda, ea purta destul de des,nu arata rau deloc, dar eu ma abtin :)

    ReplyDelete
  2. hahaha....cand am vazut pozele mi-am zis "ce pantaloni misto si ce bine ii stau, o sa ii scriu sa ii zic".... dupa citesc ca nu esti prea convinsa ca iti stau bine :))) mie imi plac ffff mult si dupa parerea mea iti sau bine pt ca esti slabutza si nu te "largesc" in partea soldurilor... foarte frumosi! ramy

    ReplyDelete
  3. El mundo en colores,

    Aceasta cravata dupa cum vezi este din margele deci ar fi un bun compromis pentru tine daca ai incerca asa ceva.

    Eu am purtat chiar cravata cravata din material si imi place mult acest stil!

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Ramonica,

    Heeey! :)

    Merci! :))
    Da dar parca nu vin nici largi nici stramti sus,se fac asa niste cute ciudatele.In fine,oricum o sa ii port ca doar i-am luat si chiar imi place materialul si cum sunt acolo sus legati.

    Te pup si multumesc mult pentru ca ma urmaresti!

    ReplyDelete