Saturday 7 April 2012

Tropical nails

   Saptamana aceasta am avut unghiile naturale, fara oja, nici macar lac transparent. Desi ma tot gandeam sa incerc una dintre noile mele oje, am  neglijat acest aspect. Ah well, las` ca nu le-a prins rau, au mai respirat si ele o leaca. Ieri insa mi-a venit un chef de a le infrumuseta si nimic nu m-a putut opri sa o fac! Mi-a venit o idee simpatica, asa ca am dat la o parte senzatia de foame care ma tot stresa, am dat la parte faptul ca doua dintre unghii sunt mult prea scurte si m-am apucat de colorat. Si chiar imi plac asa scurte si colorate. Sper sa fiti si voi de aceeasi parere. Desi nu va voi arata fiecare pas in parte, o sa explic ce am folosit si cum. Nici nu e mare filosofie, o sa vedeti.

   Mai intai am aplicat un tratament pe unghii, apoi am aplicat un strat de baza adeziva: Avon Adhesive base coat.


   Apoi am aplicat doua straturi pe 3 dintre degete: cel mic, cel mijlociu si cel mare, din oja Avon Nailwear Pro in nuanta Coral Reef.


   Pe celelalte degete ramase libere, cel inelar si aratator, am aplicat tot doua straturi din oja Miss Sporty Clubbing nr. 347.


   Am asteptat sa se usuce si am adaugat un lac de la Flormar in nr 01, Supershine Shine and hot perfect polish.

   Combinatia acestor doua nunate tari mi s-a parut dintotdeauna una extrem de atragatoare si desi la haine sunt un pic mai reticenta in privinta aceasta, la unghii pot sa imi ies din zona de confort and rock these wonderful tropilcal colours!





   Asa-i ca va amintesc  fie de fructe sau flori tropicale? Ori chiar cocktail-uri? Ori haine specifice insulelor exotice? Mie una imi plac la nebunie! Sunt asa de vesele si parca ma fac sa rezist mai usor la schimbarile temperaturilor de afara.

   Si ce daca se poarta pastelurile? Nu e musai sa urmezi un trend cu religiozitate! Fa ce iti place si sigur te vei simti mereu bine! At least that`s what I do ;)

   Voi ce aveti acum pe unghii?

   Pupici cu aroma de kiwi!


LATER EDIT: Fetelor, revin cu o precizare. Nuantele reale sunt mai inchise decat cele care apar in poze. Am vrut sa stiti asta ca sa nu va induc in eroare, sa mergeti ca sa le cumparati si apoi sa vedeti ca de fapt sunt altfel de cum ati vazut aici. Imi pare rau, asa le-a scos aparatul foto! Barem in poza cu blit au iesit destul de diferite de realitate. Insa in pozele facute la lumina naturala, acolo culorile sunt mai aproape de realitate. So keep that in mind!

   Pe curand...

8 comments:

  1. cat de superb poate fi portocaliul :X

    ReplyDelete
  2. Ahh, cat imi place oja aceea coral, e sublima!!!

    ReplyDelete
  3. Pandrea Florina,

    Imi pare rau ca te dezamagesc,nuanta este mai inchisa in realitate.Ar fi fost minunat daca as fi avut o asemenea nuanta de portocaliu (asa cum a aiesit in poze) pentru ca si eu imi doresc una asa.
    In poze iese un pic diferit decat in realitate,asta este :(

    Oricum cred ca o sa gasesc ceva asemanator la Flormar si Sephora.

    ReplyDelete
  4. Simona,

    Multumesc frumos dar dupa cum spuneam este un coral mai inchis decat cum apare in poze dar chiar si asa este o nuanta frumoasa.

    ReplyDelete
  5. sunt f frumoase unghiutele tale asa, mai mici! :)

    ReplyDelete
  6. faine culori, doar o mica nota, if I may, nu-mi place ca unghiile nu sunt egale, zic sa le tai si sa le lasi sa creasca uniform :) no offence :)

    ReplyDelete
  7. Simona,

    Multumesc! :) Sunt mai cute dar cele lungi sunt mai feminine.

    ReplyDelete
  8. El mundo en colores,

    Merci mult!

    Sigur te referi la unghiile de la degetele aratatoare.Acelea mi s-au rupt inca din perioada cand erau toate lungi.Le-am taiat pe toate dar nu am vrut sa le tai chiar atat de scurte ca ar fi parut prea mici.

    Nici mie nu imi plac asa dar o sa creasca si apoi le aduc si pe toate la acelasi nivel.

    ReplyDelete