Thursday 12 April 2012

Still a winner!

   Stiti genul acela de persoane care sunt predispuse la castiguri? Numara pana la 6, trec aceste numere pe bilet si castiga la loto, in timp ce altii chiar se gandesc sa aleaga cifre cu semnificatii. La concursuri  de pe vreun site de care nu a auzit nimeni, intra in concurs si cu o poza blurry ii dau gata pe organizatori. Pe cartonasele alea de tre` sa razuiesti si sa descoperi 3 simboluri la fel. By the way, de cate ori nu vi s-a intamplat sa gasiti doua la fel si taman a treia sa fie total alta? I mean c`mooon!!! In capacele de la Cico gasesc scris ca au castigat nu stiu ce laptop facut din haur manca-ti-as! La rubrica “Fata de la pagina 100” trimit poze facute in buda si castiga o sedinta foto pro. La un concurs de la radio castiga o excursie in jurul lumii, pe cand altii nu au ajuns nici macar in Brasov!!!!!! What the fuck??? Intra in direct la  vreun telebingo prezentat de aceiasi Tociu si Palade plus 5 panarame in fundal care bataie din cu… aaa.. volanase si castiga triliarde de euro.
   Mda… I`m not one of them! I RARELY win! Tin minte clar ca o data am castigat ceva dar cred ca nu a fost norocul meu, ci pentru ca organizatorii erau cunoscuti cu nasa mea… How lame is that a?
   Ei bine de aceea nu prea intru in concursuri, nu particip la giveawayuri. Uneori mai am si
 motive logice si bine intemeiate, de exemplu la cele de machiaj, stiu ca exista oameni mult mai talentati decat mine si cu mai multe resurse so… why bother right?
   Sometimes, am un zvac si ma mai inscriu la cate o chestie din asta. Iata ca asa am facut si de curand. Cupcake a facut un giveaway pentru cei care o urmaresc si cum ma incadrez in categorie si nici nu era nevoie sa fac mare lucru, am zis eh, what the hell! Fie ce o fi! Evident ca nu am castigat, DAAAR CE SA VEZI, I sort of won after all. V-am pierdut nu? Pai calculatorul nu m-a ales pe mine insa draga de Luiza, caci acesta este numele real al frumoasei crete, a decis sa imi trimita si mie un premiu, ca rasplata pentru fidelitatea mea fata de blog-ul sau. Yeeeeey! Haideti sa va zic ceva penibil, pentru mine normal. Nici nu am verificat daca am castigat, asa de demoralizata eram in privinta asta. Noroc ca draguta de ea, a trebuit sa ma caute pe blog-ul meu si sa ma atentioneze. Adica dupa ce ca s-a gandit sa ma premieze desi teoretic nu eram a winner, tot ea a trebuit sa ma traga de maneca: Helloooo! Earth calling Ela! Earth calling Ela! :) Nu am facut-o intentionat, chiar uit uneori de giveawayuri sau nici nu ma mai uit pentru ca niciodata nu am castigat nimic. Anyway, ideea este caaaa alaltaieri am ridicat coletul de la posta :)
   Wanna see what I got? A? A? A? I bet you dooooo!!! 
Sau poate nu, ca sa nu ziceti ca ma laud. Nu, nu, mai bine renunt, that`s the nice thing to do. KIDDING!!!
Ba o sa va arat, cum sa nu o fac! Si ce daca ma laud? I never win anything so let me have my moment of glory ok? And anyway, este si firesc sa ii multumesc in acest fel pentru ca vreau sa stie ca gestul este apreciat si ca mi-a facut o surpriza frumoasa pe care nu o sa o uit never ever! 

Ok, ok, tac si va arat my goodies.












   Produsele nu le-am incercat inca dar o sa revin cu impresii. Cerceii i-am purtat ieri, pictures tomorrow ;)

   Luiza, saru`mana din suflet! Esti o dulce si ai reusit sa ma faci sa ma simt mai bine!

   Fetelor, va pupacesc pe toate si va mai astept pe la mine :p

   Bye-bye!

   Pe curand...

2 comments:

  1. feeelicitari draga meaaaa! Cerceii sunt superbi:>:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

    TE pup:D si astept pozele de maine:>

    ReplyDelete
  2. Monica,

    Multumesc! :) Daaaaa,stiu!A fost o draguta ca mi-i i-a trimis!

    Te pup!

    ReplyDelete