Friday 27 April 2012

Revealing V neck

   Stiti ce ma bucur ca postez aproape zilnic! Eu am o problema in privinta postarilor, adica sa va explic cum sta treaba in capsorul meu. Poze si idei de postari sunt destule, dar nu va inchipuiti ca le trantesc pur si simplu. Noooo! Le iau frumusel, le editez asa cum stiu eu ca o incepatoare, le pun watermark, le numerotez ca sa stiu exact ordinea in care le atasez pe blog, le incarc pe un site, concep textul si abia apoi incep sa dau drumul "afacerii". Credeti-ma ca uneori parca intru intr-un blocaj si nu mai am chef sa scriu nimic iar de editat si aranjat nici vorba si uite asa reusesc cu maaaare talent si succes sa pierd sansa de a pune ceva nou aici. Alteori am asa o dispozitie de a scrie, de a va arata si aia si ailalta incat se aduna prea multe si nu stiu cu care sa incep mai intai. Ce ziceti de asta? :)) Dar stiti care este scuza mea? Sunt balanta! :) Daca nu intelegeti care este legatura,cititi macar cateva randuri despre aceasta zodie si deja totul o sa capete sens. In ultima perioada insa am inceput sa ma organizez mai cu spor si se pare ca fac bine ce fac pentru ca nu prea am absentat de pe aici. Yeeee! :)

   Scuzati lungul inceput, trebuia sa va spun ce imi debiteaza mintea acum la ora 1 noaptea! :))
   Poate v-ati dat seama dupa titlu ca azi va prezint un alt outfit, nu of the day ci of half of a day. Imediat explic. Prima parte a zilei am purtat ceva mai de oras, feminin si cam sexos spre disperarea iubitului meu care e 70% arab si ma vrea doar pentru el :)) si cealalta jumatate am purtat ceva sport. Am fost in doua locatii, mai intai la Afi in interes profesional, de fapt am imbinat utilul cu placutul. Am vazut anumite zone ale mall-ului, dupa care am stat la o apa si un tiramisu  in timp ce discutam cu cineva despre un proiect care sper din suflet sa se concretizeze in vara aceasta. When that was over, am ramas doar noi doi, am luat un cadou pentru mama lui si dupa ne-am invartit peste tot. Am fost in magazine de incaltamine, haine, decoratiuni interioare, standuri si am pierdut prea multe ore in acel aer conditionat cand afara era o frumusete de soare care ne inunda orasul. Satui de mall, am pornit spre casa, am mancat si apoi iar la drum. Am luat rolele si ne-am indreptat catre parcul Herastrau. Poze maine. Azi poze cu prima tinuta care sper sa va placa. Cam indrazneata in partea de sus dar avand in vedere ca am fost insotita, totul a fost ok :p






   fermoar mascat in material





   A fost prima oara cand am purtat aceasta rochie si mi-a cam dat emotii din cand in cand din cauza decolteului. Daca din greseala nu mentineam spatele drept, privelistea era cam prea ofertanta if you know what I mean :)))) Eh, asa macar am fost nevoita sa stau mereu dreapta ca eu cam am tendinta sa stau cocosata :(
   Totusi, imi place foarte mult design-ul, cum este cusuta si unde si cum se aseaza pe corp mai strans sau mai larg. Cusaturile acelea care formeaza linii pe verticala alungesc, mijlocul este pus in valoare prin cusaturile stranse in zona taliei iar la spate sunt alte cusaturi in V care dau o forma frumoasa si o simetrie. Iar decolteul nu e cazul sa mai spun ce face nu? In afara faptului ca atrage priviri, creaza impresia de gat mai lung (eu nu am nevoie, deja am un gat de girafa) si avantajeaza persoanele care nu sunt foarte late in zona pieptului, osatura fiind ingusta (aici ma incadrez).
   De asemenea lungimea rochiei dezvaluie partea mai subtire a picioarelor, gambele, subtiind silueta.
Nuanta sa neutral o face perfecta pentru zi dar si seara, daca adaugam accesoriile de efect!

   Inainte sa imi iau la revedere si sa scriu lista cu care v-am obisnuit, va mai pun o poza, in bataia soarelui. Ah ce bine era!

 
   Cardigan - No name
   Rochie - PNK
   Dresuri - No name
   Botine - No name
   Geanta - Black
   Set colier+cercei - Avon
   Bratara argintie - Vintage (a fost a mamei)
   Bratara rosie - No name
   Bratara crem cu inimioare - Nu mai stiu, o am de mult

   Pe curand...

14 comments:

  1. Ce-mi place poza cu spatele,se vede super silueta.
    Nu stiu prea multe despre zodii dar daca tu esti balanta si esti neorganizata..atunci nu stiu cum sunt fecioarele:)) stiam ca sunt persoane atente,perfectioniste bla bla nu si organizate.Cel putin nu eu!:)) F draguta rochia,imi plac genul asta de rochii insa personal le prefer fara decolteu(gusturile mi s-au schimbat in timp si o fi si din cauza sotului:))turc by the way :D )
    :*

    ReplyDelete
  2. e foarte misto rochia, imi place si iti sta bine :) si bratara arginite imi place tare.. iar apropo de blog, eu dimpotriva nu organizez nimic, cum imi vine ideea, cum o astern, fie ca e vorba de un singur rand sau 10 pagini. weekend placut din partea mea si a lui pickles :)

    ReplyDelete
  3. Ce rochie frumoasa..imi place cusaturile foarte mult, chiar ca ai o silueta perfecta cu rochia asta...de decolteu nu mai zic nimic ca ma apuc invidia:))

    ReplyDelete
  4. Pantofii tai sunt superbi si in combinatie cu dresurile negre iti alungesc picioarele,superb ! :)

    ReplyDelete
  5. Miss Ellie Sugar,

    Balantele sunt nehotarate,nu stiu ce sa aleaga si pana o fac trece totul pe langa ele :)) Eh nici chiar asa d rau nu e dar se cam chinuie asupra deciziilor pe care trebuie sa le ia.In plus,am tendinta spre perfectionism desi niciodata nu reusesc sa fac ceva 100% perfect si asta imi mananca nervii :))

    Multumesc!
    Atunci inteleg cauza schimbarii de mentalitate.Eu am o gandire libera,nici nu caut decolteurile dar nici nu le evit.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Amelia,

    Iti multumesc frumos!
    Bratara aceea cu inspiratie egipteana o iubesc!Mama o are de mult si asa e tare mi-am dorit-o ca pana la urma mi-a donat-o mie :)

    Weekend placut si voua iar pentru domnul blanos multi pupici si mangaieri!

    ReplyDelete
  7. Si eu am aceeasi problema in ceea ce priveste frecventa cu care postez pe blog, si nu sunt balanta :).
    Tinuta ta e minunata si te prinde foarte bine!

    ReplyDelete
  8. Dia, Multumesc! :) Decolteul meu nu ar fi aratat la fel fara sutien ;) Te pupacesc!

    ReplyDelete
  9. Pandrea Florina,

    Asa este,acesta este fectul pe care il obtii folosind dresuri in aceeasi culoare cu pantofii cu toc.

    Multumesc!
    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Di,

    Ahaaa!Carevasazica nu doar zodia mea e indecisa!Ce zodie esti?

    Multumesc mult!

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. oooww, wooow:D ce rochie:D ce decolteu:D ce frumos iti sta:X esti minunata:X:X:X:X:X:X:X:X

    ReplyDelete
  12. comentariu (al meu) la comentariu (al tau) :) manichiura cu decoratie a tinut peste o saptamana, si pietricelele au rezistat ok, am fost tare multumita, nu mai retin brandul ojei sa-l pot recomanda, dar trebuie sa fi fost produse de calitate cel putin ok daca nu f. buna.. :)

    ReplyDelete
  13. Monica,

    Merciiiii!!!Ti tuc!

    ReplyDelete
  14. Amelia,

    Mult!Inseamna ca a meritat vizita acolo!

    ReplyDelete