Friday 13 April 2012

RED

   Daca exista o culoare care sa joace rolul de energizant pentru starea mea de spirit, atunci aceasta este rosul! Sunt sigura ca pana acum ati observat asta din unele postari anterioare, unde am avut cate cave in aceasta culoare fabuloasa: bijuterii, accesorii, pantofi, geanta, ruj, oja, culoarea parului, anything really. I just love it  si niciodata nu ma voi satura sa o port in vreun fel sau altul. La parastasul de 6 luni al tatalui meu, am ales sa  port rosu prin intermediul accesoriilor, sandalelor si rujului (intr-o nuanta stearsa). Inainte de a ma judeca, va dau un exemplu dintr-un film pe care l-am vizionat pe Hallmark, nu ii mai tin minte numele. Personajul principal, o femeie tanara si frumoasa afla ca are cancer la san. Se opereaza, face chimioterapie, rezista cu brio si la un moment dat i se ofera sansa de a poza pentru o revista cunoscuta. Ceea ce nu stie ea este ca cei care organizau acea sedinta foto aveau in gand ceva mai putin placut: sa o convinga sa se lase fotografiata goala de la bust in sus, astfel incat sa i se vada locul unde a fost operata... La inceput refuza dar apoi realizeaza ca aceasta este o treapta pe care trebuie sa o urce in drumul catre vindecarea sa psihica si ca prin aceasta decizie va influenta pozitiv si alte femei, spunand cumva: uitati-va la mine, am avut cancer dar am supravietuit! Are o singura conditie, sa o lase sa isi dea cu un ruj rosu! Acela este simbolul puterii, sprijinul sau spiritual. Interesant nu? Ei bine, acum  faceti legatura cu ciudata mea alegere pentru parastasul tatalui meu?... M-am bucurat ca macar Silviu a inteles semnificatia gestului meu. Tata sigur a stiut exact ce am simtit si prin ce am trecut si trec... Pacat ca nu mi-o mai poate arata... 

   Sa iesim din starea de tristete in care am pasim incet, incet, pentru a va povesti despre ceva putin amuzant. Alaltaieri am fost la medic cu Silviu pentru ca se tot simtea rau de vreo saptamana. Diagnostic: rubeola! :p Copilu` lu` mama! Si cum locuim impreuna, guess who is going to get that really soon. Mmmhm! :)) O sa scape el si o sa ma ia pe mine. Asta-i viata! Daca o faceam cat eram mica, acum eram in siguranta. Asa ca daca brusc nu o sa ma mai arat la fata cateva zile bune sa nu va intrebati de ce :)

   Cu ocazia vizitei la medic, am purtat noii mei cercei de la Cupcake, asortati la o rochieeeee.... yes, that`s right, RED! S-au potrivit de minune si cu poseta mea vintage. 
   Pozele sunt facute in casa pentru ca iubitul meu nu a mai avut chef sa mergem in parculet, va dati seama, la starea pe care o avea, numai de asta nu ii ardea lui.  Medicul i-a interzis sa mai iasa din casa asa ca o sa mai postez tinute fotografiate indoors.



   Imi place simplitatea rochiei si apreciez ca este croita foare bine. Este facuta dintr-un material grosut care ii permite sa fie purtata atat iarna dar si la inceput de primavara cand este foarte racoare si sfarsit de toamna cand temperaturile scad drastic.


   Daca in fata are cusaturi vizibile in zona bustului, in spate nu are decat una mult mai discreta pe mijloc.





   Poseta de care va spuneam mai sus. Este cadou de la mama si se poate purta in mana sau pe umar. Eu am preferat sa o port ca poseta de mana in acea zi.


   fata poseta


   spate poseta





   Asadar cerceii au fost innoiti si fiindca fac asa casa buna cu aceasta poseta, I`m looking forward to wearing them again in alta tinuta.


Rochie - Kookai
Dresuri - Rompa
Botine - No name
Cercei - de la Cupcake
Poseta - Japelle


   Si daca tot am vorbit despre si am vazut atata rosu, vin si va intreb: ieri ati inrosit oua? Unde veti petrece sarbatorile pascale?

   O zi cu aroma de pasca! :p

   Pe curand...

10 comments:

  1. Eu o sa vopsesc cateva oua cu frunze si foi de ceapa, sa vada si finlandezii "cu ce se mananca" Pastele romanesc :) Nu le-am facut ieri, poate chiar ajung sa le fac de-abia maine.. aici s-a sarbatorit Pastele saptamana trecuta, asa ca pentru mine aproape ca nu o sa aiba farmec oricum :) Dar macar pentru "sufletelul" meu, o sa fac cateva oua, o sa iau niste floricele de primavara si poate gatesc ceva pascal, sa simt si eu ca e sarbatoare!

    ReplyDelete
  2. Ce bine imi pare ca iti plac!!!
    I-ai asortat perfect cu rochita si cu posetuta!
    Sunt f f fericita ca iti plac.:D
    Kisses :*

    ReplyDelete
  3. El mundo en colores,

    Da,a fost Pastele catolic.

    Miel mananci?
    Eu ador drobul!Iar ca desert pasca si cozonac,se stie! :)

    Spor la gatit si sarbatori fericite!
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Coco,

    Multumesc!E o posetuta chic si foarte usor de asortat datorita culorii.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Cupcake,

    Multumesc frumos,Luiza!Cand o sa ii port o sa ma gandesc de fiecare data la tine.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. mananc cam de toate :) dar nu prea am gatit miel pana acum (nu prea.. deloc), asa ca astept cu nerabdare sa treaca inca 2 saptamani pana la mini-concediul in Romania, cand o sa o pun la treaba pe mama :) desi mi-e cam mila de mielusei, asa ca s-ar putea sa ma abtin :)

    ReplyDelete
  7. El mundo en colores,

    Eu nu prea ma impac cu carnea de miel decat daca e preparata foarte bine si atent si cu mirodeniile potrivite.Singura carne de miel pe care o sa o mananc este cea din drob dar nici din ala nu mananc decat cu portia ca sa nu ingreunez digestia.

    Azi am vrut sa tin post dar avand niste probleme cu stomacul am pacatuit cu cateva felii de paine cu branza.
    Inainte tineam tot postul dar de cand am probleme de sanatate am renuntat la acest obicei si chiar imi pare rau.
    Finlandezii au habar de post?

    ReplyDelete
  8. frumoasa ca de obicei :*:*:*:*

    ReplyDelete