Monday 23 April 2012

Fuchsia dress

   Piesa vestimentara din postarea de astazi este de fapt unul dintre acele lucruri 2 in 1, astfel ca se poate purta peste colanti ca bluza lunga sau peste dresuri inchise la culoare, ca rochie. In ziua cand am imbracat-o, am ales cea de-a doua varianta. Nu este un stil cu care sa se simta comoda orice femeie, fiind foarte scurta si avand o culoare care iese in evidenta dar modelul si materialul o fac casual si deloc vulgara, atata timp cat o accesorizezi cu atentie. 






   Urmatoare poza e asa, ca sa fie. Nu imi place cum am iesit dar na... Batea soarele si exact cand am clipit click! :p Banuind ca am iesit cu ochii inchisi l-am rugat pe domnul fotograf a.k.a. iubitul meu grabit, sa mai faca o alta poza, ca sa fiu sigura ca am iesit bine. Le-am descarcat in calculator, a doua poza era buna dar incercand sa corectez cate ceva in ea (de exemplu umbra care cadea sub ochi), am stricat-o asa ca... am decis sa o pun tot pe aceasta :))


   La scara unui bloc vis-a-vis de blocul nostru, in gradina, au plantat flori de fel si fel de culori. Tot trecand prin fata acelui loc si rezumandu-ma la a admira de la departare, dorinta de a imortaliza acel coltisor superb s-a accentuat din ce in ce mai mult. Iata ca in sfarsit m-am apropiat si am facut cateva poze cu florile respective, care parca ma asteptau bucuroase ca cineva si-a facut timp ca sa le priveasca asa cum se cuvine.




   Pentru finalul postarii am pastrat 4 poze, facute in aceeasi zi dar editate ca sa semene cu tablouri, le-am modificat incat sa para ca sunt picturi si le-am si inramat. Le-am alaturat ca si cand ar fi aranjate ca un colaj pe perete. Sper sa va placa caci este un mic dar pentru voi.


   Cardigan - BZY
   Rochie - No name
   Dresuri - Rompa
   Botina - No name
   Geanta - Black
   Colier - Avon
   Cercei - No name
   Inel cu ametist - cadou
   Inel plastic transparent - cadou (de la o colega de clasa din liceu )

   Pe curand...

4 comments:

  1. rozul n-a fost niciodata printre culorile mele preferate in garderoba, am impresia ca nu ma prinde deloc, dar cate un accesoriu in culoarea asta sa zicem ca e ok :) imi place geanta ta :)

    ReplyDelete
  2. Amelia,

    Exact asa eram si eu,ma feream de aceasta culoare nu neaparat pentru ca nu m-ar fi prins bine(nu eram atenta la acest aspect),ci pentru ca nu imi placea.Treptat am invatat sa o accept printre lucrurile mele dar tot am ramas cu ideea de la inceput ca nu este my kind of colour.Desi ma imbrac feminin nu sunt genul acela de fata care sa vrea totul in roz:creioane,bluze,peretii camerei,genti,pantofi :)
    Rosul insa il ador si verdele la fel!

    Multumesc!Este un cadou de la mama.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Cred ca ma repet dar nu ma pot abtine : esti tare "sufletista" norocoaso! ;))
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Federova,

    :)) Mercic!Sper ca nu numai la figurat :)
    Si eu te pup!

    ReplyDelete