Monday 12 March 2012

The mini

   Ziua de ieri a fost in proportie de 80% buna. Ziua in casa si seara pe afara. Prima jumatate a zilei am petrecut-o langa iubitul meu, am vorbit, am stat pe internet, am mancat friptura facuta de el (foarte buna by the way), cu salata facuta de mama lui (frunze de salata verde, ceapa, ridichie, ulei de masline si putin otet). Cea de a doua jumatate a fost un pic mai fun, am petrecut-o tot cu el dar de data aceasta, in parc. Mai exact Carol. Ne-am plimbat cam jumatate de parc, am stat pe o banca, am facut poze pentru blog si apoi am intins-o spre Cora. Inca era o gramada de zapada si vreua sa va spun ca mi-a fost un pc cam frig de la talie in sus, pentru ca am avut pe mine o singura bluzita. Brrrr! Dar am rezistat, ba m-am si dezbracat de haina care imi mai tine nitel de cald. Ce nu fac eu pentru blog! In ciuda acestei neplaceri, m-am simtit bine iar asta s-a datorat in principal tinutei si starea aceasta se reflecta in toate pozele.






   Cand mi-a cumparat mama aceasta bluza 2 in 1 a facut foarte bine! De ce? Mai e cazul sa va explic? Zambetul meu spune tot! Mulata, un pic kinky datorita faptului ca pare a school girl blouse cu acel guler fals, atasat de ea si rosie, mai ales ROSIE!!!




Si acum cateva detalii ale tinutei:


Roseata de la ureche nu este din cauza frigului, ci a cercelului de sus. Nu am mai purtat de mult un cercel in acea gaura si s-a cam micsorat, asa ca a trebuit sa fortez si iata rezultatul. Acum si-a revenit dar o sa port cercel zi de zi chiar daca nu ies undeva, ca sa nu se mai inatmple asa pentru ca e dureros. Voua vi s-a intamplat?







   Haina - PNK
   Fular - No name
   Bluza 2 in 1 - No name
   Fusta - PNK
   Dresuri - Rompa
   Jambiere - No name
   Cizme - nu mai stiu firma
   Cercel inimi - Rossetti
   Cercei pietre si inima mica - No name
   Bratara argintie - Avon
   Bratara bej - nu mai tin minte firma
   Inel argint - No name

   In ciuda gradelor scazute de afara, am ales sa imbrac o tinuta foarte primavaratica pentru ca am vrut sa imi bata inima mai tare de la culoarea bluzei, sa ma simt sexy si feminina datorita fustei si a dresurilor negre transparente, sa ma simt puternica datorita tocurilor! Am reusit! Este placut ca din cand in cand sa treci un pic granita seriozitatii, sa ignori anotimpul, sa ignori conceptiile absurde si rautacioase si... te simti bine in pielea ta! Sa te simti femeie! Cui nu ii place sa fie privit? Cui nu ii place sa primeasca multe complimente? Cui nu ii place sa se simta increzator? Mie una imi face bine, nu vreua sa intelegeti gersit dar la cate complexe am, parca nu strica sa primesc si cate o doza de admiratie. Sunteti de acord doamnelor? ;;)

   Si daca nu aveti dispozitia necesara sau ati uitat cum e sa te simti asa, va sugerez sa apleati la mici trucuri, o noua tunsoare, o schimbare a culorii parului, un lac de ungii intr-o culoare puternica, un ruj rosu, un machiaj senzual al ochilor, o pereche de tocuri, o rochie care va vine ca turnata, un dans in doi sau ascultati muzica care va motiveaza in acest sens. O melodie perfecta pentru asta ar fi cea de jos.  


   Iar cand aveti starea potrivita, cand va vine cheful de viata, iesiti in lume, incepeti jocul si intoarceti capete!   Savurati! Meritati!

   Orice femeie merita sa se simta ca o regina!

   Va pup cu buzele rujate in rosu si mirosind a trandafiri all over ;)

   Pe curand...

10 comments:

  1. Chiar ca primavaratica e tinuta ta:)Ai fost foarte sexy si ai aratat super. Sincer eu nu am mai iesit la o plimbare in parc de secole. Astept sa vina caldura si imi propun sa ies si eu mai multe:)

    ReplyDelete
  2. Dia,

    :) Multumesc!

    Ma imbrac in functie de dispozitie desi tin cont si de vreme de afara, de exemplu aseara am avut sub dresurile de matase dresuri groase care imita culoarea pielii ;)

    Macar jumatate de ora pe zi sa te plimbi,este foarte sanatos.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Esti o minunata! Ai un corp extraordinar, o fatza frumoasa foc si un suflet extrem de bun si cald:) Ce iti mai poti dori? Bravo, Ela, imi placi la nebunie!

    ps-poate dau o fuga la bucuresti in vacanta de paste...

    ReplyDelete
  4. nu ti-a fost frig in fustita?
    btw,paltonasul arata geniaaaal,e superb!

    ReplyDelete
  5. Miss S,

    Iti multumesc mult pentru toate complimentele dar fara sa fiu modesta iti spun ca nu sunt chiar asa de minunata,sunt chiar normala si am o multime de defecte.Doar ca le mai acopar cu una alta,mai editez pozele unde e nevoie pentru ca aparatul mai ales cand fac poze cu blit iti scoate totul in evidenta,de 15 mii de ori amplificat :))

    Vii in oras?Super!Sa inteleg ca ai vrea sa ne vedem? ;;)

    ReplyDelete
  6. Cupcake,

    Nu,pentru ca tocmai acolo unde pare ca sunt mai dezgolita sunt de fapt bine imbracata.Dupa cum ii spuneam si Diei,mai sus,sub dresuri am alte dresuri groase de cuoare deschisa.Astfel ca picioarele au parut dezgolite si mi-a fost si caldut.
    Insa in partea de sus,bbbrrrr,la inceput mi-a fost frig dar apoi m-am mai incalzit cat a mers prin parc.

    Merci!Si mie imi place mult aceasta haina,este primita de la mama lui Silviu ;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ce bine arati! Draguta tinuta ta pe frigul asta ;)) Te pup!

    ReplyDelete
  8. Federova,

    Multumesc!
    Incerc sa grabesc primavara :p

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  9. What a body!:X You look great!:*

    ReplyDelete
  10. Anda,

    Merci!Ar mai fi cazul de ceva imbunatatiri ca sa arat chiar amazing.

    Te pup!

    ReplyDelete