Thursday 1 March 2012

First day of spring

   A venit primavara cu alaiul ei de fulgi flori! Astazi, 1 martie, femeile primesc martisoare, flori, dulciuri, cadouri si sunt si mai mult in centrul atentiei decat in restul anului. A inceput luna noastra, doamnelor si domnisoarelor si sper ca si primavara aceasta sa va simtiti bine, sa aveti mai mult dor de plimbari, mai mult chef de trait fiecare zi ca si cand ar fi ultima! Primavara ne trezeste la viata, ne aduce miresmele care ne-au lipsit iarna si ne infrumuseteaza din cap pana in picioare cu tinute care mai de care mai vesele si mai cochete.     
   Haideti sa ne bucuram de ea chiar daca afara inca mai este zapada, chiar daca vedem flori decat in florarii si chiar daca temperaturile joase inca ne fac probleme. 

   Sa va arat ce inseamna pentru mine o atitudine si o tinuta primavaratice! Nu am trecut din suba in tricou si sort dar cred ca am facut o tranzitie buna intre iarna si primavara.
O rochie neagra lunga, simpla, fara maneci peste care am purtat o camasa vintage inflorata. In loc sa o inchid cu nasturii, am legat colturile de jos intr-un nod chiar sub bust. Dresuri, jambiere si cizme lungi iar tinuta a fost gata! Atat alaturarea pieselor vestimentare cat si modul in care au fost purtate au schimbat total aerul tinutei. M-am simtit deosebit de feminina si increzatoare!






   In privinta accesoriilor am optat pentru unele discrete si simple: doua modele diferite de cercei de argint (asa mai port uneori, inca din liceu fac asta :p), un inel cu fluturas de la prietena mea Mihaela si o geanta gri pentru ca am vrut ca accentul sa fie pus doar pe acea camasa colorata si vesela.







   Si pentru ca am avut o dispozitie buna si chef de un machiaj mai aparte, am luat paleta cu farduri si am alcatuit ceva dragut, inspirat de bunadispozitia acestui anotimp mult iubit de toata lumea! Roz, turquoise si putin lime. Sper sa va placa.




Cele trei poze au fost facute in lumina naturala si nu stiu de ce au iesit miscate. Am insistat si la fel au iesit asa ca m-am dus la lumina artificiala si se pare ca nici acolo nu am avut succes dar iata-le si pe acelea.




   LA MULTI ANI TUTUROR REPREZENTANTELOR SEXULUI FRUMOS SI PUTERNIC! ;)
   Primavara sa va faca fericite si sa va implineasca din toate punctele de vedere!

   Va pup cu foc si va daruiesc un mic martisor virtual.





   Camasa - no name (vintage)
   Rochie - Ginger
   Cizme - dintr-un magazin din compexul Sir
   Dresuri - no name
   Jambiere - no name
   Cercei - no name 
   Inel - Meli Melo (cred)


   Pe curand...

4 comments:

  1. Waw ce tinuta boho...imi super place si te prine grozav:)O primavara frumoasa iti doresc:*

    ReplyDelete
  2. sa ai o primavara frumoasa,totul va fi bine! xooo

    ReplyDelete
  3. Multumesc,Dia!Nu ma gandisem la ce stil este tinuta dar acum ca ai precizat... :)
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Va multumesc,doamna Modniza!Sa speram...O primavara buna si dumneavoastra!

    ReplyDelete