Wednesday 26 October 2011

Roses with a special scent

   Sunt incantata de doua dintre achizitiile mele recente. De mult timp vroiam sa am un cardigan simplu, intr-o nonculoare pe care sa il pot asorta la orice: jeansi, bluza casual, bluza eleganta, camasi, rochii and the list is long.
    Cardiganul meu ideal ar fi unul negru, sa nu fie largut, mai mulat dar nici prea, prea, fara model, fara pietricele sau alte accesorii aplicate. Mereu vedeam pe la fete si admiram acest tip de pulovaras inchis in fata pentru ca mi se parea ca este extraordinar. Daca de exemplu, e sfarsitul verii si ziua e foarte cald iar seara rece, acest cardigan e foarte util pentru ca il poti lua peste bluzele cu maneci scurte so problem solved.
Tin minte ca anul trecut, eram in Herastrau cu una dintre prietene, Mihaela, ziua fusese o calduraaaa dar cu cat se intuneca mai mult cu atat devenea mai brrrrr. Ea avea un cardigan moale si calduros, pe care cu multa bunatate mi l-a oferit mie pentru ca, pana acasa eu mai aveam o gramada. Asa de bine mi-a prins gestul ei si am ramas cu o amintire placuta despre acest cardigan, un motiv in plus pentru a mi-l dori. Anul acesta, l-am revazut la ea, tot vara, cand bineinteles ca nu aveam nimic la mine, pentru ca uitasem acasa cardiganul meu. Vedeti, eu am deja ceva asemanator numai ca e mai lungut. Visul meu era sa imi iau unul mai scurtut, mi se pare mai cute.
   Luna aceasta am gasit ceea ce cautam si inca ceva dragut. Va las pe voi sa descoperiti despre ce este vorba. 


                                                                     cardiganul meu vechi


                                                                          cardiganul nou



                                                          2 in 1 cardigan si camasa
                                                          I love that rose print!

   Daca tot vorbim de trandafiri, vreau sa vedeti unele dintre cele mai speciale flori din lume!


   Este sfarsitul lui octombrie dar tufa noastra din curte, plantata de tata, a dat nastere la niste trandafiri superbi, din nou. Ceea ce este si mai interesant este parfumul lor. I-am apropiat de mine si am simtit un suav parfum de busuioc! Tata se gandeste la mine...




   Sa aveti o zi magica!

   Pe curand...

7 comments:

  1. E superb cardiganul! Si mie imi plac foarte mult:D:) Am si eu cateva:D:)

    Hi hi, trandafirii sunt minunati:D:) surprinzator dar si trandafirii plantati de tati inca mai au flori:D:) Cand ii vad ma gandesc la el:D:)

    Te pupacesc!>:D<

    ReplyDelete
  2. Multumesc!Si eu mai am dar asta e intruchiparea celui perfect la care visam eu :) Ce vise mici am si eu! :))

    Surprinzator dar frumos!Totul se intampla din motive pe care noi nici nu ni le imaginam... ;)

    Si eu fac la fel,ma uit la trandafiri si ma gandesc la el,la sensibilitatea sa...

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Very cute cardiganul.As vrea si eu sa-mi iau unul nou pentru ca s-a cam uzat cel de care vorbeai in postare :) Sunt practice si le poti asorta la multe outfit-uri.
    Sunt minunati trandafirii...au o culoare speciala si nu-mi vine sa cred ca au inflorit acum :) Pupici si ne vedem mai tarziu..sper sa fie interesant la expozitie.

    ReplyDelete
  4. Merci,Mickynevscky!Sunt curioasa ce culoare o sa alegi.

    Ma bucur ca iti plac!Pentru mine sunt cei mai frumosi din lume!

    ;;) Can`t wait to see you!

    Te pup!!! :*

    ReplyDelete