Friday 7 October 2011

Old make-up look and today`s manicure

   It`s been a while de cand am postat un machiaj iar asta se datoreaza lipsei de chef, caci in tot acest timp am mai realizat cate ceva, le-am si fotografiat dar nu vi le-am aratat fie pentru ca nu eram multumita de rezultat, fie pentru ca nu am avut dipozitia necesara pentru a le edita. Anyway, today is the day I`ve decided to post an old make-up look that was forgotten in a folder somewhere with other stuff. Nothing complicated, nothing out of the ordinary, just a night look. Nu mai stiu ce farduri am folosit pentru ca a trecut prea mult de atunci (ca dovada veti vedea ca aveam parul mult mai inchis iar asta cred ca era cam prin vara) dar oricum nu e greu de gasit dupes. 
   Pe pleoapa mobila am aplicat un fard caramiziu cu tente rozalii iar in pliu un maroniu cu tente gri. Am conturat linia genelor de sus cu un creion negru mai stins si apoi rimel. Buzele le-am lasat mai dechise la culoare pentru ca am vrut ca ochii sa fie centrul atentiei. acest machiaj merge foarte pentru pentru aceasta perioada a anului asa ca de aceea m-am gandit sa il scot de la naftalina :) 

                  Cu blit - fara blit (flash on - flash off)



   This is the complete look! Dark eyes and pink nude lips.

   In ultima vreme am avut unghiile facute mai tot timpul dar in ultimele zile le-am lasat sa respire. Azi mi-a venit iar pofta de a le face cu oja. Am avut de gand sa fac un model dragutel dar pentru ca nu am avut the tools for that, am renuntat la idee si am improvizat ceva cu ajutorul unei pensule pentru buze :p 
    Mai intai am dat un strat de lac transparent pentru a proteja unghia, dupa care am plicat doua straturi de oja galbena. Am asteptat sa se usuce si am trasat o linie cu oja  rosie pe diagonala, in partea de jos peste care am trasat o linie cu oja metalica ca bronzul. La final am reaplicat lacul transparent.




   Produsele folosite (de la stanga la dreapta):

  •    Flormar  Longwear Supershine Shine and Hot Perfect Polish
  •    Avon  Nailwear Pro (Sunshine)
  •    Medusa Isabella ( nr. 64)
  •    Medusa Gabrielle (nr. 46)
   Sa aveti o zi plina de stralucire si caldura!

   Pe curand...

6 comments:

  1. Se pare ca nu doar eu fac sesiuni foto in baie pentru blog:)Imi place si machiajul si te prinde foarte bine:)Manichiura e si ea foarte draguta:)

    ReplyDelete
  2. E singurul loc unde am lumina buna si oglinda mare :))
    Merci!
    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  3. iiiii:X: X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X oja galbena:X Machiar superb:X

    ReplyDelete
  4. E cam de vara acest galben aprins dar eu mai incalc regulile din cand in cand, de fapt ce zic eu aici...de multe ori! :))

    Merci!

    O zi frumoasa,Monicuta!

    ReplyDelete
  5. Sunt tare dragute rujurile, iar manichiura imi aduce aminte de vara :D.

    ReplyDelete
  6. E un singur ruj numai ca aparatul meu e mai "special" si de aceea mai mereu in pozele cu si fara blit nuanta rujului se vede ca si cand ar fi
    doua nuante diferite.

    Am vrut sa iasa ceva de toamna dar pentru asta aveam nevoie de o pensula mult mai subtire pentru detalii deci m-am resemnat si am ales manichiura asta,care si mie imi aduce aminte de vara.

    Te pup,LittleD.!

    ReplyDelete