Tuesday 4 October 2011

My birthday (2 octombrie 2011) I

   Mai dar repede mai trec anii astia! Nici nu imi vine sa cred ca duminica am implinit 26 de ani! Cu toate ca am aceasta varsta biologica, varsta mea sufleteasca este cam de vreo 17 - 18 ani si asa planuiesc sa raman mult timp de acum inainte! :) Da, recunosc ca imi doresc sa ma mai maturizez, sa fiu mai responsabila, mai constiincioasa si mai serioasa pentru ca it`s about time to be this way insa nu sunt gata sa renunt la cele doua parti importante care ma reprezinta: copilaria si adolescenta. 
   Admir oamenii care transmit putere si respect dar cel mai mult ii ador pe cei care stiu sa se bucure de viata, aceia care nu au probleme in a-si exprima sentimentele si care nu au uitat ce este joaca si seninatatea. 
   Se spune ca o femeie este cu adevarat implinita incepand cu varsta de 30 de ani. Inca nu am ajuns acolo asa ca nu pot sa confirm sau sa infirm dar un lucru pot sa intaresc: eu sigur o sa fiu un adult copilaros chiar si cand o sa schimb prefixul :) Copiilor li se pune intrebarea: ce vrei sa fi cand o sa cresti mare? Eu cand o sa cresc mare vreau sa fiu eu! A fi eu insami inseamna a-mi pastra prospetimea, voiosia, a ma bucura de micile detalii, a avea personalitate, nelasand influentele  rele actuale sa ma domine, a-mi pastra in jur oamenii care conteaza, a fi linistita inauntru, a realiza ca viata inseamna mai mult decat munca, bani si distractie de moment. A avea reusite pe plan profesional, a gasi the meaning of my existense, a echilibra utilul cu placutul, a cunoaste lumea si oamenii care merita, a ajuta cat mai mult, a face parte dintr-un intreg, a fi impacat cu universul. 
   Voi ce va doriti cand o sa cresteti mari?


   Ieri a fost o zi cu soare, o zi linistita, un pic trista dar in acelasi timp frumoasa. Am petrecut prima zi de nastere fara tatal meu dar el a facut in asa fel incat sa imi ofere un dar minunat. As you all know, TRANDAFIRII  SUNT FLORILE MELE PREFERATE, iar noi avem in curte o tufa care face trandafirasi in mai multe nuante de roz. Se pare ca tata a incercat sa imi fure un zambet pentru ca  believe it or not, chiar in preajma zilei mele de nastere, tufa a inflorit din nou si au iesit cativa trandafirasi superbi. Si saptamana aceasta vor iesi altii caci deja am vazut multi bobocei. L-am si visat pe tata, asa ca am avut o oarecare multumire ca a fost aproape de mine in spirit daca nu si cu trupul. 
   Mi-am pus o dorinta sufland intr-o papadie, o dorinta care nu este pentru mine dar care m-ar face extrem de bucuroasa daca s-ar indeplini asa ca va rog, tineti pumnii stransi ca sa se realizeze. Ar fi o schimbare foarte buna in viata mea si a familiei mele.
   Am uitat sa imi pun o dorinta cand am mancat tortul facut de mama iubitului meu dar nu-i nimic, caci pe langa dorinte, exista si rugaciune iar ele sunt mai puternice. Oricum tot ce imi doresc este sanatate si multumire pentru mine si toti cei dragi. Restul se pot aranja de la sine, in functie de cum le potriveste viata.
   Altceva nu am mai facut, dupa cum va spuneam si in postarea anterioara, nu am iesit din casa dar am avut ce face. Am jucat X si 0, spanzuratoarea si fazan cu Silviu si ne-am amintit de vremurile cand aceste mici jocuri erau tare distractive si nu mai simteai nevoia de cluburi sau mai stiu eu ce alte minuni. Iesirile sunt bune, te mai scot din rutina, te mai inveselesc si iti dau un sentiment de bine in privinta socializarii, atata timp cat se intampla la locul potrivit si cu oamenii care sunt in regula. Dar din cand in cand nu strica sa mai stai si indoor, sa te relaxezi intr-un fotoliu, cu familia si sa bei un ceai de visine, ceea ce am servit ieri cu multa pofta.

   Poze am facut cateva insa nu cu mine. Sper sa va placa oricum.







Sase trandafiri speciali! 




   (cat a stat in frigider s-a atins din greseala de ceva si s-a stricat un pc modelul de pe el but hey who cares when it tastes sooooo good!!!)




   Tort cu mere. Daca vreti reteta lasati un comentariu si o sa fac o postare. Doua chestii trebuie sa va motiveze ca sa il preparati: se prepara foarte simplu si este extrem de delicios,usor (nu cade greu la stomac) si racoritor!





                         (trandafir de la parintii lui Silviu)


   Va ofer bomboane cu crema de cacao cu lapte. Se topesc in gura! Mmmmm! 

   O sa urmeze si o partea a doua ca sa nu transform postarea asta intr-una gigantica.

   Va pup!

   Pe curand...

14 comments:

  1. multumim pt bombonele:*
    Trandafirasii sunt adorabili,iar tortul cu mere ~=p~=p yuuuuuuuuuuuuuuum!!!
    La multi ani inca o data>:D<

    ReplyDelete
  2. La multi ani cu intarziere, draga mea, m-a emotionat tare postarea ta...iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele!!!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. La multi ani si multa,multa...sanatate si fericire!cu intarziere dar mai bine acum decat niciodata:D


    P.S: Iti tin pumnii stransi >:d<

    ReplyDelete
  4. LA multi ani iar si iar si iar! Fie ca tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!>:D<

    Si pozele sunt superbe, na' ca mi-ai facut o pofta de dulciuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    >:D< Te pup dulce scumpetea mea

    ReplyDelete
  5. Cu mare,mare placere!
    Mai am putin tort dar nu cred ca apuca ziua de maine :))
    Multumesc,Cupcake!

    ReplyDelete
  6. Multumesc mult,Simona!
    Daca e asa,atunci ma bucur si mai mult ca am facut postarea.
    Asa sa fie!Si tie iti doresc la fel,sa primesti tot ceea ce iti este de folos si sa ai motive sa zambesti larg!

    ReplyDelete
  7. Multumesc frumos!
    Anicka Maya,urarile de bine sincere sunt primite cu drag si bucurie oricand sosesc!
    Multumesc pentru solidaritate!

    ReplyDelete
  8. Multumesc din suflet,Monica!
    Ma bucur ca ti-au placut pozele!
    Iti trimit cateva bomboane prin posta? :p

    ReplyDelete
  9. draga mea , imi cer mii de scuze , am intarziat , nu mai tin pasul.. La multi ani din tot sufletul!!! Oricum nu arati la 26 de ani , maxim 20 iti dau. sA fii sanatoasa in primul rand si iubita!!! te imbratisez cu drag!

    ReplyDelete
  10. Yuuumy! da da da !:X bomboane:X

    ReplyDelete
  11. Nu este absolut nici o problema!Va multumesc pentru urari,imbratisare si pentru compliment!Chiar azi m-am imbracat sport si m-am machiat natural si aratam de 17 si jumatate :) Am mai si trecut pe langa un liceu,de unde ieseau elevi si vreau sa spun ca desi nu aveam ghiozdan sau mapa,paream colega lor :p

    ReplyDelete
  12. Mai am destule asa ca se rezolva! ;)
    Sa ai o zi dulce ca tine,Monica!

    ReplyDelete
  13. Iti urez si eu la multi ani cu intarziere!
    Sper ca mai accepti in continuare felicitari pentru ziua ta!


    Vai, tort de casa, mi s-a facut asa o pofta!!!
    Tin minte ca in clasa a 11-a am facut tort cu mere pentru o prietena, eu cu inca 2 colege de liceu. Asa greu ne-am stapanit sa nu il mancam :D.

    Nu ai implinit foarte multi ani, inca esti foarte tanara. Am o prietena care are 28 de ani si pare de varsta cu mine (eu am 22) si o alta prietena care are 42 de ani si pare de maxim 25. Asa ca nu fi suparata!

    ReplyDelete
  14. Sigur ca da!Cu mare placere chiar le accept pentru ca se continua parca sentimentul acela de sarbatorita pe care il ai cand este ziua de nastere :)

    Si eu m-am abtinut cu geu pana l-am fotografiat,nu stiam cum sa scap mai repede de aparatul foto si sa ii simt gustul :P


    Nu sunt suparata pentu ca spiritul este chiar mai tanar de atat.Stiu ca 26 este o varsta frumoasa dar era cu atat mai frumos cu cat aveam deja mai multe realizari pana la aceasta etapa din viata mea.Cine stie,poate o sa urmeze o alta etapa mai roditoare ;)

    Te pup,Aurora!

    ReplyDelete