Monday 10 October 2011

HERBAGEN Body milk

   Intr-o zi cam pe la ora pranzului eram in goana dupa cadouri pentru mama iubitului meu. Dupa ce am intrat in magazinele unde stiam ca voi gasi produsele la care ma gandisem si dupa ce am ales cate ceva, am vazut un produs de ingrijire corporala, al carui ambalaj m-a facut sa vreau sa il iau de pe raft si sa ii citesc instructiunile. Este vorba despre laptele de corp parfumat Donna Verde  cu ulei de masline de la Herbagen. 

   Voi atasa o poza luata de pe internet pentru ca nu mai am cutia si vreau sa vedeti si voi ca ambalajul este  interesant, imi aminteste de gama naturala a unor creme italienesti. Aspectul este simplu, curat, fin care te duce cu gandul la produsele foarte scumpe ale firmelor de dermatocosmetice.





   “Utilizat zilnic dupa baie ajuta la parfumarea, hranirea si hidratarea epidermei. Contine ulei de masline bogat in vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K.
   Nu contine parabeni si parafine.
   Testat dermatologic.
   Netestat pe animale”

   S-a consumat aproape tot si trebuie sa recunosc ca l-am incercat si eu nu atat pentru propria curiozitate cat pentru acest blog. 


   Scuzati aspectul capacului! Cantitatea mica de produs care a ramas am pus-o in alt recipient pentru ca aveam nevoie de acesta si de aceea flaconul este gol. 

   Impresia cu care am ramas este una surprinzator de buna.
   Flaconul are 200 ml deci este suficient pentru o perioada destul de lunga avand in vedere ca este nevoie de o cantitate mica pentru o zona extinsa de piele.

   Alb, laptos, dar mai subtire decat un lapte de corp obisnuit, se intinde usor, intra repede in piele, nu lasa senzatia de gras si lipicios, hidrateaza atat cat trebuie insa daca aveti o piele foarte uscata nu este la fel de eficient ( va treb uie ceva cu o consistenta mai densa). 
Miroase foarte placut, suav, delicat si as spune chiar elegant.

   Ca un plus este faptul ca nu s-a testat pe animale si de asemenea ca nu contine acele otravuri numite parabeni si parafine. De aceea il recomand, cred ca este un produs care nu o sa dezamageasca mai ales ca daca il veti achizitiona veti fi uimiti sa aflati ca raportul pret - calitate este exceptional. Pretul variaza de la magazin la magazin, estimativ 17 lei (170.000 lei vechi).


    
   Pe curand...

2 comments:

  1. Chiar ca arata ca un produs bio scump!

    Am vazut ca cei de la Herbagen au scos o gramade de bunatati in ultima vreme: gel de dus cu tradnadir si gel de dus cu liliac, aceasta lotiune prezentata de tine.

    Eu nu am incercat nimic pana acum de la ei, dar pana la urma tot trebuie sa testez ceva. Daca spui ca lotiunea este usoara, atunci deja are un mare plus pentru mine!


    Merci pentru descriere si poze!

    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Gel de dus cu trandafir?Asta siiiiigur trebuie incercat!Ador trandafirii si parfumul lor!

    Mie asa mi s-a parut ca nu da senzatia de incarcat,de gras dar cine stie,depinde si de tipul pielii celei care il foloseste.

    Cu placere!

    Si eu te pup,Aurora!

    ReplyDelete