Saturday 15 October 2011

Great news for beauty lovers and some shopping...

   Incep direct la subiect fara a mai lungi povestea pentru ca banuiesc ca sunteti curioase. La sfarsitul acestei luni va avea loc un targ pentru toate femeile din Bucuresti (si nu numai, poate sunt femei care desi sunt in alt oras doresc sa vina aici special pentru asta).
   Targul FEMEIA. se va desfasura la Sala Dalles in zilele de 28, 29 si 30 octombrie, vineri in intervalul 12.00 - 22.00 iar sambata si duminica in intervalul 10.00 - 18.00, intrarea este libera.

   Motive pentru a merge?
  • Make-up
  • Hairstyle
  • Manichiura
  • Pedichiura
  • Masaj de relaxare
  • Astrologie
  • Sfaturi home & deco
   The best thing? TOTUL GRATUIT!!!

Daca vreti sa aflati mai multe accesati www.femeia.ro  sau www.targulfemeia.ro.

   Eu siiiiigur voi merge? Voi?

   Acum ca mi-am luat o piatra de pe inima si v-am anuntat despre aceasta ocazie deosebita de rasfat specific feminin, pot trece la cea de a doua parte a postarii de astazi. 
   Intr-una din zilele trecute, am fost la Auchan cu un scop precis: sa gasesc marketul dm. Tot auzisem ca acolo se gasesc marci bune, din afara, la preturi accesibile dar nu aveam nici cea mai mica idee unde este acest magazin sau cum arata. Se pare ca numai eu am ratat acest magazin iar cand prietena mea Mihaela mi-a garantat ca este in Auchan am zis sa dau o fuga.
   Ma asteptam la ceva mai mare, mai complex si poate altfel aranjat insa drumul nostru pana acolo nu a fost in zadar. Tineam neaparat sa vizitez magazinul din curiozitate dar si pentru ca speram ca de acolo voi cumpara ceva la care tanjeam de cand am citit o postare care m-a pus pe ganduri. Daca o stiti pe Simona  atunci stiti ca ea ne-a facut pe toate sa fim entuziasmate de produsele Anian, in principal, de gama pentru par. Ea a prezentat doua produse: keratina lichida si balsamul bifazic hidroreparator. Citindu-i experienta si vazand superbitatea de par, m-am declarat impresionata! 
   Inainte sa comand de pe site-ul acestei firme, am zis sa incerc mai intai produsele care auzisem ca sunt in dm. Mi-am incercat norocul si desi stiam ca se gasesc foarte greu, eu se pare ca am avut o sansa mai mare in acea seara.



   Acestea se pare ca sunt alternativele and they are all mine! :)

   Am folosit o singura data keratina si nu mi-am facut o parere inca. Va voi spune mai multe dupa ce o voi termina.
   Am asteptari maricele de la ambele produse iar daca nu sunt chiar ceea ce imi trebuie mie, voi da comanda pentru cele de la Anian caci deja am pus ochii si pe altele de la ei.
   







   Straturile sunt my thing! Fiind o persoana friguroasa, cand gradele coboara, numarul pieselor mele vestimentare creste :))
   Nu este obligatoriu sa purtam numai haine groase, banale pentru ca avem variante simple si practice care ne ajuta sa ne pastram stilul feminin si totusi sa ne fie cald si bine. 
   De exemplu, de curand am pimit acest pulovar care se incheie in fata cu nasturi mari. L-am pus peste o bluza destul de subtire, cu manecile care ajung pana la coate. Sub bluza, am avut un maieut cu bretele stil sutien (spaghetti). In partea de jos jegginsi (sau pantaloni mulati care imita blugii sau denimul, whatever you want to call them) si dresuri de matase.
   Pentru ca in seara aceea nu am mers foarte mult pe afara si pentru ca nu era atat de frig, am ales sa incalt, pentru ultima oara this year, perechea mea de sandalute decupate in fata. 
   M-am simtit extraordinar cu acel pulovar gros si largut. Cand am intrat in Auchan am stat cu bluza pentru ca era destul de cald si apoi afara pentru a ma proteja, am pus pulovarul. 

   Daca sunteti micute de inaltime (ca si mine, eu am 1. 64 cm), puloverele supradimensionate pot fi un pic cam mult pentru voi, insemnand ca va veti "pierde"  sub ele, datorita lungimii, grosimii, formei. Nu lasati asta sa fie un impediment, adaptati-l la silueta voastra! Accesorizati cu diverse modele de curele, suflecati-i manecile, purtati tocuri inalte, restul tinutei sa contina piese care sa urmareasca linia corpului. Daca pulovarul este lalai si gros, rochia de dedesubt sa fie mulata si mai subtirica iar daca rochia e groasa si mai impunatoare, atunci pulovarul trebuie sa fie mai discret si finut.


   Am facut aceste poze dupa ce am iesit din complex, in drum spre parcare and then we left in a hurry because we were soooo hungry!






   Acasa am facut poze mai in detaliu cu bluza in case you wanted to see it better.



  
    Accesoriile.
    I kept it simple pentru ca si asa bluza avea pe ea pietricele.


                              (earrings hand made by me)



   Also, look what I got...



                             They are so cute!

    Cautam o pereche de papucei sau botosei de casa si cum balerinii sunt extrem de confortabili si dragalasi pentru strada, de ce nu ar fi si pentru casa right?
    Sunt moi, caldurosi, feminini, comozi. By the way, am probat 3 perechi pana sa gasesc marimea potrivita. Eu am numarul 36 sau 37 depinde de incaltaminte insa ce credeti? Astia sunt 39 si doar cu acest numar ma simt confortabil :p Explicatia ar fi ca la astfel de botosei nu ai nevoie de ceva exact cat este talpa ta pentru ca vrei sa te simti bine, sa nu te stranga nimic si se pare ca la acest model am avansat cu 2 - 3 numere :)) 

   Sper ca nu a fost mult prea lunga postarea dar am avut multe de spus si aratat.
   Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana cu aroma de ceai de fructe!

   Va pup!
   Pe curand...


16 comments:

  1. Imi place foarte, foarte mult puloverul tau, iti vine atat de bine, nu m-am gandit nicodata sa port asa ceva, insa acum imi dau seama cat de versatil este, il poti purta in atat de multe combinatii...
    Sa il imbraci cu placere de fiecare data! :)

    Multumesc pentru link, sper sa iti fie buna keratina, eu nu am incercat-o pe aceasta, cu anumite produse eu sunt destul de conservatoare si mai ales dupa experienta neplacuta Gliss nu mai vreau sa mai incerc nimic nou.
    Saptamana viitoare astept si eu coletul de la Triodeluxe, am gasit masca potriviat parului meu si atat de mult mi-a placut ca mi-am mai comandat inca una sa nu cumva sa raman fara :)) si ca si tine, am mai incercat si alte cateva produse pe care nu le folosisem inainte.:)

    As incerca in schimb de la BYphasse tonicul pentru fata, desi de curand am citit un review negativ, eu nu am de la ei decat acetona :P
    Azi merg si eu in DM!
    pupici! :)

    ReplyDelete
  2. Ce as vreau sa fiu si eu in Bucuresti perioada asta...Eu folosesc keratina linchida de ceva vreme si sunt super incantata, o sa vorbesc curand despre ea:).

    ReplyDelete
  3. o,mersi ca ai zis de targ , nu stiam,sigur vin. si cat despre lookul tau-foarte mult imi place , very trendy . imi plac dresurile cu sandale! cardiganul e super ! deci, super , imi place!!! puup

    ReplyDelete
  4. Am aflat si eu de targul asta si chiar voiam sa-ti propun sa mergem impreuna :)) Sa folosesti cu placere produsele si astept pareri. Imi place tare mult cardiganul mai ales cu acei nasturi gigantici. Sunt foarte funny. Iar de cercei nu mai zic...chiar i-ai facut tu? sunt super si chiar am auzit ca in acest sezon se poarta cerceii cu forma de frunza. Sunt foarte cute "botoseii"...de unde i-ai luat? Pupici.

    ReplyDelete
  5. Hai sa mergem atunci! :) Ii luam si pe baieti? :p Poate asa or sa inteleaga mai bine ce inseamna sa fi femeie si ce presupune intretinerea ei zilnica :))

    Merci!SI eu astept sa imi spui ce parere ai despre ce ti-ai comandat... stii tu.
    Si Silviu a zambit cand a vazut nasturii astia
    :))

    Da,cerceii sunt facuti de mine, la cererea lui Silviu, daca iti vine sa crezi... Iti explic eu de ce :)))))

    Botoseii sunt din Auchan Militari, din hypermarketul de acolo.

    Te pup,Mickynevscky!

    ReplyDelete
  6. Sper sa ne vedem acolo doamna Modniza pentru ca as fi incantata sa va cunosc in persoana.

    Multumesc pentru compliment!Nu stiu cat de bine mi-a stat sau cat de in tendinte am fost dar cu siguranta a fost calduroooos! :)

    Va pup!

    ReplyDelete
  7. Ahaaaa!Deci acesta este secretul parului tau de aur!Sunt curioasa sa vad ce concluzii ai tras tu dupa folosirea keratinei si mai ales cum si cat timp ai supus parul acestei "cure".

    Te pup,Dia!

    ReplyDelete
  8. Merci,Simona!
    Nu ma asteptam sa placa asa de mult aceasta piesa vestimentara.Mama o sa fie foarte mandra de alegerea ei :)

    Nici eu nu vreau sa iau vreo teapa cu produse dar cum mi-a fost mai la indemana varianta cu produsele acestea din dm,am vrut sa le dau o sansa pentru ca daca dau rezultate si acestea,e mai rapid sa le iau pe acestea decat sa le astept pe cele de pe site-ul cu Anian.Oricum sa stii ca nu am renuntat nici la acelea plus ca as mai vrea o masca de la ei pentru indreptarea parului.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Multumim de info! :D

    Ador cardiganul! ♥

    ReplyDelete
  10. Eu as vrea sa merg dar Tudor cred ca nu... L-am intrebat atunci cand am aflat de targ, daca vrea sa vina...si mi-a zis: Pai ce vrei sa ma machiez/coafez acolo?:) cred ca s-ar plictisi...dar cine stie pana saptamana viitoare. Pupici

    ReplyDelete
  11. Sa ne arati pozeee ca eu nu am cum sa merg:( Imi place rochitaaaa! ooow si inelul =p~

    :D Pupici!

    ReplyDelete
  12. Cu placere mare,Koko!

    Multumesc!Ma bucur ca iti place!

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Monica,multumesc!Este bluza de fapt dar e mai lunguta.
    Inelul pare genul acela de inel de logodna desi nu e :D

    Da,iti dai seama ca o sa fac jde mii de poze :p

    Ti tuc!

    ReplyDelete
  14. Silviu mi-a dat impresia ca ar merge dar cand a auzit ca vii si tu,usurat a zis "Mergeti voi doua!" :)))) Deci e clar ca abia astepta o portita de iesire din situatie :))

    ReplyDelete
  15. Ce frumos este pulovarul:X!


    Mi-as dori si eu ceva asemanator pentru toamna aceasta. Dar pana o sa apuc eu sa imi iau, o sa vina iarna :(


    Ce rau imi pare ca nu stau in Bucuresti. Eu fac naveta si ajung doarte rareori in capitala. Astept multe, multe poze si impresii de la tine dupa ce te vei intoarce de la acest targ!

    ReplyDelete
  16. Eu am avut noroc cu mama pentru ca daca era dupa mine ramaneam fara,cum ai zis ca este probabil sa ti se intample si tie.Bine,la mine,singurul impediment in calea fericirii mele vestimentare :p este partea financiara.Daca as avea un buget sigur si marisor,sa te tii tare cate cumparaturi as face! :))

    O sa fac o tona,merg cu o prietena acolo asa ca o sa o rog sa ma fotografieze in plina actiune :))
    Abia astept sa mergeeeem!!! :)

    ReplyDelete