Saturday 22 October 2011

Cosmetic Style make-up brushes

   Acum doua saptamani am primit si ultimul cadou pentru ziua mea de nastere care a fost pe 2 octombrie. Ati ghicit: un set de pensule! Atat de tare mi-am dorit acest set incat visam cu ochii deschisi la ele. Nu or fi ele Mac si nici Sigma dar atata vreme cat isi fac treaba nu am nimic de obiectat. I`m not saying that they are perfect or that having those brands is useless but these are just fine for me. Tanjesc la cateva alte pensule vazute pe internet dar nu va dezvalui numele lor pana nu le achizitionez. I like suprises and I hope you do too ;)
   Anyway, sa revenim la oile noastre. Am gasit cateva defecte la ele dar eu le consider minore si pot trece cu vederea atata timp cat nu afecteaza utilizarea lor. Unele au niscaiva fire de par mai lungute pe care le-am taiat cu unghiera, la alta deja au iesit cateva fire insa nu este vorba despre un numar alarmant asa ca I think I`ll live :))  
   Am mai observat ca sunt urme miiiicute ca niste firicele sau pete de lipici pe maner dar asta se rezolva usor, pur si simplu le indepartez cu unghia sau trag de ele. Un alt lucru care nu mi-a placut este ca acolo unde se indoaie posetuta in care stau ele, perii pensulelor din apropierea acelei portiuni sunt un pic zbarliti, ba chiar pensula evantai (or fan brush) si-a modificat putin forma dupa acea indoitura, de aceea eu am scos-o de acolo si o tin separat intr-un suport. Urmeaza sa imi achizitionez niste suporturi pentru ele caci varianta cu poseta mi se pare practica doar pentru calatorii.
   Setul acesta se numeste Set 31 pensule machiaj daaaaar pensule sunt doar 27, restul de 4 fiind alte ajutoare pentru machierea sau ingrijirea ochilor si a sprancenelor. Chiar si asa sunt destule pentru a realiza un machiaj frumos si deosebit.
   Pensulele mari sunt facute din par natural, de ponei si capra iar cele mici din par artificial. Lungimea lor este intre 17 si 21 cm iar manerele sunt din lemn nelacuit so you might just keep that in mind cand ajungeti la etapa curatarii lor.
   Inca nu le-am incercat pentru ca am vrut sa ramana in starea cea mai buna, adica fara fard sau alte cosmetice pe ele, ca sa le fotografiez pentru voi. Daca va intrebati cum m-am putut abtine? Ei bine foarte greu!!! Am fost tentata de atatea ori sa iau cateva si sa le pun la treaba dar mi-am dat singura peste mana si am avut rabdare pana cand am gasit timp pentru a lua pe fiecare in parte si a le fotografia in detaliu. Yes, that`s right, am facut peste 31 de poze JUST FOR YOU! Hope you will like them si poate chiar va veti gandi sa le cumparati. Nu pot sa le recomand inca pentru ca nu stiu cat de bune sunt si nu vreau sa indemn gresit. Ceva imi spune ca nu voi avea nemultumiri dar vom lasa timpul sa decida. O sa revin cu impresii.
    In continuare voi atasa poze cu fiecare pensula in ambalaj dar si fara, un close-up pentru a-i observa perii si forma.




   Ignore the nails, mi-a fost lene sa le sterg :p

   
   Nu stiu ce este cu acest capac negru. Ok, e bun ca protejeaza perii dar de ce numai la acest model de pensula, de ce nu la toate pensulele mici? Daca stie cineva ce e cu el sa ma lamureasca si pe mine.


    Comparatie intre ultimele doua pensule: una are varful drept iar cealalta rotunjit.


   Comparatie intre ultimele doua pensule: una este mai ingusta decat cealalta.


   These are all the make-up brushes. Am obosit! :)
   Nu am mai precizat la fiecare in parte pentru ce este si cum se foloseste pentru ca banuiesc ca pana acum deja stiti asta si oricum sunt way too many :))

   Intrati aici daca va intereseaza sa le comandati.
    
   Pe curand...

15 comments:

  1. Foarte dragut setul tau, sa il folosesti cu placere!
    Si eu tare imi doresc unul, pana acum am tot strans, ba o pensula de colo, una din alta parte, insa mi-ar placea unele mai profesionale... :P
    Pensula cu capacel presupun ca este pentru ruj!

    pupici!

    ReplyDelete
  2. EU nici nu stiam ca existea atatea tipuri de pensule :D:))) Ce faine sunt:D sa le folosesti sanatoasa:X Pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici!

    ReplyDelete
  3. Multumesc,Simona!
    Poate gasesti unul pe gustul si bugetul tau si iti implinesti dorinta.
    Da,asa zic si eu ca e pentru ruj dar mai sunt si altele pentru ruj insa acelea nu au capac...

    Te pup!
    O sambata minunata sa ai!

    ReplyDelete
  4. Ohooo,"e" multe tipuri,inca eu nu le am pe toate desi sunt si acestea destule.

    Multumesc!

    Te pup si eu,Monica!

    ReplyDelete
  5. Si eu vreau pensule..am zis ca o sa-mi fac cadou de Craciun un set de pensule:)

    ReplyDelete
  6. Acea pensula are capac pentru ca e pensula pentru buze :D Si eu am una si este tot asa, are capac. E folositoare cand de exemplu ai un ruj intr-o paleta (nu in varianta normala, stick). Eu dupa ce aplic rujul, incarc pensula cu produs iarasi, ii pun capacul si il arunc in geanta :D Asa pot sa il mai aplic inca o data pe parcursul zilei ! Te pup :D

    ReplyDelete
  7. Ah, si sa le folosesti cu placere! :*

    ReplyDelete
  8. si eu am aceasta trusa,dar din pacate nu sunt cele porivite pentru mine...

    ReplyDelete
  9. Si eu le am ,insa nu nici pentru mine nu prea a fost o alegere buna!!!

    ReplyDelete
  10. Merci pentru explicatie,Sheila!
    O sa incerc si eu sa fac asa.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Imi pare rau sa aflu asta,Cupcake!Care au fost problemele cu ele?

    ReplyDelete
  12. Mariana,multumesc pentru ca mi-ai spus!Inseamna ca m-am orientat gresit.M-a incantat faptul ca sunt multe dar daca nu sunt bune...Of, o sa le folosesc si eu si sper sa nu ajung la aceeasi concluzie ca si voi :(

    ReplyDelete
  13. http://inlovewithmanicureandmake-up.blogspot.com/2011/10/lotd.html :D uite uite uite:D

    Te pup dulceeee!

    ReplyDelete
  14. Cand am vazut comentariul,nici nu l-am publicat,am dat click pe link si am intrat la tine pe blog.Speram ca ai renuntat la ideea de a posta daaaaar :p
    Pararea mea o sustin in continuare:varianta ta este mult mai reusita!

    :*

    ReplyDelete