Thursday 5 July 2012

Castigatoarea giveaway-ului!

    Dragele mele, astazi am avut nefericita sarcina de a alege o castigatoare. Spun "nefericita" pentru ca am recitit mesajele voastre de nu stiu cate ori si nu puteam sa ma decid la o singura persoana dar pana la urma am facut-o! Printre atatea comentarii care mi-au inmuiat inima, am gasit unul printre ale carui randuri m-am regasit putin. Va las sa il cititi si voi:



   "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost din partea tatalui meu . Tata e un om de gasca , dar rece , dur , indiferent ca si mama de astfel ( au divortat cand eram mica si am aflat acum cateva luni ca defapt eu am fost un motiv pentru ca a mea mama sa ramana in Bucuresti. Am fost "creata" din nevoie , nu din iubire ) . Cand am aflat am devenit mai rece , mi-am construit o carapace fata de el si observam numai chestiile rele pe care le facea. El acum este logodit cu o femeie care are o fata mai mare ca mine cu 2 ani. Fata ei pleaca in iulie in Londra si tata o lauda incontinuu. In schimb de mine nu auzeam nimic , nici macar un bravo decat fa curat si inavat si dastea. Ma simteam ca si Cenusareasa reinventata :)) . Incetul cu incetul am ajuns intr-o depresie , mai ales cand bunica mea si-a rupt piciorul si numai eu munceam prin casa , el nici macar un pahar de apa nu ii aducea. Am ajuns sa iau magneziu , B6 , Zinc si alte minerale d'astea magice . Totusi , desi imi spusesem problemele (defapt , cred ca mi-am urlat probleme la toti din casa) el nimic . Cand a venit vacanta de Paste eram la mine in camera , dormeam . Cand m-am trezit am vazut langa mine un buchet mare de lalele si un bilet pe care scris" Pentru cea mai harnica , frumoasa , desteapta fiica. Din tot ce am facut in viata , de tine sunt cel mai mandru" . Mai tarziu am aflat ca bunica mea i-a spus tot ce simteam si de atunci relatia tata-fiica este una stransa intre noi . Am si uitat faza de acum cateva luni ,iar el s-a schimbat radical.
Nu cred ca un cadou trebuie sa fie neaparat ceva scump , ceva material ,trebuie sa fie ceva din inima , ce sa te atinga , iar in cazul meu cadoul a schimbat multe ."

   Si tatal meu era un om care nu stia sa isi exprime emotiile dar de atatea ori mi-a aratat ca ma iubeste fara sa spuna ceva, fara gesturi grandioase, pur si simplu printr-o privire, printr-o sustinere neconditionata, iar acum prin protectia pe care mi-o ofera din cer... Scriind aceste randuri imi dau lacrimile si simt o durere pe care nu ai cum sa o intelegi pana nu treci prin asa ceva dar eu va doresc din tot sufletul sa nu stiti niciodata ce este asta. Stiu ca este imposibil, pentru ca toti ne ducem odata si odata dar sper ca macar sa aveti puterea sa treceti peste aceasta mare lovitura atunci cand va veni vremea...

   Asadar, acel comentariu m-a facut sa ma opresc si sa imi amintesc de vremurile cand traia tata, de zambetul lui pe care in ultimul an l-am vazut foarte rar si care tinea foarte putin... 

   Castigatoarea este ANDRA MALIN! Vreau sa iti multumesc pentru ca ti-ai descarcat sufletul si sa te rog sa ai grija de tatal tau si indiferent de relatiile dintre voi, sa ii fi aproape si sa ii arati si sa ii spui totul la timp!

   Te voi contacta pe mail pentru a afla adresa la care sa iti livrez premiile.

   Pentru celelalte fete care au participat vreau sa mentionez un lucru, vor mai fi giveaway-uri deci veti mai avea sanse la alte premii. Imi pare rau ca nu am posibilitatea materiala sa va premiez pe toate! Oricum voi mi-ati adus mie numai bucurie lasandu-mi mesajele voastre si pentru asta va multumesc!

   Va pup pe toate!

   Pe curand...

8 comments:

  1. Foarte emotionant! Felicitari, Andra!!! :)

    ReplyDelete
  2. Pentru ca nu ai ales decat cu inima, te felicit pentru alegerea facuta...Am citit comentariile pe care le-ai primit pentru inscrieri si, ca si pe tine, tot asta m-a impresionat cel mai mult...cred ca este din cauza lipsei din viata noastra (a mea si a ta)...stii tu la ce ma refer...te pup. Felicitari din nou tie pentru alegere si felicitari si castigatoarei...Si mai am un mesaj pentru Andra Malin...pretuieste-ti tatal, indiferent care este relatia dintre tine si el...iubeste-l indiferent daca el iti arata asta sau nu...pentru ca atunci cand nu il vei mai avea langa tine, vei regreta fiecare vorba frumoasa pe care nu ai spus-o. Va pupacesc

    ReplyDelete
  3. Felicitari castigatoarei, merita premiile din plin, un caracter extraordinar!

    ReplyDelete
  4. Iti multumesc extrem de mult , a fost o veste foarte frumoasa pe ziua de azi , si astazi am primit 2 cadouri foarte frumoase ( un video extrem de special , si acum acest premiu) . Tin sa iti multumesc din nou si sa iti spun cata dreptate ai. Il pretuiesc pe tata din ce in ce mai mult , si e printre putinii oameni care nu vorbeste mult , dar asculta .
    O sa te contactez pe mail :X
    Multumesc si celor care au comentat :X

    ReplyDelete
  5. Andra Malin,

    Cu mare placere!
    Ma bucur ca am contribuit si eu la ziua ta frumoasa!

    Sa te bucuri de toate premiile!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Neatza Ela, ai un award pe pagina noastra de blog. Si ca sa stii :)) ,te-am nominalizat inainte sa vad ca ai premiat-o pe Andra :))

    ReplyDelete