Thursday 22 December 2011

Sweet dramatic make-up

   Neata! Se pare ca organismul meu are un ceas interior, tot la 4 dimineata m-am trezit, ca si ieri. Tocmai am terminat de mancat 4 feliute de paine prajita. Cu stomacul stau mai rau decat ieri. Incepusem bine ieri, scaun normal, eram vioaie pana cand nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a venit o stare de greataaaa... Am zacut la pat, nu prea am putut sa mananc nimic, abia pe seara am mancat putin orez cu morcovi, asta se pare ca o sa fie mancarea mea zilele astea. Nu ma plang pentru ca imi place orezul doar ca mi-as fi dorit sa il mananc numai de placere, nu si din necesitate. Anyway, I`m back! Ca stare generala nu as putea sa spun ca mi-e rau doar ca nu mi-am reglat tranzitul intestinal. In fine, nu cred ca vreti detalii...

   Sa trecem la postarea planificata pentru ieri.


   Din cand in cand imi place sa creez look-uri mai dramatice pentru ca sunt mai solicitante, ma desfasor altfel, parca mai liber, ma las furata de culori si forme, uit parca de restul lumii si ma concentrez la ceea ce fac in acel moment. De curand, adicaaaa.. saptamana trecuta, ….. mmmm… da, saptamana trecuta, am iesit sa platesc o factura si sa fac un abonament RATB. Cu toate ca nu mergeam decat cativa pasi prin zona, nu stiu ce mi-a venit si am inceput sa fac un machiaj mai intens. Thank god ca era seara ca altfel ar fi fost ciudat sa ies cu el si ar fi trebuit sa ma demachiez si sa fac unul purtabil :) Ei bine am pornit de la o idee si pana la urma am luat-o spre altceva. Rezultatul a fost ceva gen “Oh my! This is too much!” Si asa am eu probleme cu myself esteem, daca mai si ies cu ceva cu care nu ma simt foarte bine, senzatia este asemanatoare cu aceleia din momentul in care ai calca pe o suprafata foaaaaarte subtire de gheata. Am zis, ok, now it`s too late, nu prea mai pot repara mare lucru asa ca hai sa echilibram nitel treburile. Machiajul fiind tipator, am optat pentru o imbracaminte simpla ( pe care am postat-o ieri). Dupa ce mi-am rezolvat indatoririle, am iesit in oras. Nu stiu cum dar se pare ca acest machiaj a avut totusi un impact pozitiv caci am primit atatea reactii surprinzator de bune, complimente, incat ma simteam usor stanjenita. Pffffiu! Am scapat de rosii si oua! Nu a aruncat nimeni in mine! Yeeees!!! :))

   Dupa descrierea asta mai aveti curaj sa va uitati la poze? (asta pentru cele care nu au vazut postarea trecuta unde am pus o poza cu machiajul) Sigur? 
   Ok, voi ati vrut-o! 
   WARNING! WARNING! Inca puteti inchide paginaaaa…   
   C`mon! What am I doing?! Imi fac singura antireclama.. :p

…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………….

   Ok, I warned you! Now it`s too late. :))

   Urmeaza cateva poze facute cu blitul la lumina artificiala.





   Acum 2 poze fara blit dar tot la lumina artificiala.



   Am folosit vreo 3 nuante de roz, 2 de mov si vreo 3 de albastru pentru pleoapele superioare, pe care am incercat sa le asez in asa fel incat sa fie o trecere fireasca dar in pliu sa para mai intunecat. Am coturat ochii cu un creion mov inchis, am aplicat fard mov peste si apoi am mai conturat cu un creion negru stins. Am vrut sa nu fie o linie intensa, ci doua mai sterse.
   Pe pleoapele inferioare, am Aplicat un reion metalic alb - argintiu.
   Rimel si sus si jos si asta-i tot!

   Pentru buze am optat pentru un ruj roz deschis, delicat. Am combinat rujuri si mi-a iesit ceva foarte dulce dar finut, zic eu, perfect pentru machiajul dramatic al ochilor.


   Culoarea asta e parca de bombonica :p Sa fi vrut sa imi iasa culoarea asta si nu stiu daca imi iesea. De aia se spune ca unele lucruri vin de la sine.

   Ca sa nu vi se aplece de la atata dulce, pun un close-up dur, cu fata mea de criminal in serie.


   :))))) Neeee! That`s not who I am!





   Parul l-am avut dat pe spate si lins pentru a nu fi in competitie cu machiajul :D

   In sfarsit, e gata postarea! 

   Daca v-a placut comentati si daca nu v-a placut... comentati :))

   Va pup!

   Pe curand...

8 comments:

  1. Uite mie mi-e frica de aceste jocuri de culori. Prefer sa nu ma complic cu fard, iar daca pun fard aleg unul gri sau negru. Nu pot sa-mi ies din aceasta rutina sau ce o fii. Am impresia ca numai asa imi sta bine. Poate asa e! Da-mi si mie din curajul tau si fa-ma sa incerc astfel de machiaje ;)) Si sa le port si pe strada :D Arati foarte fain ;;) Esti o frumoasa scumpa :* Multi pupici!

    ReplyDelete
  2. Si mie imi era teama dar am incercat si uite ca incet,incet am inceput sa fac din ce in ce mai des,ba chiar sa le port in vazul lumii :p

    Oana,o sa ma gandesc la ce ai spus si o sa revin cu ceva ;)

    Multumesc!
    Pupici si de la mine!

    ReplyDelete
  3. :)) eeeeeei haaaaai ca arata super:> ai un pic fata de killer:> Dar e ok:> mie-mi place:X:X:X biiiiiiiiiig like:X Ai facut o treaba excelenta:D

    te pup:D o noapte linistita sa ai>:D<

    ReplyDelete
  4. Multumesc,Monica!

    Un pupic ucigas! :D

    ReplyDelete
  5. Va multumesc doamna!Si dumneavoastra la fel!

    ReplyDelete
  6. imi place ca folosesti din ce in ce mai multe culori!La multi ani!

    ReplyDelete
  7. La multi ani,Cupcake!

    Uneori mi-e si teama sa postez machiaje prea colorate pentru ca stiu ca unor fete nu prea le plac.

    ReplyDelete