Saturday 10 December 2011

The Green Hornet

   Era prin vara, parca, daca imi amintesc corect, ma plimbam printr-un mall cand am observat pe un LCD reclama la un film cu una dintre actritele mele preferate: Cameron Diaz. Auzind numele, The Green Hornet, m-a intrigat si mi-am propus sa il vad dar asa cum fac de cele mai multe ori, l-am memorat si apoi l-am dat uitarii. Zilele acestea, chiar de Sfantul Nicolae, cautand ceva grosut cu care sa ma imbrac dar care sa fie si dragut, am dat de o rochie a carei culoare o A-DOOR!!! Am facut poze cu tinuta si ma tot gandeam la un nume pentru postare, asa ca fiind in pana de inspiratie, mi-am amintit de numele filmului si am zis sa il incerc pe acesta.
   In afara de culoarea rochiei, am mai gasit o legatura cu numele filmului. Este de fapt ceva care tine de o parte a corpului. Dintotdeauna talia mea a fost micuta, silueta mea este subtire de la mama natura si singura data cand am fost un pic mai voluptuoasa a fost in timpul facultatii, cam 2 ani dar nici atunci talia mea nu s-a modificat prea mult. Sa va povestesc o mica intamplare. Eram adolescenta si am insotit-o pe bunica mea la o clinica. Cat timp asteptam acolo o doamna se tot uita la mine. Intrand in vorba cu bunica, la un moment dat vorbeau despre mine. Doamna respectiva se uita frumos si zambind spune "Ce talie de viespe ai!" Nu stiam ce vrea sa spuna, habar nu aveam daca sa ii multumesc sau sa ma uit urat la ea. Apoi mi s-a explicat ca asta inseamna ca am o talie mica si ca e de bine :)) De-a lungul timpului am mai primit complimente pe seama acestui aspect desi sincera sa fiu, as preferea sa am un pic mai multa carne pe mine. Cand vad o femeie cu forme nu pot sa nu o admir si sa nu oftez spunand in gand "Ce n-as da sa arat si eu asa!".

   Gata!V-am plictisit destul cu vorbaraia! The look!






   Sa despicam tinuta-n 4, 5, 6.... :)) Sa incepem cu accesoriile, vestimentatia, incaltamintea...


   Cerceii fac parte dintr-un set de accesorii de Craciun  de la Avon.


   Lantul si pandantivul - ceas sunt tot de la Avon insa nu erau impreuna. Sa va explic. Pandantivul a venit impreuna cu un lant lung dar cum eu aveam nevoie de unul mai scurt pentru acel decolteu in V, am "imprumutat" de la un alt pandantiv. Schimb de mame.. ooops! lanturi :))


    
                        (detaliu buzunar)

   Nasturii sunt din plastic dar imita un material in carouri. Very Irish don`t you think? :)


                          (detaliu material maneci)

    Rochia este din lana si are o impletitura mai maricica pe maneci si in zona bustului. Super nice! Don`t you just love winter clothes?! 
Pe sub ea am pus o helanca gri deschis ca sa nu imi fie frig la maini si la gat.


   In partea de jos am avut dresuri gri inchis, asta este perechea finala, ca pe dedesubt mai am cateva :))) Serios! Daca nu ma imbrac precum o ceapa, eu nu rezist pe afara. Credeati ca glumesc cand am zis ca sunt friguroasa? :)))



   Cizmele acestea mi le-a cumparat mama de muuult si nici pana acum nu s-au stricat macar odata. Sunt exact ce iti doresti de la o incaltaminte de calitate: din piele, confortabile datorita talpii, te inalta nitel, nu intra apa in ele, sunt negre deci merg la orice, datorita modelului pot fi asortate la tot felul de tinute, mai elegante sau mai casual.



                          (detaliu buzunare)

   Am cateva genti pe care le iubesc pana la cer si inapoi. Daca scot din dulap pe vreuna dintre ele, stiti ce fac? O port zile la rand si uit sa o mai schimb cu alta. Asa am procedat si cu geanta asta maro in care imi incape si un fier de calcat si masa pliabila daca vreau :))) Este practica, are multe buzunare, e estetica, merge la orice deci cum sa o indes eu la locul ei in dulap?! Eh acum ca deja s-au facut 2 SAPTAMANI de cand o tot iau peste tot cu mine, sunt in sfarsit pregatita sa o las de-o parte si sa iau alta :)


   Acum ca v-am aratat tinuta, haideti sa continuam cu (incercarea mea de) coafura si machiajul.


   In caz ca nu stia nimeni, mor dupa impletituri! Ma topesc toata cand vad cosite de Cosanzeana, cam cum ne-a aratat de atatea ori Dia. Atunci cand aveam parul mai scurt, de lungime medie, aveam o scuza sa nu fac impletituri dar de cand a inceput sa mai creasca, mi-a cam venit pofta sa ma mai joc cu el. Asa ca am zis sa fac o codita impletita, intr-o parte. Din neatentie si graba (tipic mie!) am cam gresit in partea de sus, acolo unde incepe impletitura dar treceti si voi cu vederea ;;) Asaaaa! Am luat tot parul, l-am adus in stanga, l-am impletit si dupa ce am terminat am tras putin de laterale ca sa fac coada mai lata si cu aspect natural si neglijent.
   Am lasat afara o suvita, asa de fas, romantic look cica... dar apoi spre seara am pitit suvita la loc pentru ca se umflase de la umezeala din atmosfera si imi statea ca... intelegeti voi :)) 

   Machiajul a constat dintr-un  argintiu, turquoise, 2 nuante de fuchsia, contur maro-roscat si un pic de sclipici argintiu pe pleoapele de jos spre interiorul ochiului.


                        (poze facue cu blit la lumina artificiala)

                         (poze facute fara blit la lumina artificiala)

   Buzele le-am facut cu un ruj L`Oreal, glam (cel putin eu asa il vad), care pare mai intunecat in tub decat pe buze. Din pacate nu am reusit sa surprind adevarata sa nuanta dar daca aveti ocazia sa va uitati la niste rujuri, cautati numarul acestuia si incercati-l pe mana. Va veti convinge de ce imi place asa de mult.


In partea de sus, poze fara blit la lumina artificiala iar in parte de jos, poza facuta c u blit in lumina artificiala.

    Nu stiu ce-i cu aparatul asta, mama lui! Imi ies cateodata niste culori tot paralele cu cele reale. De exemplu, aici au iesit niste nuante care nu au nici o treaba cu nuanta rujului. Ba nude, ba roz :( Intensitatea culorii este muuult stearsa aici fata de realitate. Ca sa nu mai spun ca nici nu se vede mai deloc sclipiciul care este destul de mult dar nu de prost gust iar in lumina parca sunt niste particule aurii. Culoarea, nu stiu cum sa o descriu, un maro - roscat - rozuliu. Macar am incerct sa va arat dar se pare ca am esuat.
   Mai jos o sa pun poze si cu rujul in tub ca sa il vedeti mai bine si sa trageti o concluzie.


   Va spun, e superb! Trebuie doar sa ii acordati o sansa. Daca aveam si eu un aparat mai ca lumea, puteam sa va si demonstrez. Oricum nuanta reala este apropiata de nuanta care se vede in cea de a doua poza cu tubul ;)

    Dragele mele, acesta a fost my green hornet look. Sper ca v-a placut. 
   Va las cu bine. Ma duc sa imi mai dau cu crema pe deget. Ieri seara m-am taiat  in coltul unui terrariu (sticla nu era slefuita si va dati seama ca a fost exact ca lama unui cutit) la degetul mare de la mana stanga. Daca asta nu era suficient, mai, mai sa  mi se faca si rau de la sangele ala care tot curgea. Noroc ca mi-a dat Silviu 2 cubulete de ciocolata si mi-am revenit, mi-a zis ca ma albisem la fata. Autosugestia asta!  Nu prea pot sa fac mare lucru cu acel deget, daca il intind sau il indoi ma doare pentru ca nu e o rana superficiala. O parte din piele si carne a fost sectionata  si sper sa nu dureze o vesnicie sa se lipesca la loc. A mai curs sange azi un pic dar acum s-a uscat la suprafata desi daca intind pielea e vai si amar. Inca e putin umflat si il simt ciudat. L-am dezinfectat cu ceai de musetel, peste m-am uns cu crema de galbenele si tataneasa si apoi am aplicat un leucoplast cu care stau doar noaptea sau daca ies pe undeva ca sa nu ma lovesc din greseala si sa se deschida rana. 
   Mai stiti leacuri babesti (and by that I mean natural stuff) ca sa grabesc vindecarea?

   Sper ca voi sunteti mai atente decat mine :) Va pup!



   Pe curand...


20 comments:

  1. Esti frumoasa foc, si iti apreciez enorm postarile. Iti apreciez, de altfel, foarte mult si relatia:) Imi place tare de voi, si se simte cat de mult va iubiti si imi place cum aveti voi acolo cuibusorul vostru:)

    Iubita mea, sa ramai asa cum esti, esti minunata si calda!

    ReplyDelete
  2. Ah, ce culoare frumoasa, si eu adooor verdele, si la haine si la accesorii, machiaj...tot! :)
    Imi place mult, felul in care ti-ai facut parul, nu stiam ca il ai asa de lung, nu stiu de ce credeam ca e mai scut. Contrastul complementar par-pulover, adica rosu-verde este minunat!

    Sa stii ca si eu m-am taiat ieri la un deget, insa la mana dreapta si nu prea pot sa fac mare lucru cu ea :( La mine se vindeca repede de la sine, insa, nu pun nimic.

    Te pup, roscata friguroasa! :)
    O zi minunata!

    ReplyDelete
  3. Ce super e rochita,ador verdele.Iti sta foarte bine cu lookul asta, si impletitura imi place:D

    ReplyDelete
  4. Culorile naturii sunt de vis!

    Da,nici eu nu am realizat cat a crescut.Uitandu-ma la cateva poze din vara,am observat diferenta.Atunci il aveam pana la barbie si acum trece de umeri putin :) Abia astept sa creasca si sa il am iar lung ca in generala.Tin minte ca erau cateva colege care vroiau sa imi faca mereu cate ceva la par,o impletitura,o coafura nu stiu cum :)

    Roscatelor le sta bine cu verde,cred ca este contrastul cel mai potrivit pentru ele,le scoate in evidenta.Ma bucur ca acum ma numar si eu printre ele caci verdele a capatat parca o intensitate aparte acum cu parul in nuanta aceasta.

    Si eu te pup!
    Multumesc,la fel,Simona!

    ReplyDelete
  5. Multumesc,Dia!Una dintre rochile mele favorite pentru anotimpul rece.

    Esti tu o draguta,impletitura mea nu se compara cu cele pe care le faci tu.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Printesa Urbana,nici nu stiu ce sa mai spun :) Iti multumesc frumos,din tot sufletul!

    Nu am eu postari pre elaborate cum au alte bloggerite de aici si mai ales din afara dar increc sa le fac asa incat sa ma cunoasteti cat mai bine cu putinta.
    Nici nu iti inchipui cat ma bucura vorbele tale de apreciere,simt ca ceea ce incerc sa fac aici conteaza,nu e in zadar.

    Relatia mea este o relatie normala,cu bune si rele dar incercam sa "nimicim" relele,una cate una ca sa avem un viitor cat mai armonios impreuna.Cel mai mult conteaza ca ne iubim si asta ne face sa luptam pentru noi.

    Inca odata multumesc!

    O zi linistita iti doresc!
    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Beautiful makeup and green color suits so well!

    Have a great weekend, darling!

    xx
    CrashingRed

    ReplyDelete
  8. U look like a Christmas elf with that deep green color :x :)) Love it :*

    ReplyDelete
  9. Foarte frumoasa ca de obicei :X:X:X

    ReplyDelete
  10. very nice photos! iti sta super in verde,rochita e frumoasa! pupsiki

    ReplyDelete
  11. Imi place foarte mult outfit-ul asta! Si m-a distrat expresia ta, cu imbracatul ''ca o ceapa':))

    Pupici

    ReplyDelete
  12. Maria V,thank you!Green is such a beautiful colour,so fresh!
    Have a great weekend too!

    ReplyDelete
  13. Hmm...Come to think of it,I do look like an elf :)))) I might even change the title of this post.

    Thanks!
    Kisses,Koko!

    ReplyDelete
  14. Multumesc pentru compliment,Doda!

    ReplyDelete
  15. Multumesc doamna Modniza!Ma bucur ca a placut rochita mea.Sare in ochi datorita culorii intense.

    Si eu va pup!

    ReplyDelete
  16. Pai si nu e asa?Numai o ceapa are atatea straturi! :)) Dar ce sa fac daca altfel deger.Am incercat sa ma imbrac mai subtire si mi-a fost un frig!E cam incomod cu atatea randuri de haine pe tine dar macar rezist mai mult de 10 minute afara :p

    Ma bucur ca ti-a placut vestimentatia,Simmonne87!
    Te pup!

    ReplyDelete
  17. In ultima poza parca esti o pisicuta:X:X:X colierul e super:X Machiajul la fel:X:X:X:X

    pupici: D o sapt. faina sa ai:X

    ReplyDelete
  18. Asa imi zice si Silviu :p
    Multumesc!Imi plac coliere care au pandantive-ceas sau inelele cu ceasuri,bratarile cu charmuri printre care si ceasuri.

    O saptamana buna si tie!Se pare ca saptamana asta a inceput prost pentru mine...Am avut o mica dezamagire mai devreme si acum am mai si aflat de moartea Malinei Olinescu...

    ReplyDelete
  19. Imi place lookul de azi in totalitate ♥

    ReplyDelete