Saturday 13 August 2016

Review Kallos Eyebrow pencil & mascara

   Buna dimineata! De la firma Kallos nu am incercat decat produse destinate ingrijirii parului insa acum cateva luni neceseitatea m-a determinat sa cumpar de la ei si doua produse cosmetice, mai exact un creion pentru conturarea sprancenelor si un rimel. Creionul am avut posibilitatea sa il testez chiar acolo in magazin, am ales nuanta care se potriveste mai degraba blondelor pentru ca nu imi sta bine cu sprancene foarte inchise la culoare (imi inaspresc fata) si in acest fel pot avea si un control mai mare asupra felului cum le conturez in functie de machiajul din ziua respectiva. Imi place ca nu este cremos dar nici nu trebuie sa apesi prea tare ca sa poti umple spatiile goale dintre firele de par si are si o periuta atasata de capacel. O alta chestie de mentionat este ca nuanta se afla chiar la capatul cealalt al creionului pentru a usura treaba clientilor.
   Rimelul a ramas o necunoscuta pana cand m-am machiat urmatoarea data, stiind despre el doar ca este negru si ca nu rezista la apa dar vanzatoarea, care il folosise deja, mi-a spus ca nu a avut probleme cu el.
   Cand l-am desfacut mi-a placut foarte mult ca are perie si nu aplicator din plastic sau silicon. La prima utilizare mi s-a parut ca nu face o treaba grozava, ba chiar aveam impresia ca a cauzat genelor, parca si formula era ciudata dar pe masura ce timpul a trecut deveneam mai incantata de el iar acum pot spune ca este un rimel destul de bun, cel putin pentru mine, care nu sunt prea pretentioasa. Doua straturi de rimel imi asigura efectul dorit. 
   Se inlatura destul de greu, chiar si cu uleiul de masline pe care il folosesc ca demachiant de ani buni. Pentru a evita iritarea ochilor prin frecare, eu tin discheta cu ulei pe pleoape si astept cateva secunde pentru ca acesta sa dizolve rimelul de pe gene, apoi sterg usor pana cand nu mai ramane nimic pe discheta. 
   Atat creionul cat si rimelul costa doar 8 lei deci sunt accesibile tuturor :)












   Le recomand, le voi recumpara. Din partea mea sunt niste produse bune si merita o sansa chiar daca nu sunt prezentate in vreun ambalaj stralucitor si atragator, nu beneficiaza de reclama glamuroasa si nici nu sunt produse de o firma simandicoasa. Nu tot ce straluceste este de valoare...

  Review-ul acesta reflecta parerile personale ale mele si nu este realizat in scop comercial. Postarea nu este sponsorizata.

   Voi ati folosit aceste doua produse? Ce parere v-au facut? Ce imi mai recomandati de la Kallos? Nu trebuie sa fie neaparat ceva pentru machiaj, orice sugestie este binevenita.

  
   Weekend insorit!

   Pe curand...

6 comments:

  1. Intotdeauna am vrut sa incerc ceva pentru machiaj de la Kallos , dar nu am avut incredere in calitatea lor. Ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta si par destul de bune :* :* :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra F.,

      Si eu ma bucur ca te-a ajutat postarea mea! :)

      Te pup!

      Delete
  2. N-am incercat niciodata produse cosmetice de la ei, cred ca nici nu stiam ca au. In schimb masca cu placenta pt. par am recumparat-o de multe ori, de cate ori ajung in Romania pun mana pe cate una.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vision By Mila,

      De masca aceea cred ca toata lumea a auzit,este intr-adevar foarte buna!

      Pupaceala!

      Delete
  3. De la Kallos am acum un marker pentru sprancene si un tus de ochi carioca! Mi-ai amintit ca trebuie sa le fac un review. Creionul tau de sprancene cred ca s-ar potrivi de minune cu culoarea sprancenelor mele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Claudia`s Choice,

      Tus de ochi tip carioca as vrea si eu de la ei,daca este bun.Am sa intru la tine sa vad ce parere ai despre el :)

      Merci pentru vizita!

      Delete