Wednesday 4 May 2016

Review Dispozitiv pentru manichiura 3 in 1 Avon



   Buna dimineata! Hristos a Inviat! Va spusesem ca va urma un review pentru un dispozitiv dar desi postarea era pregatita de pe 29 aprilie am uitat sa o programez pentru a doua zi. Imi cer scuze fata de cei care asteptau aceasta postare! Sa incepem.

   Dintotdeauna mi-am facut manichiura si pedichiura folosindu-ma de o unghiera si o pila (+/- un buffer si cutter pentru cuticule). Nu am simtit nevoia de alte ustensile si nici nu am apelat niciodata la serviciile unui profesionist de la salon. Sincera sa fiu nici nu am incredere dar nici nu m-a interesat acest aspect al infrumusetarii. I keep it simple, for a girl :)
   De curand am primit un dispozitiv 3 in 1 de la Avon care promite sa faciliteze si sa perfectioneze obtinerea unei manichiuri impecabile. M-am entuziasmat la primirea lui si am fost nerabdatoare sa il pun la treaba. Sa vi-l prezint.

   Este un dispozitiv care arata precum un marker gros, sub al carui capac se afla compartimentul cu accesorii. Acesta frunctioneaza pe baterii AA fiind necesara introducerea unei singure baterii (este interzisa folosirea bateriilor reincarcabile) in partea de jos (partea roz) si glisarea intrerupatorului ON/OFF. Dispozitivul este insotit de trei foi cu instructiuni si desene care exemplifica utilizare acestuia. 
   Dupa folosire, daca doriti sa il curatati nu il introduceti in apa, ci stergeti cu o carpa umezita si asteptati sa se usuce.











   Sa o luam pe rand.


   Freza Diamant: 



   Are rolul de a contura unghia. Am incercat sa o folosesc pentru a rotunji colturile dar si pentru a indrepta o parte a unghiei, moment in care am esuat lamentabil. Ia mult prea mult din unghie, nu se obtine un rezultat precis din cauza ca nu se poate controla eficient.



   Freza Con:


   Are rolul de a netezi unghia, de a indeparta aspectul incretit al acesteia. Unghiile mele nu sunt nici perfecte dar nici nu prezinta incretituri prea evidente. Cu toate acestea exista loc de imbunatatire, fapt pentru care aceasta freza ar fi fost perfecta. Nu a netezit absolut nimic, nu am observat nici macar o diferenta.



   Freza “Buffer”:


   Are rolul de a oferi o stralucire naturala unghiilor. A facut ea ceva acolo dar nici pe departe nu am obtinut un rezultat excelent. Ma asteptam ca unghiile sa arate ca si cand ar fi fost date cu lac, asa cum se intampla dupa ce folosesc alt buffer vechi, care este creat in acelasi scop.

   Asadar sunt mai mult decat dezamagita de acest produs, consider ca este inutil si nu vi-l recomand. Pastrati-va banii!


   Review-ul acesta reflecta parerile personale ale mele si nu este realizat in scop comercial. Postarea nu este sponsorizata.

   Ati folosit acest dispozitiv? Cum vi s-a parut? 


   Pe curand... 

2 comments:

  1. Iti dai seama ca nu am avut asa ceva daca am fost interesata sa stiu cum functioneaza. Ideea lui in sine e buna, pacat ca nu e facut bine. Eu nu stiu cum sunt puse la vanzare, fara teste de functionare.
    In afara de pila si forfecuta eu nu folosesc altceva. Bun si detaliat review!
    pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela Pojogu,

      Sunt sigura ca alte astfel de dispozitive functioneaza ca lumea si chiar sunt de un real ajutor doar ca trebuie sa gasesti unul de calitate.

      Merci frumos!

      Te pup!

      Delete