Saturday 10 October 2015

Shop and tell (22)

   Va pup! Haideti sa vedem ce lucrusoare am mai strans in ultima perioada.


   ACCESORII (GENTI, BIJUTERII, MANUSI, PALARII S.A.M.D):


   Geanta - No name

   Au aparut multe genti si rucsacele cu printuri care mai de care mai colorate si exotice, unele chiar cu model traditional romanesc si mi-am dorit si eu unul, asa ca atunci cand mama mi-a daruti aceasta gentuta nu am stiu cum sa o iau mai repede din mainile ei :)




   Geanta - No name

   Mi-a placut in special pentru ca are manerele scurte dar si designul a jucat un rol in alegerea ei.




   Borseta - Sports

   Stiti de cand aveam in plans sa cumpar o borseta?! Mama i-a oferit-o lui Silviu dar el nu poarta asa ceva soooo mi-a revenit mie. Nu conteaza ca e demodata, ca e sport, ca nu are bling-bling pe ea, ceea ce are importanta pentru mine este functionalitatea. O port in loc de gentuta, atunci cand iau la mine doar chei, telefon si bani. E foarte buna si imi aminteste de copilarie, cand aveam una chiar si pentru mana :) Evident ca aceea era micuuuta si puteai pune acolo doar bani dar asa de tare imi placeaaa!




   Portofel - No name

   Un portofel foarte vesel si feminin pe care deocamdata nu l-am scos in oras :) Urmeaza! Ador faptul ca are acea bareta care se poate purta dupa incheietura mainii.




   Geanta - No name

   O geanta de vara foarte faina datorita culorii, a lucraturii si a loo-ului boho pe care il inspira. Singurul minus este ca nu se inchide in nici un fel si asta-i cam periculos. Ma bate gandul sa aplic un fermoar pentru mai multa siguranta.



   HAINE:




   Rochie-furou - No name

  Imbracamintea stil lenjerie este foarte apreciata in afara, la noi a prins mai putin. Bineintele ca pentru a aborda o astfel de vestimentatie indrazneata trebuie sa fim foarte atenti la felul cum o asortam cu alte piese vestimentare si accesorii pentru a nu parea vulgare.




   Fusta - No name

   O fusta cu paiete chiar nu detineam pana acum si o pastrez pentru ocazii mai speciale, nu este un stil care poate sa fie purtat all day every day. Imi este putin larga in partea de sus, trebuie sa o duc la ajustat pentru ca nu vreau sa zaca prin dulap uitat de vreme.






   Rochie - Cache Cache

   O rochie confortabila, un stil relaxat si un material mai grosut pentru zilele de toamna mai recisoare.



   INCALTAMINTE:


   Tenisi - No name
    Pret: 25 lei (din cate imi amintesc)

   I-am luat din piata Bucur Obor si ma mandresc cu asta! Ce atata impresii negative vis-a-vis de acel loc? Unii comenteaza urat chiar si despre magazin, ce sa mai zic de piata dar nu ii inteleg. Frate, iti place un lucru, este si accesibil, il cumperi indiferent ca nu e de firma. Imi place foarte mult printul floral dar din pacate nu am apucat sa ii port deloc. Abia astept vara viitoare!




   Balerini - No name

   Sunt neasteptat de comozi avand in vedere ca acest model de obicei ma cam strangea la spate.



   DECORATIUNI:



   Plasa - No name
   Pret: 5 - 6 lei

   Am cumparat-o din "minunatul" Kaufland (cine ma urmareste pe Facebook stie la ce ma refer). Mai aveau si alte modele dar eu l-am ales pe acesta pentru ca mi s-a parut cel mai potrivit pentru toamna, restul se incadrau in tematica Halloween.


   Sa aveti o seara superba si o duminica linistita!


   Pe curand...

  

4 comments:

  1. Ce dragut, imi place mult gentuta cu bufnita, o pereche de tenesi asemanatoare cu ai tai am si eu, si tot asa am dat f putin pe ei.Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ella Fairytale,

      Bufnitele sunt slabiciunea mea :)

      Te pup si eu!

      Delete
  2. Am si eu EXACT prima gentuta pe care ai pus-o, cea maro. Am primit-o de la o verisoara foarte draga mie, si imi place mult!!
    Sa stii ca si eu mai cumpar din piata :) Nu am nicio treaba cu asta. Cumpar si din magazine, ce vad, ce imi place si ce imi permit. Nu conteaza locul/firma.
    Te pup!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evelyn H,

      Serios?Ce dragut!Am purtat-o foarte des vara trecuta.
      Bravo pentru atitudine!Sa lasam fitele si trendurile si sa fim sinceri cu noi insine!

      Si eu te pup!

      Delete